phpthumb_generated_thumbnail
پاستای قارچ یکی از خوش طعم ترین پاستاهایی است که تابحال امتحان کرده اید روش تهیه آن طعم بسیار لذیذی به قارچ میدهد همچنین پنیر پارمزان موجود در این غذای خوشمزه برای فرزندانتان بسیار جذاب و دلچسب خواهد بود در ادامه با روش تهیه این پاستا آشنا شوید .برای سالم شدن اسن غذا می توانید از پاستای گیاهی کمک بگیرید.

 سرخ کردن قارچ به این روش، طعم و بافت متفاوتی به آن می دهد و حتی می توانید آن را تنها و یا در کنار سایر غذاها میل کنید.
مواد لازم:
  • قارچ  ۷۰۰ گرم
  • لیمو ۱/۲ عدد
  • پاستا ۴۵۰ گرم
  • سیر ۳ حبه
  • روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک یک و نیم قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
  • سرکه سفید قدری
  • خامه ۱/۴ پیمانه
  • پنیر پارمزان ۳ قاشق غذاخوری
  • جعفری ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:1. آب لیمو را روی قارچ ها بچکانید و آن ها را با هم ترکیب کنید.

2. قابلمه ای از آب را بجوشانید، به آن کمی نمک بزنید و پاستا را اضافه کنید و آن را طبق دستور روی بسته بندی بپزید.
3. سیر را در ماهیتابه ای بزرگ بریزید، روغن زیتون را روی آن بریزید، ماهیتابه را روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید و سیر را برای حدود ۳۰ ثانیه تفت دهید.
4. قارچ را اضافه کنید و هم بزنید، سپس درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید قارچ برای ۴ دقیقه بپزد(هر از گاهی مواد را هم بزنید). درب ظرف را بردارید، نمک و فلفل را اضافه کنید و قارچ ها را برای حدود ۵ دقیقه دیگر تا قهوه ای رنگ شده و آب آن ها کشیده شود، تفت دهید. فراموش نکنید که گاهی مواد را هم بزنید.
5. کمی سرکه سفید به ترکیب قارچ اضافه کنید و بگذارید برای ۱ دقیقه قل بزند. سپس خامه، پنیر پارمزان و جعفری را اضافه کنید و وقتی مواد به جوش آمد، آن را از روی حرارت بردارید.
6. پاستا و ترکیب قارچ را با هم ترکیب کنید، کمی پنیر پارمزان روی آن رنده کنید و گرم میل کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی پاستای قارچ:

1. قارچ ها را در ظرفی از آب سرد بریزید و با تکان دادن در آب آن ها را تمیز کرده و سپس آبکشی کنید. آن ها را خرد کنید.

2. می توانید از هر نوع پاستای مورد نظرتان استفاده کنید.
3.  سیر را ریز خرد کنید.
4.  پنیر پارمزان را رنده کنید.
5.  از جعفری خرد شده استفاده کنید.
وب‌سایت آشپزباشی

ارسال شده در 12 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • مراقبت های پس از گذاشتن لوله تهویه در گوش و برداشتن لوزه سوم
  • تاثیر انسولین در بیماران آرتریت روماتوئید
  • چطورمکانیزم ساعت بیولوژیک را بهتر درک کنیم
  • موارد مهم درباره جرم گوش
  • برای عدم تمایل جنسی خانمها چه دلایل پزشکی وجود دارد؟
  • چگونه در ورزش موفقیت کسب کنیم؟
  • علائم مهم برای وجود تومور در مغز
  • اسنک ذرت میان وعده سالم
  • تاثیر 8 هفته تمرینات ایروبیک بر نیمرخ لیپیدی دختران 10 تا 12 سال دارای اضافه وزن
  • استفاده از عسل برای بهبود زخم ها
  • روش های توسعه قدرت و تمرينات قدرتی
  • بیماریهای شایع درماه رمضان و پیشگیری از انها
  • با این روش ها پف چشم ها را کم کنید
  • فرق دست نویسی و تایپ در اطفال
  • با کیست کلیه چه کنیم
  • محبوبترین ها

  • عوامل ایجاد کننده و بازدارنده از انواع سرطان‌ها
  • عطسه مکرر
  • علائم خطرناک برای ابتلا به هپاتیت
  • بیماری آبسه بارتولن چگونه تشخیص داده میشود؟
  • پرستاران بیماران مبتلا به آنفولانزا
  • راه حل های طبیعی برای رفع آنزیم های کبد
  • حجامت و بیماری هپاتیت چه ارتباطی باهم دارند؟
  • رفع سردرد با مصرف این مکمل
  • ایسکمی بیماری حاد قلبی علائم و درمان آن
  • خال روی پوست؛علامت سرطان سینه است
  • چه چیزی باعث تامپوناد قلبی می شود؟
  • شناخت بهتر و کامل هموکروماتوز
  • عوارض جانبی آرتروز بر زیبایی
  • چاقی و ابتلا به انواع امراض لاعلاج
  • درمان فشار خون بالا با روش های طبیعی
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است