sos

سس همیشه یک طعم دهنده ی بسیار عالی به حساب می آمده است.امروزه کنار بسیاری از غذاها از سس های مخصوص استفاده می شود.به این سس ها دیپ گفته می شود.در این مطلب می خواهیم یکی از سس های لذیذ به نام  فلفل هالوپینو  را معرفی نماییم که طعم بسیار لذیذی دارد.

مواد لازم:

  •     ۴ تا ۶ عدد فلفل هالوپینو تازه
  •     ۲۳۰ گرم پنیر خامه ای
  •     ۱ پیمانه خامه ترش
  •     ۲ پیمانه پنیر چدار رنده شده
  •     ۳/۴ پیمانه + ۱/۴ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  •     نصف پیمانه پودر سوخاری
  •     ۴ قاشق غذاخوری کره آب شده
  •     ۱ قاشق غذاخوری جعفری خشک
طرز تهیه:1. فلفل های هالوپینو را از وسط دو نیم کنید. آنها را برعکس درون سینی چیده و حرارت دهید تا پوست آنها سیاه شده و از گوشت جدا شود.

2. سینی را از روی حرارت بردارید و پوست فلفل ها را جدا کرده و سپس به اندازه های کوچک برش بزنید.
3. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
4. در یک کاسه متوسط، پنیر خامه ای و خامه ترش را با یکدیگر مخلوط کنید.
5. پنیر چدار، ۳/۴ پیمانه پنیر پارمسان و هالوپینوهای خرد شده را اضافه کرده و هم بزنید.
6. آنها را درون یک ظرف مربعی بریزید و سطحشان را صاف کنید.
7. در یک کاسه متوسط، پودر سوخاری، کره آب شده، ۱/۴پیمانه پنیر پارمسان و جعفری خشک شده را با یکدیگر مخلوط کنید.
8. مخلوط پودر سوخاری را روی مخلوط هالوپینو بریزید.
9. آنها را به مدت ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا سطح مواد برشته و طلایی شوند.
10. این دیپ را با نان یا کراکر می توانید سرو کنید.

 

ارسال شده در 27 آبان 1395 توسط خانم انیسی با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • افزایش مهارت ها و خلاقیت و نوآوری در فرزندان
  • گام های مفید برای بهبود روابط برادر و خواهر
  • برخی دشمنان پوست که از آنان بی خبرید
  • در بارداری واکسن بزنیم خطرناک است یا بی خطر؟
  • هشدار جدی برای مصرف ویتامینD چرا و چگونه
  • چرا قرص برای تنظیم فشار چشم تجویز می شود؟
  • راهکار هایی برای کنترل خود در زمان عصبانیت
  • اهمیت استعدادیابی فرزندان
  • چگونگی وابسته کردن همسر به خود
  • اقدامات اساسی در جهت حمایت از محیط زیست
  • با انجام روزانه یوگا بیماری اسکولیوز بهبود می یابد
  • کیف های زنانه منابع بیماری های باکتریایی
  • چای کامبوجا را بشناسید
  • هالتر ساده در مقابل هالتر EZ؟
  • رژیم غذایی پارینه سنگی چه نوع رژیمی است
  • محبوبترین ها

  • پیشگیری از بروز آفت دهان و تبخال با درمان های خانگی آن ها
  • نشانه های هشدار دهنده‌ سرطان که نسبت به آنها بی تفاوت هستیم
  • ماهی خوردن و کمک به رفع افسردگی
  • خورد و خوراک فردی که میخواهد حجامت کند!
  • شیوع بی رویه سرطان
  • نکات کلیدی کوچک ولی بسیار نتیجه بخش برای لاغر شدن
  • دانستنی هایی درمورد بطری های آب
  • برای ترک سیگار این قوانین جدید را بخوانید
  • ماده‌ای که سبب التیام درد‌ها می‌شود
  • قرار گرفتن موبایل نزدیک محل خواب و آلزایمر
  • دانستنیهایی درباره قرص های ضد بارداری
  • بهبود ریه ها و قلب و عروق با آه کشیدن
  • کاربردهای بالینی آندروژن
  • روش های رایج و قدیمی پیشگیری از درد معده
  • تجربه کاهش درد با تريگرپوينت تراپي
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است