مشاوره زیبایی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک ره یا
دکتر امید رحمانی
پزشک پوست مو زیبایی كاسمتولوژيست از فرانسه
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
متخصص جراح پلاستیک و زیبایی
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
پیرایه
پوست، مو و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ

مفید بودن شکلات فلاوانول شکلات تیره

 خیلی از ما عاشق شکلات هستیم؛ اما دوست داشتن یک ماده ی غذایی دلیلی بر مفید بودن آن ماده غذایی نیست پس، در مورد  خوردن شکلات هم باید حساب شده عمل کنیم.

 تجزیه و تحلیل مطالعات جدید از این ایده که کاکائوی شکلات واقعاً برای شما خوب است، حمایت می کند.

اما مصرف آن باید با احتیاط باشد و راهی برای مصرف بیش از اندازه ی آب نبات و شیرینی نباشد. زیرا سودمند بودن مصرف روزانه ی شکلات کاملاً مشخص نیست. محققان آماده ی ارائه دادن توصیه هایی در مورد مقدار و نوع شکلات می باشند.

مزایایی که اثرات ناسالم را بیشتر نکند.

محققان دانشگاه میشیگان با انتشار این موضوع بازگو کردند که زمانی تعادل، خطرات و مزایای این محصول در نظر گرفته می شود نباید کالری و قند موجود در آن را نادیده گرفت. همچنین ما چیزهایی در مورد تاثیر فلاوانول موجود در کاکائوی شکلات بر روی سلامت بدن و سیستم قلبی، عروقی و متابولیک بدن می دانیم. در این آزمایش کنترل شده تاثیر فلاوانول روی 1131 بیمار بررسی شد. میزان فلاوانول موجود در شکلات استاندارد نیست و در مطالعه ای که سال 2011 انجام شد به این موضوع دست یافتند.

تاثیر این ماده موجود در کاکائو اگر به اندازه ی استاندارد استفاده شود، به معنای مبارزه با التهاب است که با دیابت و بیماری های قلبی مرتبط است. این مطالعه همچنین تولید این محصول بالقوه به همراه چیزهای اضافه با روش های دیگر را مفید می داند. مصرف کاکائو 25 گرم و تقریباً 2 قاشق غذا خوری در روز توصیه می شود. ولی با توجه به گفته محققان خوردن کاکائوی رنگ تیره  بیشتر توصیه می شود. زیرا طعم و مواد آن ممکن است مزایای بیشتری داشته باشد.

5 1000
ارسال شده در 3 آبان 1395 توسط با موضوع تغذیه
سیب سرخ

پیشنهاد سردبیر

  • سیروز کبدی چیست و علائم ابتلا به آن کدامند؟
  • احتمال عقب ماندگي ذهني کودک با قطع يکباره داروهاي ضد بارداري
  • هر آنچه که باید درباره مراقبت از پوست های چرب بدانیم
  • افزایش استحکام استخوان ها در سنین کودکی
  • معرفی سبزی شقاقل یا زردک ریگی
  • ممنوعیت تجویز پنی سیلین! خطر مرگ در اثر تزریق
  • بررسی و مقایسه آب معدنی با دیگر آب های سالم
  • برای بیشتر زیبا بودن این تمرینات را انجام دهید
  • محبوبترین ها

  • پیدا کردن سایه متناسب با رنگ چشم چه فرمولی دارد
  • عدم استفاده از لوازم آرایش در برخی بانوان
  • چروک های مزاحم و ترفندهای درمانی
  • چگونه بهترین نوع و رنگ سایه چشم را انتخاب کنیم
  • چگونه مانع خشکی پوست خود در پاییز و زمستان شویم
  • مصرف فرآورده های بهداشتی حاوی الکل
  • اصلاح و نظافت با تیغ
  • بامیه و یک دنیا خاصیت برای پوست
  • رپورتاژ

  • همه ی آنچه که برای سوختگی نیاز دارید
  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • مصرف این غذاهای بد باعث لاغری شما می شود!
  • معرفی تمام محصولات سان‌سی در نمایشگاه بین‌المللی (25 تا 28 اردیبهشت‌ماه)
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x