مواد غذایی مضر مواد غذایی خطرناک عوارض شیر پرچرب خوراکی های مضر

بدون تعارف اگر بخواهیم صحبت کنیم، هر انسانی در این عصر میداند و چه غذایی خوب است و چه غذایی بد؛ ولی خب یک قانون نانوشته وجود دارد که میگوید: هر چه مضرتر، خوشمزه تر؛ در واقع ما نمیتوانیم از مزه آن ها گذشت کنیم و از خوردن غذاهایی مانند گوشت گاو و شیر پرچرب و … دست بکشیم. در این راستا؛ سازمان غذا و داروی آمریکا اعلام کرد برخی مواد خوراکی و افزودنی برای بدن خطرناک بوده و منجر به بیماری می شوند. در ادامه لیستی از اسامی این مواد غذایی را در اختیارتان قرار میدهیم. با ما همراه باشید.

آخرین یافته غذایی بدست آمده از سوی سازمان غذا و دارو (FDA) این است که مصرف نان، شیرینی و کلوچه و خمیرهای پیتزا تهیه شده با خمیر خام می تواند موجب بیماری شود.

FDA با انتشار پیامی برای عموم اعلام کرده بود که حتی شیوع اخیر E. coli ناشی از آرد آلوده بوده است.

فهرست مواد خوراکی و غذاهایی که به اعتقاد FDA می توانند خطرناک بوده و منجر به بیماری شوند در ادامه ارائه می شود.

– مصرف گوشت ها، کباب ها، سس گوشت و سس وانیل می تواند موجب تولید ماده سمی B. cereus شود. علائم این مسمومیت شامل گرفتگی عضلات شکم، اسهال و حالت تهوع است.

– مرغ خام و به حدکافی پخته نشده و شیر غیرپاستوریزه می تواند منجر به مسمومیت Campylobacteriosis شود. علائم این مسمومیت شامل اسهال، گرفتگی عضلات، تب، و استفراغ است. گاهی اوقات اسهال ممکن است خونی باشد.

– مواد خوراکی ای که به خوبی کنسرو نشده باشند، بخصوص سبزیجات خانگی کنسروشده و سیب زمینی های پخته شده در کاغذ آلومنیومی موجب بروز بیماری بوتولیسم می شود. علائم این مسمومیت شامل استفراغ، اسهال، تاری دید، دو بینی، مشکل در بلع و ضغف عضلات است. این مسمومیت می تواند مرگبار باشد اگر منجر به نارسایی تنفسی شود.

– انواع گوناگون میوه ها و سبزیجات وارداتی می توانند موجب بروز مسمومیت Cyclosporiasis شود. علائم این بیماری شامل اسهال، از بین رفتن اشتها، کاهش قابل توجه وزن، گرفتگی عضلات شکم، حالت تهوع، استفراغ و خستگی است.

– گوشت گوساله کمتر از حد کافی پخته شده (بخصوص همبرگر)، آبمیوه و شیر پاستوریزه نشده، میوه ها وسبزیجات خام (مثل جوانه ها) موجب بروز عفونت Hemorrhagic colitisor E. coli O۱۵۷:H۷ می شود که علائم آن شامل اسهال، دل درد و استفراغ است. این بیماری عمدتا در کودکان ۴ سال یا کمتر شایع است و می تواند منجر به نارسایی کلیه شود.

– صدف های آب های آلوده نیز می توانند منجر به هپاتیت شوند. همچنین می توانند موجب بروز اسهال و استفراغ ویروسی، اسهال زمستانی، اسهال و استفراغ حاد غیرباکتریایی، مسومیت غذایی و عفونت غذایی شوند.

– مصرف شیر پاستوریزه نشده، پنیرهای نرم تهیه شده از شیر پاستوریزه نشده و گوشت های آماده خوردن در فروشگاه ها ممکن است موجب بروز Listeriosis شوند که همراه با علائمی نظیر تب، درد عضلات و حالت تهوع یا اسهال است. در افراد مسن می تواند منجر به مننژیت شود.

منبع: دوستان

5 1000
ارسال شده در 1 مهر 1395 توسط با موضوع تغذیه | 597 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • معرفی نوعی اسپری برای رفع آفت دهان
  • بیماری آنژین و کرونری
  • خبر خوش برای بیماران مبتلا به پارکینسون
  • کتاب خوردنی بسیار لذیذ
  • تخلیه ذهن از تفکرات مضر
  • آفتاب صبحگاهی و شاخص توده بدنی پایین تر
  • فصول نوشته شده در کتاب راهنمای ازدواج
  • این غذا ها سلامت دندان شما را تضمین می کنند
  • محبوبترین ها

  • اهمیت ویتامین C در سیستم عصبی
  • پیامدهای خوردن مکرر گوشت قرمز
  • عوارض مصرف مداوم شیر کم چرب
  • دستور تهیه ساندویچ تن ماهی آتشین پیشنهاد ویژه دکتر سلام
  • خوراکیهای محافظ مغز کدامند
  • تاثیر ویتامین های گروه B بر کاهش وزن
  • علل و نشانه های کمبود روی در بدن را بشناسید
  • اگه سرتان شلوغ است و میخواهید لاغر شوید بخوانید
  • رپورتاژ

  • مریم جواهریان، متخصص روانشناسی سلامت و استادیار دانشگاه
  • پلی کلینیک شبانه روزی ساج
  • لیفت‌پلاس، آخرین تکنیک لیفت صورت، گردن و ابرو
  • سالن زیبایی و عروس مریم رئوف
  • لیفتینگ با نخ
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما