علل ابتلا به بیماری های قلبی علائم ابتلا به بیماری قلبی درمان بیماری های قلبی پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی بیماری قلبی

یکی شایع ترین علل مرگ و میر در بین تمام انسان ها بیماری های قلبی است. قلب جزء بزرگ ترین و قوی ترین ماهیچه های بدن به شمار می آید و وظیفه پمپاژ خون به سایر اندام ها را دارد. بیماری های قلبی می توانند علل مختلفی از جمله نوع تغذیه و شیوه زندگی و یا مصرف سیگار داشته باشند.

پنیر آسیایی: برخلاف سایر انواع محصولات لبنی نظیر انواع پنیرهای دیگر متداول در جهان، کره و روغن حیوانی که برای سلامت قلب مفید نیستند، پنیر آسیایی بسیار خوب است. این پنیر نه تنها چربی کمی دارد بلکه غنی از پروتئین بوده و میزان کلسترول LDL و تری گلیسیریدهای آن پایین است. پنیر آسیایی به نوع پنیر مصرفی متداول در ایران، هند و افغانستان گفته می شود.

گوجه فرنگی: وجود لیکوپن در گوجه فرنگی نه تنها مانع از تشکیل کلسترول می شود بلکه از اکسایش کلسترول LDL هم پیشگیری می کند از اینرو ریسک بروز بیماری قلبی کاهش می یابد. همچنین این ترکیب شیمیایی به حفظ فشارخون و کاهش ریسک حمله قلبی و سکته در صورت مصرف روزانه کمک می کند.

فلفل تند: مطالعه محققان نشان می دهد برنامه ۴ هفته ای رژیم غذایی حاوی فلفل تند موجب کاهش ضربان قلب در حالت اسراحت شد و به کنترل فشارخون کمک کرد. البته مصرف بیش از اندازه آن هم می تواند منجر به ترش کردن معده و سوءهاضمه شود.

پیاز: بسیاری از افراد از این موضوع آگاه نیستند که افزودن پیاز به رژیم غذایی می تواند ریسک بیماری قلبی را کاهش دهد و از بروز آن پیشگیری کند. پیاز حاوی کوارسیتین است، آنتی اکسیدانی که از اسیب رادیکال های آزاد پیشگیری کرده و از قلب در مقابل تاثیرات مضر کلسترول حفاظت می کند و همچنین به رقیق ماندن خون کمک می کند.

سیب: وجود آنتی اکسیدان های موجود در سیب از اکسایس رادیکال آزاد جلوگیری می کند و وجود پکتین (فیبر) می تواند در مدت ۶ هفته، ۲۰ درصد کلسترول را کاهش دهد.

آووکادو: مطالعه محققان نشان می دهد خوردن روزی یک آووکادو موجب ایجاد تاثیرات حفاظت از قلب می شود. آووکادو مملو از چربی های مونواشباع نشده، فیبر و چربی است که مانع از تجمع پلاک ها در دیواره عروق خونی شده و ریسک تصلب شریان و بیماری قلبی را کاهش می دهد.

تخم کدو: تخم کدو می تواند در بلندمدت نه تنها به کاهش وزن کمک کند بلکه سلامت قلب را نیز بهبود بخشد. این دانه ها مملو از فیتوسترول بود که مانع از جذب کلسترول غذا می شود و در نتیجه ریسک بروز سکته کاهش یافته و از حمله قلبی پیشگیری می شود.

منبع: دکتر سلام

5 1000
ارسال شده در 17 مهر 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • متداولترین نشانه های سینوزیت
  • چه مقدار از آب سبزی ها را در طی روز باید مصرف نمود؟
  • بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 به رژیم خود توجه کنید
  • روند آلزایمر را کند و یا متوقف کنید
  • سندرم مرگبار گیلن باره در اطفال
  • زمینه سازی بدن برای دیابت گرفتن
  • داروی کمکیVTP-30472 برای دیابت نوع 2 بی اثر است
  • توصیه های مهم در مورد بند ناف نوزاد
  • محبوبترین ها

  • ریزش مو پس از وضع حمل
  • بچه داری کاری بسیار حساس و ظریف
  • قطره آهن باید حتماً برای کودکان استفاده شود
  • زیباترشدن جنین با مصرف این خوراکی ها
  • مصرف کشمش در دوران بارداری چه فوایدی دارد؟
  • علل مرگ های ناگهانی نوزادان
  • باید و نباید های شیر دادن به فرزند
  • عوارض جانبی قنداق نوزاد
  • رپورتاژ

  • غربالگری نوزادان جهت بیماری متابولیک
  • جوان سازی و لیفت صورت بدون جراحی
  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • دکتر مقدم ارائه دهنده برترین خدمات پیشرفته دندان پزشکی
  • پلی کلینیک شبانه روزی ساج
  • الو دکتر

    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس
    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما