مشاوره زیبایی
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر کمالی
دکتر کمالی
پوست مو و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر آرین دخت آزادمنش/ ساختمان پزشکان
دکتر آرین‌دخت آزادمنش
جراح دندان پزشک
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان

37

در این مطلب قصد داریم به یکی از پرخاصیت ترین ماده غذایی اشاره کنیم. سیر خواص بیشماری دارد که از گذشته تا کنون به مصرف آن تاکید زیادی شده است. اما به علت بوی بدن آن بسیاری از افراد این گیاه را مصرف نمی کنند.

سیر منبع آهن نیست اما می تواند نقش پررنگی در تنظیم سوخت وساز آهن در بدن داشته باشد و با حفظ آهن موجود در سلول ها و در دسترس نگه داشتن آنها برای مواقع مورد نیاز، مانع پایین آمدن سطح آهن خون می شود. خواص سیر خام بیشتر از سیر پخته است…

 

اما محققان می گویند اگر نمی توانید سیر خام بخورید، آن را در آخرین دقایق پخت غذا خرد کنید و داخل قابلمه بریزید. سیر یکی از بهترین منابع دریافت سولفور، منگنز، سلنیوم، ویتامین B۶ و ویتامین C هم محسوب می شود. منگنز موجود در سیر هم می تواند سطح چربی خوب خون یا همان HDL را تا حد قابل توجهی افزایش دهد. خوردن منظم سیر می تواند باعث کاهش ۵ تا ۱۵ درصدی میزان تری گلیسیرید، کلسترول و فشارخون هم بشود. به همین دلیل به کسانی که دچار کم خونی یا افت فشارخون هستند، توصیه می شود در مصرف سیر، به خصوص به شکل خام، احتیاط کنند. سیر جزو آنتی بیوتیک های طبیعی هم طبقه بندی می شود و خوردن آن برای مبارزه با عفونت های بدن، به خصوص عفونت های دستگاه گوارش بسیار مفید است. با تمام این مزایایی که برای سیر گفتیم، برخی افراد نسبت به آن آلرژی دارند. شما هم اگر پس از مصرف سیر دچار قرمزی و خارش پوست، برافروختگی صورت یا سردرد شدید، باید بدانید که به این گیاه مغذی حساسیت دارید و باید مصرف سیر را کنار بگذارید. با این مقدمه، نگاهی می اندازیم به چند پرسش و پاسخ رایج درباره این ماده غذایی سودمند.

 

 

چرا دهان ما بعد از خوردن سیر، بوی بدی می گیرد؟

 

مصرف سیر باعث تولید گاز سولفید هیدروژن در بدن می شود که بوی خوشایندی ندارد و زمانی که با مصرف سیر، در دستگاه گوارش رها می شود، به سایر قسمت های بدن، از جمله ریه ها می رسد. به همین دلیل نفسمان بدبو می شود و ما آن بو را به دهان نسبت می دهیم. خیلی از افراد می گویند با جویدن آدامس یا مکیدن قدری چای خشک یا قهوه، می توان این بوی بد را از بین برد، در صورتی که تا زمان دفع کامل این گاز از بدن، بوی ناخوشایند آن همچنان از طریق تنفس فرد احساس خواهد شد. خوشبوکننده های دهان یا خوراکی هایی مانند آدامس هم موقتا می توانند محیط داخلی دهان را خوشبو کنند و اثر آنها بیش از نیم ساعت طول نخواهد کشید. البته خوشبختانه این گاز می تواند به باز شدن عروق خونی و تنظیم فشار خون کمک کند و به همین دلیل هم به همه افراد توصیه می شود که برای پیشگیری از ابتلا به گرفتگی عروق و ناراحتی های قلبی ناشی از آن، حداقل روزی یک سیر بخورند.

 

 

سیر را چطور نگه داریم؟

 

سیر را تازه خریداری و مصرف کنید. اگر سیرها داخل مغازه جوانه زده بودند، از خیر خریدن آنها بگذرید، زیرا جوانه زدن، نشانه تازه نبودن محصولات کشاورزی است. اگر قرار است سیر را به مدت طولانی نگهداری کنید، آنها را در جایی کاملا خشک و خنک داخل روزنامه بپیچید یا اینکه ابتدا برای چند روز متوالی، سیرها را کامل و بوته ای با پوست رویی شان زیر نور آفتاب بگذارید تا پوستشان کاملا خشک شود. سپس آنها را در محلی خشک و خنک برای حدود ۴ ماه بدون نگرانی از جوانه زدن، نگه دارید. به علاوه، می توانید سیرها را حبه کنید، آنها را با پوست رویی شان بشویید تا آلودگی هایی مانند گل و لای نداشته باشند، سپس خشکشان کنید و در همان حالت تازه، داخل نایلونی قرار دهید و آنها را فریز کنید. به این ترتیب، ماندگاری سیر تا حدود ۱۰ ماه افزایش پیدا می کند. حواستان باشد سیری که قرار است برای مدتی طولانی نگهداری شود، نباید چاقو بخورد. خرد یا رنده کردن سیر پیش از نگهداری داخل فریزر، باعث از دست رفتن ارزش تغذیه ای آن می شود.

 

 

سیر جوانه زده را چه کار کنیم؟

 

سیر جوانه زده را نه دور بریزید و نه جوانه آن را استفاده کنید. بهترین کار این است که پوستش را بگیرید، جوانه را خارج کنید و سپس بقیه سیر را استفاده کنید. جوانه زدن سیر، نشانه فساد آن نیست اما می تواند نشان دهنده کهنه بودن سیر باشد یا به شما بگوید که جای مناسبی را برای نگهداری از آن انتخاب نکرده اید. هرچه محل نگهداری سیر گرم تر باشد، امکان جوانه زدن آن هم بیشتر خواهد شد.

5 1000
ارسال شده در 21 اسفند 1392 توسط با موضوع تغذیه
[bws_google_captcha]

تایید کنید که ربات نیستید !!!

پیشنهاد سردبیر

  • مطالبی مهم برای قبل از کشیدن دندان عقل
  • برنامه غذایی روزانه مناسب برای کودکان در ایام نوروز
  • با غذا و رژیم غذایی بدن خود را سم زدایی کنید
  • چگونه نشاط را با هیجان تجربه کنیم؟
  • پایین آمدن سن استفاده از تلفن همراه
  • کودکان مبتلا به اوتیسم چه مشکلاتی دارند
  • باز کردن آبسه داخل دهان
  • نوع جدیدی از ماساژ درمانی به روش ژاپنی ها!
  • محبوبترین ها

  • رونمایی از طرح مفهومی آیفون 8
  • بررسی ابعاد مختلف سرطان و روش های درمان آن
  • برای مراقبت از افراد مسن در خانه دستگاه جدیدی کشف شد
  • دل زنده خارج از بدن تا بحال دیده بودید
  • سردرد و اختلالات هوشی عواقب ادامس خوردن
  • دستگاهی که تشخیص میدهد شما خسته اید یا نه
  • چرا بی قراری برای شما مفید است؟
  • نارضایتی از پرستاران از حقوق مدنی پائین
  • رپورتاژ

  • مریم جواهریان، متخصص روانشناسی سلامت و استادیار دانشگاه
  • ارائه پیشرفته ترین خدمات دندانپزشکی توسط دکتر راه انجام
  • هایفو تراپی لیفت بدون نیاز به جراحی
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • مرکز دندانپزشکی لوتوس
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x