گوشت گوسفندی یا گوساله روش تهیه خورش آلو بخارا خورش آلو بخارا خورش آلو تهیه خورش آلو
 این خورش یکی از خورش های مجلسی خوشمزه و دلچسب است که می توانید برای میهمانی هایتان آن را تهیه کنید گوشت گوسفندی موجود در آن طعم دلچسبی به این خورش داده است پیشنهاد می کنیم آن را برای یکبار تهیه کنید و از آلذت ببرید برای سرو خورش آلو نیاز به ادویه جات معطر ،پیاز ،سرکه سیب ،گوشت گوشفندی ، آلوبخارا و رب گوجه فراوان دارید .

خورش آلو را اغلب با مرغ درست می کنند، در اصل خورش مرغ و آلو معروف است، اما در این مطلب طرز تهیه خورش آلو با گوشت گوسفندی یا گوساله را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم:

  •     روغن 2 قاشق غذاخوری
  •     گوشت خورشتی گوسفند یا گوساله 450 گرم
  •     پیاز ریز خرد شده 1 عدد
  •     سیر 4 حبه
  •     فلفل قرمز تازه 1 عدد
  •     چوب دارچین 1 عدد
  •     آویشن تازه 1 قاشق چایخوری
  •     برگ بو 1 عدد
  •     پودر پاپریکا 1 قاشق چایخوری
  •     زیره سبز 1/2 قاشق چایخوری
  •     نمک و فلفل به میزان دلخواه
  •     رب گوجه 1/2 فنجان
  •     سرکه سیب 1 قاشق غذاخوری
  •     آلوبخارا تازه 1 فنجان
  •     گشنیز یا جعفری تازه مقداری برای تزیین (اختیاری)

طرز تهیه:

1. قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید و روغن را داخل آن بریزید. گوشت خورشتی را به روغن اضافه کنید و حدود 5 دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشتها عوض شود. حرارت را به متوسط تغییر دهید. سپس پیاز خرد شده، سیر  و فلفل قرمز را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر گوشتها را تفت دهید.

2. نمک، فلفل، برگ بو ، چوب دارچین، زیره ، پاپریکا و آویشن را به خورش اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند شود. سپس رب گوجه، سرکه سیب، آلوها و 2 فنجان آب را به گوشت اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید خورش آلو به مدت 30 الی 40 دقیقه بپزد.

3.  چوب دارچین و برگ بو را از خورش دربیاورید. در قابلمه را بگذارید و 30 دیگر خورش را روی حرارت قرار دهید تا گوشت کاملا پخته و نرم شود.

4. زمانیکه آب خورش غلیظ شد و خورش جا افتاد، خورش آلو با گوشت را در ظرف مناسب بریزید و بدلخواه با کمی گشنیز یا جعفری آن را تزیین کنید. این غذای خوش طعم و خوش عطر را با نان یا همراه با برنج نوش جان کنید.

وب‌سایت ایران کوک

5 1000
ارسال شده در 14 آبان 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم | 458 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • داشتن هدف و انگیزه در زندگی
  • دستگاه های تصفیه رنگارنگی برای تصفیه هوا
  • رفع خشکی دماغ
  • دوران نوجوانی و ترس در این سن
  • با سیب به جنگ کلسترول بالا بروید
  • کارکرد یک ویروس در اضافه وزن و دیابت
  • همه گیر شدن بی رویه آلزایمر
  • اعتماد به بوها
  • محبوبترین ها

  • کاهش وزن علمی یعنی چه
  • انواع شوک و علائم آن ها‎
  • اهدای خون چه فوایدی به همراه دارد؟
  • نوشیدن آب پس از مصرف شوری و شیرینی
  • ویروسی مرموز و ناشناخته در بدن که شما را چاق می کند
  • لاغری موضعی با این روش های جراحی
  • بررسی ماهک روی ناخن
  • عوامل خطر بیماریها و تغییر سبک زندگی
  • رپورتاژ

  • لیزر درمانی راه حلی بدون تیغ برای دندانپزشکی
  • همه چیز درباره کم‌خونی
  • مرکز دندانپزشکی لوتوس
  • آزمایش ژن‌های مرتبط با چاقی (بروز شده)
  • دندانپزشک زیبایی- ایمپلنتولوژیست – لمینیت
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما