موادلازم برای ترشی بادمجان عکس ترشی بادمجان روش تهیه ترشی بادمجان ترشی بادمجان

 این ترشی جزو بهترین چاشنی های مناسب برای سلامتی شماست و برای کسانی که طرفدار ترشی جات هستند بسیار مناسب و مفید است موادلازم برای تهیه این ترشی بادمجان ،سیر ،فلفل ،سرکه و جعفری می باشند در ادامه با آموزش این ترشی پرطرفدار همراه باشید .
 ترشی بادمجان با روغن زیتون یک نوع ترشی بادمجان جدید است که بسیار خوش طعم و سالم است و بسیار سریع آماده می شود. این ترشی از ترشی های سنتی و قدیمی ایتالیایی است که با روغن زیتون تهیه و از سرکه تنها برای مزه دار کردن آن استفاده می شود. در نتیجه بهترین گزینه برای افرادی است که به دلیل بیماری یا ذائقه طعم تند و تیز سرکه را در ترشی نمی پسندند.

مواد لازم:

  • بادمجان متوسط 2 عدد
  • سرکه سیب 2 فنجان
  • سیر  2 حبه درشت
  • جعفری تازه خردشده 2 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل بمیزان دلخواه
طرز تهیه:

بادمجان ها را بشویید، پوست بکنید و کلاهک آنها را کاملا جدا کنید. سپس آنها را به هر شکل که دوست دارید، خرد کنید.

بادمجان های خرد شده را به همراه سرکه سیب در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. بادمجان ها را حدود 15 دقیقه در سرکه سیب بجوشانید تا بادمجان ها نرم و پخته شوند اما شکل خود را از دست ندهند.

در این فاصله سیرها را ریز خرد کنید و همراه با روغن زیتون در شیشه بریزید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و بادمجان ها را آبکشی کنید. سپس بادمجان های پخته شده را داخل شیشه بریزید. کمی صبر کنید تا خنک شود سپس جعفری خرد شده به آن اضافه کنید.
به دلخواه کمی نمک و فلفل به ترشی اضافه کنید. درب شیشه را ببندید و در یخچال قرار دهید. ترشی بادمجان ایتالیایی با روغن زیتون نیازی به جا افتادن ندارد و بلافاصله قابل استفاده است. این ترشی فوق العاده خوش طعم و بی ضرر را با خیال راحت نوش جان کنید.
نکته: برای ظاهر زیباتر ترشی بادمجان می توانید پوست بادمجان ها را نگیرید و آنها را با پوست خرد کنید و در شیشه بریزید.
وب سایت سوران

5 1000
ارسال شده در 13 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم | 174 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • تاثیرات امواج بر ایجاد بلوغ زودرس
  • بررسی کالری تخم مرغ – آیا زرده چاق کننده است؟
  • راه هایی برای تقویت توانایی باروری
  • ۵ تکنیک آسان زبان بدن برای نشان دادن قدرت شما
  • چند نوع سیب داریم و کار برد هرکدام؟
  • دروغگو را بشناسید
  • آسیب های داروهای ویاگرا
  • ژله هویجی را یاد بگیرید
  • محبوبترین ها

  • دسر کم کالری بادامی برای میهمانی
  • هشدارهای پزشکی برای خوردن همبرگر
  • ذرت تند لیوانی
  • سالاد مرغ کاری با آموزش تصویری
  • پیراشکی طنابی با سیب زمینی
  • از قارچ چگونه کتلت درست کنیم؟
  • تهیه خورش قیمه به روش مجلسی
  • فوت و فن تهیه مربای بالنگ
  • رپورتاژ

  • خرید اینترنتی بلیط هواپیما و رزرو هتل بهتر است یا خرید تور ؟
  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • متد جدید ترمیم مو فقط در یک جلسه
  • خداوند متعال مو را برای زیبایی بندگانش قرار داده است
  • دندان تاجی از زیبایی
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    دکتر هومن عشقی
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما