دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه

غذاهای مقوی طرز تهیه توپک خرمایی دستور پخت توپک خرمایی توپک خرمایی

یکی از پرفایده ترین خوراکی های روی زمین، خرما میباشد. خوشبختانه خرما در ایران به وفور یافت میشود، به طوری یکی از اقلام صادراتی ما خرما است. این نعمت الهی که برای کشت آن، کشاورزان زحمات زیادی میکشند؛ پر از مواد معدنی و ویتامین بوده های گوناگون و میتواند برای کسانی که آرامش روحی و فکری ندارند، نقش یک آرامبخش قوی را بازی کند. در این مطلب قصد داریم این بمب انرژی را با مواد غذایی مفیدی مانند گردو و کنجد ترکیب کنیم و توپک خرمایی بپزیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای توپک خرمایی:

  • گردو: به مقدار لازمخرما دشتستانی: 500 گرم

    کره آب شده: 3 قاشق غذاخوری

    پودر نارگیل: به مقدار لازم

    پودر پسته: به مقدار لازم

    بادام: به مقدار لازم

    کنجد: به مقدار لازم

    دارچین: در صورت دلخواه

  • برای: 1 بشقاب
  • زمـان: 15 تا 30 دقیقه
  • روش: خیلی آسان

طرز تهیه:

 

هسته خرما را درآورید سپس در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قراردهید. نرم که شد کره را اضافه کنید. کاملا با هم مخلوط کنید. سپس زیر حرارت را خاموش کنید. با گوشتکوب آن را بکوبید تا کاملا نرم و یکدست شود . سپس گردوهای خرد شده را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس به اندازه یک گردو بردارید و کف دست گرد کنید و در پودر نارگیل، پودر پسته یا بادام خرد شده بغلتانید.

می توانید برا عطر بیشتر مقداری پودر دارچین به خرما اضافه کنید.

می توانید گلوله های خرمایی را در شکلات ذوب شده بغلتانید و روی کاغذ روغنی قراردهید . سپس در یخچال قراردهید تا شکلات سفت شود.

می توانید به جای آنکه گردوهای خرد شده درون خرما بریزید پس از غلتاندن در پودر نارگیل یا هر مواد دلخواه دیگر، یک نصفه گردو روی آن قراردهید.

 

منبع: آشپزی

5 1000
ارسال شده در 9 مهر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x