ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت

کوفته بادمجان کوفته با طعم بادمجان روش تهیه کوفته با طعم بادمجان

این بار می خواهیم شما را با روش تهیه کوفته با طعم بادمجان آشنا کنیم این غذای لذیذ حاوی سینه مرغ ،بادمجان،پنیر،و دیگر ادویه ها و چاشنی های خوش عطر و بو است این کوفته جدید و جالب را برای یکبار هم که شده امتحان کنید و از خوردن آن لذت ببرید .

 خانم های ایرانی از هرچیزی کوفته درست می کنند. حالا دیگر مانده بادمجان! در این مطلب طرز تهیه کوفته بادمجان سوخاری را به شما آموزش می دهیم که لیست کوفته هایتان کامل شود.
مواد مورد نیاز:
  • سینه مرغ (چرخ شده): 300 گرم
  • بادمجان قلمی: 6 عدد
  • پنیر موتزارلا (رنده شده):1 پیمانه
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • نمک: یک هشتم ق چ
  • پودر سیر: یک دوم ق چ
  • پودر خردل: یک دوم ق چ
  • زردچوبه: 1 ق چ
  • پودر فلفل سفید و قرمز: به میزان لازم
  • پودر سوخاری رنگی (درشت): به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم
روش پخت:
1- سینه مرغ، پنیر موتزارلا، نمک، زردچوبه، پودر فلفل سفید و قرمز، پودر سیر، پودر خردل و 1 عدد تخم مرغ را درون کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کرده و با دست ورز دهید تا منسجم شود.
2- بادمجان را با کلاهک آن شسته، سپس از قسمت انتهای بادنجان به اندازه گلابی (تقریبا 8 تا 9 سانتی متر بدون سر) جدا کرده و قسمت پایین آن را کنار بگذارید (در صورت تمایل می توانید پوست بادنجان را بگیرید). سپس آن را داخل تابه ای به همراه مقداری روغن سرخ کرده بعد کنار بگذارید تا سرد شود.
3- از مخلوط مرغ مقداری با دست برداشته و دور تا دور بادمجان را مانند سیخ کردن کباب به صورت کامل بپوشانید. سپس آن را به تخم مرغ (2 عدد تخم مرغ با چنگالی در حد مخلوط شدن زرده و سفیده زده شده) آغشته کرده و درون پودر سوخاری غلتانده و به مدت 15 دقیقه کنار بگذارید تا پودر روی آن کمی خشک شود (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود).
4- بادمجان آماده شده را درون روغن داغ و شناور سرخ کنید (اگر داخل تابه پودر سوخاری باقی ماند، روغن را صاف کنید تا هنگام سرخ کردن بادمجان های دیگر نیز خوش رنگ شوند).
ماهنامه سرآشپز
5 1000
ارسال شده در 26 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x