دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر عامری
دکتر محمدحسن عامری
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
 1078890_590

این شیرینی بسیار خوشمزه و جالب است با رنگ هایی که برای آن انتخاب شده است می تواند عصرانه ای دلچسب برای فرزندتان باشد این شیرینی به سبک سوئیسی های تهیه می شود با وجود اسم عجیب و  غریبی که دارد اما با طبخی آسان و سریع همراه است بد نیست با روش طعم  شیرینی ماندل بولار آشنا شوید.

 شیرینی ماندل بولار! نیازی نیست از اسم این شیرینی بترسید، اصلا چیز عجیب و غریبی نیست. این شیرینی از انواع شیرینی های سوئیسی است که دستور پخت بسیار آسانی دارد و برای مهمانی ها بسیار مناسب است.
مواد لازم:
  • آرد برنج  50 گرم
  • آرد شیرینی  50 گرم
  • کره  60 گرم
  • وانیل مقدار لازم
  • تخم مرغ 1 عدد
  • پودر قند  2 قاشق غذاخوری
  • ژله بریلو     به میزان لازم
طرز تهیه:
1-ابتدا کره را همراه پودر قند خوب بزنید تا پف کند.
2-سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید.
3-در آخر هر دو آرد را الک کنید و با دست به‌شکل خمیر درآورید. اصلا ورز لازم ندارد. اگر خمیر چسبنده بوده به‌مدت 2 ساعت خمیر را در یخچال استراحت بدهید. بعد به اندازه یک فندق درشت از خمیر برداشته و آن‌را گرد کنید و با وسیله‌ای یک سوراخ در آن ایجاد کنید. خمیر را در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا زیر آن طلایی شود.
4-بعد از سرد شدن با ژله بریلو و شکلات تزیین کنید.
نکته:
1. خمیر نباید زیاد سفت باشد چون در هنگام گرد کردن ترک می خورد.
2. خمیر باید طوری شود که به دست تمیز نچسبد.
3. میتوانید گلوله های خمیری را در گردو خرد شده بغلطانید و بعد بپزید.
4. همیشه کنی سفیده هم اضافه میکنم تا چسبندگی بهتری ایجاد بشه و در سفارشها با روغن قنادی زدم مشکلی پیش نیامده فقط در مرحله آخر کمی در دست مالش بدید تا ترک نخورد.
وب سایت پارسه گرد

5 1000
ارسال شده در 17 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • برطرف کردن سردرد با این توصیه های خوراکی
  • تهدید خالکوبی برای سلامت بدن
  • اگر می خواهید سیگار را ترک کنید استویا را امتحان کنید
  • مهمترین توصیه های دارویی پس از بچه دارشدن
  • تفهیم فرزندخواندگی به اطفال
  • انتقال و هدایت صدا در ساختار گوش
  • ماسک های جدید برای زیبایی بیشتر در سال 92
  • نکات مراقبت از پوست در روز عروسی
  • محبوبترین ها

  • آلودگی هوا باعث چه مشکلات پوستی می شود
  • درباره پوستهای خشک این موارد کمک کننده هستند
  • آموزش آرایش برای خانم هایی با صورت گرد
  • هوای موهایتان را در این فصل داشته باشید
  • اعتقادات رایج در زمینه مراقبت از مو
  • چطوری پوست خود را مثل آینه صاف کنیم
  • ریزش مو و عوامل درونی بدن
  • عوارض ناشی از تاتو را جدی بگیرید
  • رپورتاژ

  • دکتر فرهت مجید فر جراح اندودونتیک دندان ها
  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • کلینیک دندانپزشکی تخصصی دکتر حاجی زاده
  • دکتر مقدم ارائه دهنده برترین خدمات پیشرفته دندان پزشکی
  • دندانپزشک زیبایی- ایمپلنتولوژیست – لمینیت
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x