موادلازم برای شیرینی ماندل بولار عکس شیرینی ماندل بولار شیرینی ماندل بولار روش تهیه شیرینی ماندل بولار

این شیرینی بسیار خوشمزه و جالب است با رنگ هایی که برای آن انتخاب شده است می تواند عصرانه ای دلچسب برای فرزندتان باشد این شیرینی به سبک سوئیسی های تهیه می شود با وجود اسم عجیب و  غریبی که دارد اما با طبخی آسان و سریع همراه است بد نیست با روش طعم  شیرینی ماندل بولار آشنا شوید.

 شیرینی ماندل بولار! نیازی نیست از اسم این شیرینی بترسید، اصلا چیز عجیب و غریبی نیست. این شیرینی از انواع شیرینی های سوئیسی است که دستور پخت بسیار آسانی دارد و برای مهمانی ها بسیار مناسب است.
مواد لازم:
  • آرد برنج  50 گرم
  • آرد شیرینی  50 گرم
  • کره  60 گرم
  • وانیل مقدار لازم
  • تخم مرغ 1 عدد
  • پودر قند  2 قاشق غذاخوری
  • ژله بریلو     به میزان لازم
طرز تهیه:
1-ابتدا کره را همراه پودر قند خوب بزنید تا پف کند.
2-سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید.
3-در آخر هر دو آرد را الک کنید و با دست به‌شکل خمیر درآورید. اصلا ورز لازم ندارد. اگر خمیر چسبنده بوده به‌مدت 2 ساعت خمیر را در یخچال استراحت بدهید. بعد به اندازه یک فندق درشت از خمیر برداشته و آن‌را گرد کنید و با وسیله‌ای یک سوراخ در آن ایجاد کنید. خمیر را در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا زیر آن طلایی شود.
4-بعد از سرد شدن با ژله بریلو و شکلات تزیین کنید.
نکته:
1. خمیر نباید زیاد سفت باشد چون در هنگام گرد کردن ترک می خورد.
2. خمیر باید طوری شود که به دست تمیز نچسبد.
3. میتوانید گلوله های خمیری را در گردو خرد شده بغلطانید و بعد بپزید.
4. همیشه کنی سفیده هم اضافه میکنم تا چسبندگی بهتری ایجاد بشه و در سفارشها با روغن قنادی زدم مشکلی پیش نیامده فقط در مرحله آخر کمی در دست مالش بدید تا ترک نخورد.
وب سایت پارسه گرد

ارسال شده در 17 آذر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • حتی با اسباب کشی هم باکتری ها همراهتان هستند!
  • جدایی والدین و پیامدهای ناگوار آن
  • اسموتی چغندر و سیب راه حلی موثر برای درمان گرفتگی عضلات
  • دانسته های دارویی اسید زولدرونیک
  • روش های مقابله با توکسوپلاسموز
  • آشنایی با داروی تاموکسیفن
  • کباب کوبیده مدرن و امروزی
  • کدام چهره ، کدام فریم؟
  • محبوبترین ها

  • مدیریت و کنترل خشک شدن چشم
  • از تیروئید چشمی چه میدانید
  • علل ایجاد هاله اطراف عنبیه
  • ریزش مژه ، از علت تا درمان
  • زمان های توصیه شده برای معاینه چشم درمبتلا به دیابت
  • برای تقویت چشم و بینایی چه چیزهایی مصرف کنیم؟
  • فیکس نگه داشتن عینک روی بینی
  • علائم ابتلا به آلزایمر در چشمان شما
  • رپورتاژ

  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • لیفتینگ با نخ
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    لاغر شو
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است