kashk

کشک یکی از خوراکی های لذیذ و مقوی از فرآورده های شیر به حساب می آید که از گذشته جایگاه ویژه ای در بین مردم داشته است و خواص زیادی دارد.جالب است بدانید مصرف کشک می تواند به شما در کاهش وزن کمک شایانی نماید.

به گزارش قدس آنلاین، کشک به عنوان یک غذای مقوی گرسنگی را کاهش داده و حجم کمی از معده را اشغال می‌کند. از کشک به عنوان یک افزودنی به غذاها نیز می‌توان استفاده کرد و طعم غذاها را تغییر داد. بررسی‌ها نشان می‌دهند، مقدار کلسیم در ۳۰ گرم کشک تازه بدون نمک و چربی معادل میزان یک لیوان شیر ۲۵۰ سی سی است. به عبارتی کشک منبع خوب کلسیم است اما متاسفانه کشک‌هایی که به صورت خشک عرضه می‌شوند مقدار زیادی نمک دارند که جذب کلسیم را کاهش می‌دهند.
‌کشک می‌تواند در کاهش وزن و آب شدن چربی‌های بدن بسیار موثر باشد. گفتنی است؛ کشک با حجم کم خود، یک ماده غذایی معجزه آساست که در بر دارنده تمامی خواص شیر می‌باشد و حاوی کلسیم، چربی، نمک، پروتئین و ویتامین نیاسین می‌باشد و می‌توان مقداری از آن را جایگزین شیر و ماست روزانه کرد.

 

منبع: خبرپو

ارسال شده در 29 آبان 1395 توسط خانم انیسی با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • چرا به بیماری آب سیاه یا گلوکوم مبتلا شده ام؟
  • مراقبت تسکینی عامل بالا بردن کیفیت زندگی، اما آن را گسترش ندهید
  • خوب استراحت کردن و تاثیر آن بر خلاقیت
  • منظور از هورمون درمانی در سرطان پروستات چیست
  • همه چیز درباره اصل یو وارونه
  • نکات و تذکرهایی برای زیبایی و سلامت موها
  • خوراک بلغور و اسفناج
  • ملاحظات لازم برای احساس درد در قفسه سینه
  • عوامل روان شناختی که به اضطراب کودک منجرمی شود
  • التهاب لثه وعوامل موثر در ایجاد آن
  • سلفی گرفتن در سنین پایین
  • پاک کننده طبیعی نیکوتین و کاهش ابتلا به سرطان
  • اطلاعاتی درمورد آریکولوتراپی
  • هر آنچه باید درباره کیست های پستان بدانیم
  • لاغر شدن با این روش ها
  • محبوبترین ها

  • نسخه پزشکی برای درمان بیماری واریس
  • گرسنگی چند نوع است و با شیوه های مقابله با آنها آشنا شوید
  • 9 فایده شیر بادام
  • انواع گوشت های فرآوری شده و مضرات هر کدام
  • حقایقی درباره تغذیه با خرمالو
  • سمنو خوردن و این ویژگی های بی نظیر
  • شام خود را مدیترانه ای کند
  • آیا مصرف نمک روماتیسم مفصلی می آورد؟
  • بروز بیماری کرون با تغذیه نامناسب
  • رژیم درمانی برای سرماخوردگی
  • غذاهایی که خطر مرگ را کاهش می دهند
  • چگونه در طی یک سال آبلیمو تازه بماند؟
  • دستور و روش تهیه پنیری برای سلامتی
  • دانسته هایی در مورد کلسیم
  • لیستی از انواع میوه های قند دار و مقایسه آنها
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است