مشاوره زیبایی
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
کلینیک ره یا
دکتر امید رحمانی
پزشک پوست مو زیبایی كاسمتولوژيست از فرانسه
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
پیرایه
پوست، مو و زیبایی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
متخصص جراح پلاستیک و زیبایی
 موادلازم برای شیرینی ماندل بولار عکس شیرینی ماندل بولار شیرینی ماندل بولار روش تهیه شیرینی ماندل بولار

این شیرینی بسیار خوشمزه و جالب است با رنگ هایی که برای آن انتخاب شده است می تواند عصرانه ای دلچسب برای فرزندتان باشد این شیرینی به سبک سوئیسی های تهیه می شود با وجود اسم عجیب و  غریبی که دارد اما با طبخی آسان و سریع همراه است بد نیست با روش طعم  شیرینی ماندل بولار آشنا شوید.

 شیرینی ماندل بولار! نیازی نیست از اسم این شیرینی بترسید، اصلا چیز عجیب و غریبی نیست. این شیرینی از انواع شیرینی های سوئیسی است که دستور پخت بسیار آسانی دارد و برای مهمانی ها بسیار مناسب است.
مواد لازم:
  • آرد برنج  50 گرم
  • آرد شیرینی  50 گرم
  • کره  60 گرم
  • وانیل مقدار لازم
  • تخم مرغ 1 عدد
  • پودر قند  2 قاشق غذاخوری
  • ژله بریلو     به میزان لازم
طرز تهیه:
1-ابتدا کره را همراه پودر قند خوب بزنید تا پف کند.
2-سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید.
3-در آخر هر دو آرد را الک کنید و با دست به‌شکل خمیر درآورید. اصلا ورز لازم ندارد. اگر خمیر چسبنده بوده به‌مدت 2 ساعت خمیر را در یخچال استراحت بدهید. بعد به اندازه یک فندق درشت از خمیر برداشته و آن‌را گرد کنید و با وسیله‌ای یک سوراخ در آن ایجاد کنید. خمیر را در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا زیر آن طلایی شود.
4-بعد از سرد شدن با ژله بریلو و شکلات تزیین کنید.
نکته:
1. خمیر نباید زیاد سفت باشد چون در هنگام گرد کردن ترک می خورد.
2. خمیر باید طوری شود که به دست تمیز نچسبد.
3. میتوانید گلوله های خمیری را در گردو خرد شده بغلطانید و بعد بپزید.
4. همیشه کنی سفیده هم اضافه میکنم تا چسبندگی بهتری ایجاد بشه و در سفارشها با روغن قنادی زدم مشکلی پیش نیامده فقط در مرحله آخر کمی در دست مالش بدید تا ترک نخورد.
وب سایت پارسه گرد
5 1000
ارسال شده در 16 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
ویزیت یاب

پیشنهاد سردبیر

  • روزه داری و مصرف دارو
  • خطر آلودگی هوا برای مادران باردار و مرده زایی
  • ترفندهای مهم برای خرید و فروش خانه
  • دیابت و رفع قند خون
  • اگر رژیم لاغری دارید حواستان به نوشیدنیها باشد
  • خوراکی هایی با کالری منفی برای کاهش وزن
  • آیا آب مروارید در سن خاصی گریبان گیر افراد میشود؟
  • آیا می توان در 6 ماه 30 کیلو وزن کم کرد؟
  • محبوبترین ها

  • مصرف زیاد اهن و ایجاد الزایمر در بدن
  • در این مواقع دور رژیم گرفتن را خط بکشید
  • اهمیت جا باز کردن برای روغن زیتون در آشپزخانه
  • این مواد غذایی برای التهاب روده مفید هستند
  • با فیبر، شکم خود را کوچک کنید!
  • هوس غذا کردن و خطرات جانبی آن
  • علائمی که نشان میدهد فیبر کافی نخوردید
  • ماست نباید با این میوه ها مخلوط شود
  • رپورتاژ

  • ارائه بهترین خدمات دندانپزشکی در کلینیک رویال
  • ایمپلنت بهترین روش برای کاشت دندان و زیبایی صورت
  • دندانپزشک زیبایی- ایمپلنتولوژیست – لمینیت
  • موسسه تخصصی و زیبایی پوست تانی
  • دکتر صابر گوگانی دندانپزشک زیبایی و ترمیمی
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x