کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
موهیتو موادلازم برای تهیه موهیتو روش تهیه موهیتو آموزش تهیه موهیتو
موهیتو نوعی نوشیدنی خانگی و بسیار لذیذ و دلچسب است که می توانید طراوت و تازگی را با نوشیدن آن به بدنتان هدیه کنید وجود لیموترش در این نوشیدنی حال و هوای یگری در شما ایجاد خواهد کرد سرو موهیتو برای عصرانه انتخاب مناسبی است لیمو ،نعنا و شکر مواد اولیه این نوشیدنی سالم هستند.


  • لیمو ترش
  • شکریخ

    نعنا

  • برای: 2 نفر
  • زمـان: 15 تا 30 دقیقه
  • روش: آسان

دو عدد لیموترش بزرگ را چهارقاچ کنید. آن‌ها را با پوست داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید، دو پیمانه آب و ۲/۳ پیمانه شکر اضافه کنید. در غذاساز را بگذارید و ۳۰ ثانیه با سرعت بالا هم بزنید تا لیمو‌ها خرد شوند (قرار نیست پوره شوند، فقط باید خرد شوند تا طعمشان خارج شود). مخلوط آماده شده را از صافی عبور دهید و داخل پارچ آب بریزید. دو پیمانه آب دیگر به آن‌ها اضافه کنید و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شوند. برای سرو موهیتو، لبه‌های لیموهای ترش را به لبه لیوان‌هایی که می‌خواهید سرو کنید بمالید. سپس آن‌ها را داخل شکر فشار دهید تا دانه‌های شکر به لبه لیوان‌ها بچسبد. در هاون کوچک فلزی، نصف پیمانه برگ‌های تازه نعنا را بریزید و بکوبید تا عطر و عصاره آن‌ها خارج شود. مراقب باشید آن‌ها را له نکنید (قصد این است که فقط عطر و عصاره از آن‌ها خارج شود). اگر هاون ندارید، داخل کاسه هم با کمک قاشق چوبی می‌توانید این کار را انجام دهید. در هر لیوان مقداری برگ نعنا بریزید. روی آن‌ها قالب‌های مکعبی یخ رابریزید و در آخر، مخلوط سرد شده را اضافه کنید. در صورت تمایل، می‌توانید با قاچ‌های لیمو آن‌ها را تزئین کنید.

آشپزی

5 1000
ارسال شده در 29 شهریور 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • ارتباط ماست وانیلی با روحیه
  • بی توجهی صنایع دارویی به پتانسیل ارگانیسم گیاهی در تولید داروهای بیوتکنولوژیکی
  • رفع مشکلات حافظه سالخوردگان با این دارو
  • آموزش تصویری ورزش برای زانوهای عقب رفته
  • هرآنچه درباره استرس باید بدانید
  • مصرف امگا 3 در زنان باردار سبب جلوگیری از ابتلا به آسم میشود
  • از پیامک شبانه پرهیز کنید
  • اختلال در ساعت بدن با این ماده
  • محبوبترین ها

  • رابطه زناشویی بدون نزدیکی
  • مبتلایان به شکستگی با استفاده از گچ‌های هوشمند معالجه می شوند
  • چه نوع گوشتی، یک گوشت سالم محسوب می شود؟
  • مشکلات عمده برای سلامتی رانندگان
  • مقابله با انواع آسم و آلرژی
  • قسمت های مضر مرغ
  • 7 کلید طلایی برای کنترل زندگی
  • اندازه چربی بدن و چاقی تان را اینگونه حساب کنید
  • رپورتاژ

  • دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دیبا
  • کلینیک تخصصى پوست مو و زيبايی دکتر بابایی
  • مرکز شنوایی سنجی و سمعک غرب
  • ایمپلنت بهترین روش برای کاشت دندان و زیبایی صورت
  • مرکز تخصصی دندانپزشکی دکتر سید سعید هاشمی
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    کلینیک صدف

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x