1071599_257 سس سفید بسیار خوشمزه

این سس بسیار خوشمزه و دلچسب است شما می توانید آن را در کنار انواع غذاهایتان استفاده کنید برای مزه دادن به انواع خوراک های گوشتی مناسب است و می تواند انتخاب خوبی برای چاشنی غذای امروزتان باشد برای تهیه آن نیاز به مواد ساده ای مانند آبلیمو و پیاز و خامه دارید .

 گاهی باید روی ماهی یا گوشت هایمان بعد از پخت، نوعی سس بریزیم که نمی دانیم از کدام نوع استفاده کنیم. در این مطلب طرز تهیه نوعی سس را به شما آموزش می دهیم که برای روی ماهی و انواع گوشت و سبزیجات مناسب است.
مواد لازم:
  • آبلیمو یک و نیم قاشق چای خوری
  • پیاز 1 قاشق غذاخوری (خرد شده)
  • خامه ترش 1/2 لیوان
طرز تهیه:
1. برای تهیه این سس ابتدا خامه ترش را با آبلیمو و مقدار مناسب نمک مخلوط کرده و بعد شوید ریز شده را اضافه کنید.

2. پیاز را تا حد ممکن ریز کرده و به سس اضافه کنید و آن را بچشید.در صورت نیاز از مقدار بیشتری نمک یا آبلیمو استفاده کنید.

نکات:
1)از این سس برای سرو ماهی،مرغ،گوشت و سایر غذاهای دلخواه استفاده کنید.حتی میتوانید سیب زمینی را سرخ کرده و با این سس سرو کنید.
2)در صورت تمایل به جای پیاز از پودر پیاز استفاده کنید.
3)این سس را میتوانید با انواع ادویه های دلخواه چون پودر سیر،پودر موسیر،آویشن ،زعفران و …مخلوط کنید.
4)بهتر است برای تهیه این سس از شوید تازه استفاده شود.
5)در صورت تمایل از نیمی خامه ترش و نیمی ماست خامه ای برای تهیه سس استفاده کنید.
6)از این مقدار مواد اولیه 1/2 فنجان کرم شوید بدست می آید.
7)اضافه کردن مقداری پیازچه ریز شده به جای پیاز این سس را خوشمزه تر میکند.
وب سایت سوران

ارسال شده در 15 آذر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • چیزهایی که مردان درباره اصلاح صورت نمی دانند!
  • اولین جراحی مجازی با عینک گوگل
  • فواید استراحت اطفال در میان روز
  • در تشخیص دیابت نوع دو در روشهای فعلی باید تجدید نظر شود
  • الگوی اساسی دلبستگی ناایمن
  • تاثیرات مثبت گرما بر ورزشکاران
  • مصرف ترشی و ابتلا به درد مفاصل
  • درباره داروی متیل‌ دوپا (METHYLDOPA) بیشتر بدانیم
  • منابع اطلاعاتی درباره طبیعت آدمی
  • اسرار داشتن شکم 6 تکه در بدنسازی
  • خوشبوکننده های سالم خوراکی
  • عواملی که سبب قی کردن چشم ها می شوند
  • همیشه حواستان به برچسب دارو باشد
  • رفع یبوست با آب ولرم
  • شیرینی به شکل موم عسل
  • محبوبترین ها

  • کمپوت به و انار
  • دسر روانی مکزیکی
  • سالاد کلم و ماست و پرتقال
  • دسری زیبا و رژیمی
  • یک ترشی خانگی خوش رنگ با لبو
  • چگونه میتوان پنکیک کم کربوهیدرات درست کرد
  • وعده ای کم کالری با کلم و پودر کاری
  • شیرینی ترد با عسل
  • آموزش ساندویچ سیمیت
  • کاپ کیک جدید با پاستای صدفی
  • طعم متفاوت کیک با کدو
  • ساندویچ سیب کم کالری
  • تاثیرات فیبرها بر سلامتی
  • صبح خود را با پنکیک کدو حلوایی شروع کنید
  • شیرینی اسکوپ بستنی
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است