کیمبرلی سیندر، متخصص معروف تغذیه و مولف کتاب «غذاهای سم زدا» می‌گوید که روشهای جالبی برای استفاده از این پوست‌های سرشار از مواد مغذی در رژیم غذایی‌تان وجود دارد.پوست میوه می‌تواند حاوی ۳ تا ۴ برابر فیبر، بیشتر از خود میوه باشد. فیبر نقشی مهم در فرایند سم زدایی از بدن دارد. پوست‌ها همچنین حاوی دسته‌ای از آنتی اکسیدان‌ها و ویتامین‌های ضد پیری هم هستند. و از این گذشته، پوست میوه‌ها کم کالری و با مقدار پایینی از قند و چربی هستند.

پوست برخی مرکبات مانند پرتقال، حتی سطوح بالاتری از ویتامین سی نسبت به خود میوه دارد. پوست یک پرتقال تازه ویتامینهای A ،Bو مواد معدنی مانند روی،کلسیم، سلنیوم و منگنز دارد.

اما چطور می‌شود پوست میوه را خورد؟!
سیندر اینطور می‌گوید که می‌توانید سالادتان را با پوست مرکبات تزئین کنید، یا اینکه آن‌ها را داخل نوشیدنی‌هایتان بریزید. من اخیراً چند هفته در تایلند آموزش آشپزی دیده‌ام، آنها پوست لیمو را درون نوعی پاستای تند می‌انداختند!

پوست موز چطور؟ بنظر بد طعم می‌رسد، اما در واقع خوردن آن، سطح سروتونین بدن را،که می‌تواند باعث تقویت قوای ذهنی شده و روحیه‌تان را بالا ببرد، افزایش می‌دهد.

سندر می‌گوید که پوست موز مانند خود آن میوه، منبع عالی پتاسیم است اما فیبر محلول (که باعث می‌شود احساس سیری کنید و به پایین آوردن کلسترول بد خونتان هم کمک می‌کند) و فیبر نامحلول (که باعث عملکرد بهتر سیستم گوارش می‌شود) بیشتری دارد.

در برخی مناطق دنیا مثل هند و آسیا پختن یا سرخ کردن پوست موز یا مصرف آنها در تهیه‌ی دسرها مرسوم است. سعی کنید تکه‌ای پوست موز به اسموتی خود اضافه کنید یا چند قاشق غذاخوری از پوست موز پوره شده را به مواد لازم برای پخت کیکتان اضافه کنید. هر چه میوه، رسیده‌تر باشد، پوستش نازکتر میشود و طعم بهتری هم پیدا می‌کند.

پوست سفید هندوانه، مورد دیگری است که حاوی ویتامین C، ویتامین B6و سیترولین است. سیترولین آمینو اسیدی است که به رقیق شدن خون و بهبود گردش خون کمک می‌کند. پوست سبز هندوانه را جدا کنید و مغز سفیدش را بهمراه قسمتهای صورتی رنگ آبدارش، درون نوشیدنی خود بریزید.

سیندر توصیه‌ى مهمی درباره‌ی خوردن پوست میوه‌ها دارد: محصولات کشاورزی ارگانیک بخرید که بطور طبیعی رشد می‌کنند. این محصولات، نه فقط بدلیل پرورش در خاک بهتر، مغذی ترند، بلکه برای پرورششان از سموم هم استفاده نشده است.

“او می‌گوید: درحالی که موزهای ارگانیک گرانتر از انواع معمول نیستند، اما ممکن است برخی از تولیدات ارگانیک پرهزینه باشند. اگر قصد دارید پوست و مغز میوه‌ها را مصرف کنید، انواع میوه‌های ارگانیک را توصیه می‌کنم چرا که سموم، بدرون پوست نفوذ می‌کنند و پاک کردن کاملشان با شستن ممکن نیست.”

هسته‌ها و دانه‌ها را هم فراموش نکنید! هسته‌های آناناس، کم آب‌تر و سخت‌ترند، اما هنوز بسیار سودمند بوده و پر از آنزیم بروملین هستند که ثابت شده اثرات تصفیه کننده و ضد التهابی دارد. سیندر همچنین می‌گوید که خوردن مقدار کمی از دانه های پاپایا اثرات ضد انگل و ضد باکتری دارد و می‌تواند به سم زدایی کبد کمک کند.

منبع: خبرپو

ارسال شده در 12 آبان 1395 توسط خانم انیسی با موضوع خواص میوه و سبزیجات

پیشنهاد سردبیر

  • تاثیرات مختلف پیاده روی بر استخوانها
  • مرور خاطرات تلخ
  • روش های جلوگیری از چین و چروک های گردن
  • همه فواید طلایی رابطه زناشویی
  • خوردنی های ممنوعه قبل از خوابیدن
  • پیشنهاد سرپرست اورژانس کشور برای امداد رسانی بهتر
  • خردسالان مبتلا به اگزما
  • تقویت باروری مردان با مصرف گوشت
  • چگونه با ریزش مو یا ابرو مقابله کنیم؟
  • تهدید مشکلات کلیوی برای این افراد
  • انعطاف پذیری ایستا
  • از کبدتان بیشتر محافظت کنید
  • روغن هایی که برای شما مفید هستند
  • شیرینی ترکیه بدون شکر
  • برای مقابله با سرطان پستان این خوراکی ها را بخورید
  • محبوبترین ها

  • خوراکی های کم کالری و پراز پروتئین
  • بهترین سبزی ها برای سلامتی ما
  • چگونه برای کاهش وزن هوس را مدیریت کنیم
  • آیا آفت کش ها در مواد غذایی وجود دارد؟
  • 15 روش آسان برای آب کردن شکم
  • تاثیرات آب های آلوده مصرفی بر جنین
  • واقعیت هایی در مورد آب نارگیل
  • کلید سلامت سالمندان در دست تغذیه سالم
  • چه کاری آنتی اکسیدان ها انجام می دهند؟
  • نوشیدن چای پس از غذا
  • برنامه غذایی مناسب برای عادت ماهانه
  • این شیرینی ها دشمن لاغری شما
  • روغن نارگیل یا روغن زیتون کدامیک سالم تر است؟
  • توصیه های کلی جهت مادران شیرده
  • ارتباط تند بودن غذا با کم کردن وزن
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است