makarna

اگر دوست دارید ماکارونی را بدون گوشت و در فر درست کنیم  این رسپی را بخوانید مطمئنا با ماکارونی شما بسیار متفاوت خواهد بود این نوع ماکارونی در ترکیه بیشتر متداول است

ماکارونی نصف پاکت

آب 5 لیوان ( برای طبخ ماکارونی)

روغن مایع 1 قاشق( برای طبخ ماکارونی)

نمک

پنیر سفید رنده شده 1 لیوان

تخم مرغ 2 عدد

شیر 1 لیوان

روغن مایع  نصف استکان

رویه :

پنیر پیتزای رنده شده 1 لیوان

طرز تهیه :

در قابلمه آب را جوشانده  داخلش روغن و نمک ریخته  سپس ماکارونی را اضافه کرده 15 دقیقه  می پزیم  سپس  در آبکش ریخته رویش 1 لیوان آب سرد می ریزیم . در یک ظرف تخم مرغ ها , شیر,پنیر سفید, و روغن مایه ریخته  مخلوط می کنیم  رویش ماکارونی ها را ریخته  و خوب مخلوط می کنیم  در ظرف فر چرب شده ریخته   رویش را صاف کرده پنیر پیتزای رنده شده می ریزیم در فر 170 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم  تا رویش طلایی شود گرم سرو می کنیم

 

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.