سرخ کردن قارچ روش تهیه پاستای قارچ پاستای قارچ آموزش تهیه پاستای قارچ
پاستای قارچ یکی از خوش طعم ترین پاستاهایی است که تابحال امتحان کرده اید روش تهیه آن طعم بسیار لذیذی به قارچ میدهد همچنین پنیر پارمزان موجود در این غذای خوشمزه برای فرزندانتان بسیار جذاب و دلچسب خواهد بود در ادامه با روش تهیه این پاستا آشنا شوید .برای سالم شدن اسن غذا می توانید از پاستای گیاهی کمک بگیرید.

 سرخ کردن قارچ به این روش، طعم و بافت متفاوتی به آن می دهد و حتی می توانید آن را تنها و یا در کنار سایر غذاها میل کنید.
مواد لازم:
  • قارچ  ۷۰۰ گرم
  • لیمو ۱/۲ عدد
  • پاستا ۴۵۰ گرم
  • سیر ۳ حبه
  • روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک یک و نیم قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
  • سرکه سفید قدری
  • خامه ۱/۴ پیمانه
  • پنیر پارمزان ۳ قاشق غذاخوری
  • جعفری ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:1. آب لیمو را روی قارچ ها بچکانید و آن ها را با هم ترکیب کنید.

2. قابلمه ای از آب را بجوشانید، به آن کمی نمک بزنید و پاستا را اضافه کنید و آن را طبق دستور روی بسته بندی بپزید.
3. سیر را در ماهیتابه ای بزرگ بریزید، روغن زیتون را روی آن بریزید، ماهیتابه را روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید و سیر را برای حدود ۳۰ ثانیه تفت دهید.
4. قارچ را اضافه کنید و هم بزنید، سپس درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید قارچ برای ۴ دقیقه بپزد(هر از گاهی مواد را هم بزنید). درب ظرف را بردارید، نمک و فلفل را اضافه کنید و قارچ ها را برای حدود ۵ دقیقه دیگر تا قهوه ای رنگ شده و آب آن ها کشیده شود، تفت دهید. فراموش نکنید که گاهی مواد را هم بزنید.
5. کمی سرکه سفید به ترکیب قارچ اضافه کنید و بگذارید برای ۱ دقیقه قل بزند. سپس خامه، پنیر پارمزان و جعفری را اضافه کنید و وقتی مواد به جوش آمد، آن را از روی حرارت بردارید.
6. پاستا و ترکیب قارچ را با هم ترکیب کنید، کمی پنیر پارمزان روی آن رنده کنید و گرم میل کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی پاستای قارچ:

1. قارچ ها را در ظرفی از آب سرد بریزید و با تکان دادن در آب آن ها را تمیز کرده و سپس آبکشی کنید. آن ها را خرد کنید.

2. می توانید از هر نوع پاستای مورد نظرتان استفاده کنید.
3.  سیر را ریز خرد کنید.
4.  پنیر پارمزان را رنده کنید.
5.  از جعفری خرد شده استفاده کنید.
وب‌سایت آشپزباشی

ارسال شده در 12 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • چرا بعضی از انسان ها چاق میشوند؟
  • بعد از اصلاح آقایان چکارکنند که صورتشان جوش نزند
  • زیاد شستن با صابون هم ضرر دارد
  • درباره اشتباهات نادرست در شهوت مردان بیشتر بدانیم
  • شباهت اختلالات افسرده خویی با افسردگی اساسی
  • مختصری از یادگیری تصویری بازی والیبال
  • اگر از ابتلا به آنفولانزا هراسانید ، این خوراکی ها را بخورید
  • تاثیر روحیات مادر بر جنین
  • محبوبترین ها

  • اهمیت ورزش کردن در دوران حاملگی
  • تهدید به سقط جنین با این مواد طبیعی
  • آپنه تنفسی بانوان در حاملگی
  • پارگی کیسه آب و نشانه ها و علائم مختلف برای آن
  • با لکه بینی بارداری چقدر آشنا هستید؟
  • استراحت در بانوان باردار و نزدیکی
  • شکلات خوردن در طی بارداری
  • این توصیه ها را در نظر بگیرید تا در بارداری زیبا باشید
  • رپورتاژ

  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • لیفتینگ با نخ
  • الو دکتر

    لاغر شو
    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است