1096448_874 روش طبخ کوفته های گرد با طعم بادمجان

این بار می خواهیم شما را با روش تهیه کوفته با طعم بادمجان آشنا کنیم این غذای لذیذ حاوی سینه مرغ ،بادمجان،پنیر،و دیگر ادویه ها و چاشنی های خوش عطر و بو است این کوفته جدید و جالب را برای یکبار هم که شده امتحان کنید و از خوردن آن لذت ببرید .

 خانم های ایرانی از هرچیزی کوفته درست می کنند. حالا دیگر مانده بادمجان! در این مطلب طرز تهیه کوفته بادمجان سوخاری را به شما آموزش می دهیم که لیست کوفته هایتان کامل شود.
مواد مورد نیاز:
  • سینه مرغ (چرخ شده): 300 گرم
  • بادمجان قلمی: 6 عدد
  • پنیر موتزارلا (رنده شده):1 پیمانه
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • نمک: یک هشتم ق چ
  • پودر سیر: یک دوم ق چ
  • پودر خردل: یک دوم ق چ
  • زردچوبه: 1 ق چ
  • پودر فلفل سفید و قرمز: به میزان لازم
  • پودر سوخاری رنگی (درشت): به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم
روش پخت:
1- سینه مرغ، پنیر موتزارلا، نمک، زردچوبه، پودر فلفل سفید و قرمز، پودر سیر، پودر خردل و 1 عدد تخم مرغ را درون کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کرده و با دست ورز دهید تا منسجم شود.
2- بادمجان را با کلاهک آن شسته، سپس از قسمت انتهای بادنجان به اندازه گلابی (تقریبا 8 تا 9 سانتی متر بدون سر) جدا کرده و قسمت پایین آن را کنار بگذارید (در صورت تمایل می توانید پوست بادنجان را بگیرید). سپس آن را داخل تابه ای به همراه مقداری روغن سرخ کرده بعد کنار بگذارید تا سرد شود.
3- از مخلوط مرغ مقداری با دست برداشته و دور تا دور بادمجان را مانند سیخ کردن کباب به صورت کامل بپوشانید. سپس آن را به تخم مرغ (2 عدد تخم مرغ با چنگالی در حد مخلوط شدن زرده و سفیده زده شده) آغشته کرده و درون پودر سوخاری غلتانده و به مدت 15 دقیقه کنار بگذارید تا پودر روی آن کمی خشک شود (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود).
4- بادمجان آماده شده را درون روغن داغ و شناور سرخ کنید (اگر داخل تابه پودر سوخاری باقی ماند، روغن را صاف کنید تا هنگام سرخ کردن بادمجان های دیگر نیز خوش رنگ شوند).
ماهنامه سرآشپز

ارسال شده در 26 آذر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • مراقب سبزیجات و میوه های آلوده به ویروس هپاتیت باشید
  • وقتی آسپرین میخورید در بدن چه اتفاقی میفتد
  • نیاز به خوابیدن در انواع سنین
  • از عطاری اصلا این داروها را نگیرید
  • عوارض برخی از مواد مخدر بر عملکرد جنسی
  • بررسی خیانت از نظر مباحث روانشاختی
  • ایجاد درد کمر با برخی عادات مضر
  • تاثیر مهم ماهی در جلوگیری از کمبود ید
  • معجون چند میوه و واکسن بیماری ها
  • نوشابه با سلامت شما چه می کند
  • مطالبی در ارتباط با تجمع سرومن ( واکس گوش) Cerumen Impaction
  • رفع بیماری های قندی با این گیاه
  • گزنه برای درمان چه بیماری هایی مفید است
  • کالری دل مرغ
  • تقویت روحیه برای کاهش وزن
  • محبوبترین ها

  • اتاقکی برای کارمندان
  • عادات افزایش دهنده درد کمر
  • روش های مفید و جالب برای سوزاندن کالری
  • ابتلا به سرطان با کار در طول شب
  • دلایلی برای اینکه شما فراموشکار هستید و آلزایمر ندارید
  • لاغری و شبیه شدن به اسکلت زنده
  • سلنیوم و خاصیت های مفید آن برای بدن
  • موراد مهم در مورد دسته چک
  • سوزاندن چربی شکم در میانسالان با نیم ساعت وزنه زدن در روز
  • موارد مشکل ساز برای تشکیل زندگی جوانان
  • موفقیت تحصیلی بیشتر با برخی راهکارها
  • هر مطلبی را در شبکه های اجتماعی به اشتراک نگذارید
  • در طبیعت مراقب نیش ساس بوسه‌‌زن باشید
  • توصیه های مفید برای قطع سکسکه
  • سکونت در قوری غول پیکر!
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است