lentils_brown
شاید خانواده ی شما از تکرار غذاهایی نظیر قرمه سبزی و مرغ و … خسته شده باشند و دلشان بخواهد شامی متفاوت بخورند. معمولا کودکان هر غذایی را نمیخورند و از وعده های تکراری زود خسته میشوند. ولی گوشت قرمز برای کودکان بسیار مفید و لازم است، عدس هم به عنوان ماده غذایی سرشار از آهن باید در دستور غذایی تان قرار بگیرد. در این مطلب طرز تهیه نوعی غذا با گوشت و عدس را به شما آموزش داده ایم که با ادویه های مختلف فوق العاده خوش طعم شده است.

مواد لازم:
  • 200 گرم گوشت گوسفندی
  • 8 تا 10 ق س  عدس
  • 1 عدد پیاز خرد شده
  • 4 حبه سیر خرد شده
  • 1 ق چ پودر زنجبیل
  • 1 ق چ زیره سبز
  • 1 ق س آرد گندم
  • 4 ق س روغن
  • نمک به میزان لازم
  • 2 ق چ پودر فلفل قرمز
  • 2 /1  ق چ زردچوبه
  • پودر کاری به میزان دلخواه
  • گشنیز برای تزیین
  • 2 پیمانه آب
روش تهیه:
1. ابتدا قابلمه را تا نیمه آب کرده و روی حرارت قرار دهید. سپس عدس را درون آن بریزید تا به آرامی بپزد.  مدت پخت بستگی به نوع عدس دارد. تکه‌های گوشت را هم جداگانه در یک زودپز بپزید و کنار بگذارید.
2. در یک تابه گود 2 قاشق سوپخوری روغن ریخته، روی حرارت متوسط قرار دهید. دانه‌های زیره سبز را درون روغن بریزید تا طلایی و معطر شود.
3. سیر خرد شده را با پیاز، زردچوبه، زنجبیل و فلفل قرمز به زیره اضافه کنید و به خوبی با یک قاشق چوبی آنها را هم بزنید.  سپس آرد را کم‌کم به آن اضافه کنید تا به رنگ قهوه‌ای روشن در بیاید و بوی خوشی را در فضای آشپزخانه‌تان راه بیندازد. حالا زمان مناسب برای ریختن آب و پودر کاری است. اجازه دهید تا آب به جوش آید سپس زیر شعله را کم کنید تا مواد غلیظ شود.
4. در این مرحله عدس پخته شده را به مواد اضافه کرده و به مدت 20 دقیقه روی حرارت کم قرار دهید. کاری با شعله کم طعم و بوی بهتری به خود می‌گیرد.
5. در نهایت گوشت را به مواد درون تابه افزوده، نمک را هم بریزید، بگذارید غذا جا بیفتد و در آخر با گشنیز آن را تزیین کنید.
منبع: برترینها

ارسال شده در 7 مهر 1395 توسط writer.m با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • آیا درمان سالک پیدا شده است؟
  • مراقبت در برابر طاعون
  • نشانه های بارز برای آرتروز
  • معطر ساختن محیط با ترکیبات سالم گیاهی
  • اگر دل پیچه دارید زیتون سبز بخورید
  • موفق ترین زنان دنیا و اسرارشان
  • سوپ دوغ و برنج
  • 10 فایده روغن نارگیل
  • تغییر در عادت های روزمره زندگی علیه آلزایمر
  • درباره آسپرین بیشتر بدانید
  • فراموشی را اینگونه برطرف کنید
  • عوارض پوشیدن کفش ورزشی
  • خمیر دندان مناسب را بر چه اساسی تهیه کنیم؟
  • آنتی بیوتیک های طبیعی برای مقابله با سرما خوردگی
  • محبوبترین ها

  • نیاز به آشنایی بیشتر با سفیداب پنبه روی
  • 5 داروی گیاهی برای بزرگ شدن قلب
  • مشکلات کبد را با میوه حل کنید
  • گیاهان مناسب برای رهایی از کیست در تخمدان
  • برگ خشک کرفس و چای سبز
  • بخور گل ختمی و بابونه برای پاکسازی پوست
  • نوشیدنی برای بیخوابی ناشی از کم خونی
  • جوشانده سرماخوردگی را چگونه درست کنیم؟
  • با خواص نادیده گرفته شده شیرین بیان آشنا شوید
  • چای لاغری را چگونه در منزل درست کنیم؟
  • با گل ماهور بیماریهای ریوی را معالجه کنید
  • نسخه طب سنتی برای التهاب پوست
  • راه حل طب سنتی برای بوی بد دهان
  • دمنوش آویشن و رفع تب
  • طرز تهیه چای برگ زیتون و فواید آن
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است