مشاوره زیبایی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصیی آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک

36

مصرف نوشیدنی در هنگام مصرف غذا و سایر زمان ها به یکی از عادت های روزمره مردم تبدیل شده است اما به واقع باید بررسی نمود این نوشیدنی چه ارتباطی با سلامتی دارد و کدام نوشیدنی مفید تر است. با دانستن اجزا و مواد تشکیل دهنده نوشابه و مضرات آن از این پس دیگر سراغ این نوشیدنی‌های پرطرفدار نمی‌روید.

امروزه نوشابه یکی از اصلی‌ترین نوشیدنی‌های سفره های ایرانی ها شده است. ایرانیان سالانه 3 میلیارد لیتر نوشابه مصرف و حدود چهار هزار میلیارد تومان (معادل یک ماه یارانه در کشور) هزینه صرف خرید نوشابه می کنند.

به طور متوسط هر ایرانی 42 لیتر نوشابه در سال مصرف می کند که البته خبر بدی هم در این رابطه وجود دارد؛ طی 20 سال اخیر مصرف نوشابه های گازدار در کشور نزدیک به 15 درصد افزایش داشته و متاسفانه طی این مدت مصرف شیر و لبنیات تنها حدود یک دهم درصد رشد کرده است.

سرانه مصرف نوشابه در جهان حدود 10 لیتر است و این یعنی میانگین مصرف نوشابه در ایرانیان 4 برابر میانگین جهان است. هر چند ایرانی ها حدود یک چهارم آمریکایی ها نوشابه می‌نوشند اما از نکات مهمی که هر فرد به آن باید توجه کند این است که محتویات چیزی که می خوریم چیست؟
متخصصان به طور مداوم توصیه می کنند که از مصرف نوشابه به دلیل چاقی، مشکلات گوارشی به دلیل اسیدی بودن آن و ایجاد پوکی استخوان خودداری کرده و به جای آن شیر و دوغ را جایگزین کنید.

اما نکته‌ای که شاید باعث شود شما را از خوردن نوشابه بازداشته و حتی باعث بهت و وحشت شما شود میزان درصدهای مواد تشکیل‌دهنده نوشابه به نسبت شیر و دوغ است.

در تصویر زیر تفاوت مواد تشکیل دهنده نوشابه، شیر و دوغ را مشاهده می کنید نکته قابل توجه صفرهای است که در برابر مواد مفید نوشابه دیده شده و تنها چیزی که در نوشابه بیش از شیر و دوغ وجود دارد قند آن است این نوشیدنی جذاب، خوشمزه و دوست داشتنی برای بسیاری از افراد، چهار برابر دوغ و 2 برابر شیر قند دارد.

قند بالای درون نوشابه‌ها عامل چاقی محسوب می‌شود. به عنوان مثال فردی که 2 لیوان نوشابه بنوشد باید 45 دقیقه تا یک ساعت بدود تا این کالری از بین برود.

اسید فسفریک موجود در نوشابه می‌تواند با کلسیم، منیزیم و روی موجود در روده اتصال پیدا کرده و از باز جذب کلسیم جلوگیری کند به این دلیل مصرف نوشابه پوکی استخوان به همراه دارد.

منبع/باشگاه خبرنگاران جوان

5 1000
ارسال شده در 9 آبان 1395 توسط با موضوع اخبار پزشکی
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x