کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو

موادلازم برای ترشی بادمجان عکس ترشی بادمجان روش تهیه ترشی بادمجان ترشی بادمجان

 این ترشی جزو بهترین چاشنی های مناسب برای سلامتی شماست و برای کسانی که طرفدار ترشی جات هستند بسیار مناسب و مفید است موادلازم برای تهیه این ترشی بادمجان ،سیر ،فلفل ،سرکه و جعفری می باشند در ادامه با آموزش این ترشی پرطرفدار همراه باشید .
 ترشی بادمجان با روغن زیتون یک نوع ترشی بادمجان جدید است که بسیار خوش طعم و سالم است و بسیار سریع آماده می شود. این ترشی از ترشی های سنتی و قدیمی ایتالیایی است که با روغن زیتون تهیه و از سرکه تنها برای مزه دار کردن آن استفاده می شود. در نتیجه بهترین گزینه برای افرادی است که به دلیل بیماری یا ذائقه طعم تند و تیز سرکه را در ترشی نمی پسندند.

مواد لازم:

  • بادمجان متوسط 2 عدد
  • سرکه سیب 2 فنجان
  • سیر  2 حبه درشت
  • جعفری تازه خردشده 2 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل بمیزان دلخواه
طرز تهیه:

بادمجان ها را بشویید، پوست بکنید و کلاهک آنها را کاملا جدا کنید. سپس آنها را به هر شکل که دوست دارید، خرد کنید.

بادمجان های خرد شده را به همراه سرکه سیب در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. بادمجان ها را حدود 15 دقیقه در سرکه سیب بجوشانید تا بادمجان ها نرم و پخته شوند اما شکل خود را از دست ندهند.

در این فاصله سیرها را ریز خرد کنید و همراه با روغن زیتون در شیشه بریزید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و بادمجان ها را آبکشی کنید. سپس بادمجان های پخته شده را داخل شیشه بریزید. کمی صبر کنید تا خنک شود سپس جعفری خرد شده به آن اضافه کنید.
به دلخواه کمی نمک و فلفل به ترشی اضافه کنید. درب شیشه را ببندید و در یخچال قرار دهید. ترشی بادمجان ایتالیایی با روغن زیتون نیازی به جا افتادن ندارد و بلافاصله قابل استفاده است. این ترشی فوق العاده خوش طعم و بی ضرر را با خیال راحت نوش جان کنید.
نکته: برای ظاهر زیباتر ترشی بادمجان می توانید پوست بادمجان ها را نگیرید و آنها را با پوست خرد کنید و در شیشه بریزید.
وب سایت سوران
5 1000
ارسال شده در 13 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • بررسی درست و غلط بودن نه خرافه‌ رایج بین مردم
  • بررسی علل بروز راشیتیسم در سنین پایین
  • برطرف کردن ماشین گرفتگی در سفرهای نوروزی
  • در فصل های سرد سال مراقب آرتروز باشید
  • هنگامی که کار اصل دلچسب نیست 2
  • با روغن زیتون چگونه زیبا شویم
  • ترک دادن بچه ازپستانک
  • 19 کشته به دلیل واژگونی اتوبوس در اصفهان
  • محبوبترین ها

  • دخانیاتی که منجر به درگیری در زندگی مشترک می شود
  • عوامل ایجادکننده خمیازه!
  • وجود توده مو در پاکت شیر
  • سالم ترین خوراکی ها برای داشتن سالم ترین قلب
  • آلودگی هوا با کپسول اکسیژن دفع نمیشود
  • پیشگیری و درمان افتادگی رحم
  • نوردرمانی برای رفع اختلالات خواب
  • شادی باعث بهتر شنا کردن ماهی ها می شود
  • رپورتاژ

  • خدمات دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دکتر نوروزعلی
  • خدمات دندانپزشکی پیشرفته توسط دکتر فرهت مجید فر
  • دکتر دندانپزشک امینی عضو انجمن ایمپلنتولوژی آمریکا
  • کلینیک آندوسکوپی وکولونسکوپی دکتر فرزاد فرامرزی
  • بیش از آن‌چه فکر می‌کنید از دندان‌هایتان کار می‌کشید!
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x