فلفل سیاه فلفل سبز فلفل خواص فلفل سیا خواص فلفل

فلفل را می توان از جمله محبوب ترین و خوش طعم ترین ادویه جات نام برد. این ادویه اغلب در مناطق گرمسیر به ویژه شبه قاره هند مورد استفاده قرار می  گیرد. این ادویه طعمی تند دارد. خواص ویژه فلفل و طعم فوق العاده آن سبب این شده تا همانند دسر در کنار غذا ها مصرف شود. فلفل انواع متفاوتی از جمله فلفل سبز، فلفل قرمز، فلفل دلمه و … دارد.

فلفل‌ها مجموعه‌ای از مواد مغذی و ویتامین‌هاست که طعمی خوشمزه به غذاهای مختلف می‌افزاید. دریابید که چرا باید از قدرت فلفل برای تقویت سلامت خودتان استفاده کنید.

مملو از ویتامین‌ها

فلفل دلمه مملو از ویتامین‌های گوناگون شامل ویتامین A، اکثر ویتامین‌های B و ویتامین C، E و K می‌باشد. تمام این مواد مغذی از بدن در برابر عملکردهای مختلف از جمله لخته شدن طبیعی خون تا تنفس سلول محافظت می‌کند.

سرشار از مواد معدنی

فلفل‌های دلمه‌ می‌توانند میزان مواد معدنی را با اضافه کردن کلسیم، آهن، منیزیم، منگنز، فسفر و پتاسیم به غذایتان افزایش دهند. این مواد معدنی عملکرد مغزتان را به شکل مناسب حفظ می‌کند، به تنظیم عملکرد قلب کمک می‌کند و در فعالیت‌های مختلف ضروری دیگر نیز شرکت دارند.

سرشار از آنتی‌اکسیدان

هنگامی‌که بدن شما انرژی می‌سوزاند، رادیکال‌های آزاد اکسیژن‌دار و مضری تولید می‌شود. بدن ترکیبات متنوعی را برای پاک کردن این ترکیبات مضر پیش از اینکه به بدن آسیب بیشتری برسد، تولید می‌کند. تصور می‌شود که آنتی‌اکسیدان‌ها با اضافه‌کردن یک لایه محافظ می‌توانند کمک کننده باشد. فلفل‌ها به همکاری حمل کننده‌های طبیعی آمده و با غنی کردن ترکیبات مبارز، در از بین بردن رادیکال آزاد به آنها کمک می‌کنند.

سرشار از ویتامین C

فلفل‌ها هنگامی که رسیده‌تر می‌شوند، از سبز به زرد و قرمز تغییر می‌کنند. بدین ترتیب میزان ویتامین C آن‌ها افزایش می‌یابد. خوردن فلفل قرمز مقدار ویتامین C بدن را افزایش می‌دهد که می‌تواند تا ۱۰۰٪ یا بیشتر از مقدار روزانه‌ی توصیه شده را در برگیرد.

کالری ناچیز

فلفل‌ها یک میان‌وعده و افزودنی عالی به بسیاری از خوراکی‌ها هستند. فلفل‌های رسیده‌تر زرد و قرمز شیرین‌تر می‌شوند که آن‌ها را به ‌عنوان یک میان‌وعده مستقل جذاب می‌کند. یک فنجان فلفل دلمه‌ی خرد شده تنها ۳۰ کالری دارد و سرشار از مواد مغذی و فیبرها می‌باشد. آن‌ها همچنین سلامت هر غذایی که شما می‌خورید را افزایش می‌دهند.

مفید برای چشم‌ها

فلفل حاوی ترکیبی به نام لوتئین است که طبق کشفیات نقش ارزشمندی در سلامت چشم ایفا می‌کند. آن‌ها همچنین حاوی ترکیبات شیمیایی دیگری هستند که به حفظ سلامت چشم‌ها کمک می‌کند. افزایش مقدار هر دوی آن‌ها در رژیم غذاییتان می‌تواند به کاهش خطر بیماری زوال قرنیه که یکی از دلایل اصلی نابینایی در ایالات متحده امریکاست، کمک کند.

منبع: خبر پو

5 1000
ارسال شده در 13 آبان 1395 توسط با موضوع خواص میوه و سبزیجات | 237 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • تست خودشناسی! نحو نشستن افراد نشان دهنده شخصیت آنهاست
  • در ترکیه چگونه تارت خامه ای میوه ای درست می کنند
  • چگونه جلوی شکمو بودن خود را بگیریم
  • نکاتی مهم و تاثیر گذار در زندگی زناشویی
  • آیا گربه هم ورزش میکند؟
  • با یک ویلچر قوی موتوری چطورید
  • معاینه گوش بوسیله اتوسکوپ
  • برای کاهش وزن این نکات اشتباهند
  • محبوبترین ها

  • رژیم غذایی کامل با کمترین هزینه
  • کالری سوزی با موسیقی
  • تاثیر صبحانه بر سلامت جسمی
  • این دمنوش شادی آور را برای یکبار هم که شده میل کنید
  • آیا راه های گیاهخوار شدن را می دانید؟
  • انار بخورید تا محافظ قلبتان باشد
  • متهم اصلی چاقی در یک نسل شناخته شد!
  • غذاهایی که شما را جوان تر نشان می دهند
  • رپورتاژ

  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • درمانی بدون درد در نهایت آرامش با یک دندانپزشک حرفه ای
  • مریم جواهریان، متخصص روانشناسی سلامت و استادیار دانشگاه
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما