دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی

دفع سموم بدن خوردنی های اشتها آور حل مشکلات اشتها برانگیختن اشتها و تقویت هاضمه

 

برخی موادغذایی در افزایش اشتهای شما موثر و مفید هستند و می توانند آن را افزایش دهند از جمله این خوردنی های سالم می توانیم به هویج ،کرفس ،شلغم ،قارچ ،زنجبیل ،سیر ،عسل و شکلات اشاره کنیم می توانیم بی اشتهایی فرزندانتان را با کمک این مواد غذایی از بین ببرید.

  •  هویج:

دم کرده تخم هویج به مقدار یک قاشق قهوه خوری برای یک فنجان آب جوش مقوی، مدر و اشتها آور است و همچنین آب هویج خام بسیار مفید است. همچنین آب هویج علاوه بر این که از منابع بسیار عالی برای تامین ویتامین A در بدن است، اشتها آور هم هست، همچنین دم کرده تخم هویج به مقدار یک قاشق قهوه خوری برای یک فنجان آب جوش مقوی، مدر و اشتها آور است و همچنین عوارض پوستی را هم کاهش می دهد.

  • شلغم پخته:

شلغم دارای فسفر و خوراک مغز و اعصاب است، شلغم اشتها آور است.

  • ترب:

اشتها آور است و دارای ویتامین های A,B,C, و فسفر است، یک باور قدیمی در این زمینه وجود دارد مبنی بر اینکه زهر عقرب در بدن کسی که ترب خورده باشد موثر نیست.

  • روغن زیتون:

مصرف روغن زیتون همراه با غذا اشتها آور بوده و به دلیل اسید های چرب مفیدی که درآن است بسیار توصیه می شود چنانچه بهترین روغن برای آشپزی همین روغن زیتون است.

  • زنجبیل:

این ماده غذایی علاوه بر درمان دارویی از دیر باز به عنوان یکی از بهترین طعم دهنده ها به خصوص در آسیای شرقی به شمار می آید.

  • قارچ:

انواع قارچ های خوراکی به دلیل پروتئین های موجود در آنها می توانند بسیار مفید باشند، همچنین عصاره نوعی قارچ به نام قارچ شی یی تیک shiitake در این مورد بسیار مفید است. در آزمایشی که در کشور ژاپن به عمل آمده بود مشخص شد که عصاره این قارچ ضد ویروس HIV است و اثر داروی معروف ضد ایدز به نام T-Z-A را بیشتر می کند.

  • سیر:

امروزه سیر به عنوان اولین نبات درمانی بین نباتات است و این به دلیل وجود ماده ای به نام الیلین در سیر است، این ماده حاوی گوگرد، سیلیس و ید است که بدن را از خیلی از بیماری ها محفوظ نگه می دارد و توان بدنی را افزایش می دهد، البته مصرف آن به کسانی که عارضه های پوستی در آنها افزایش یافته یا دچار مشکلات گوارشی شدید بوده و یا قرص آسپیرین مصرف می کنند، توصیه نمی شود ولی مصرف آن به شکل پودر سیر مانعی ندارد.

  • انجیر:

سرشار از ویتامین های A,B,C و قند بوده، انجیر مناطق گرمسیر شیرین تر است و وقتی کاملاً برسد سی تا چهل درصد آن قند است (بنابراین به افراد دیابتی توصیه می شود. در مصرف آن احتیاط کنند) انجیر دارای مواد ازته، آهن، برم، منگنز و آهک و کلسیم است، بسیار مغذی است و علاوه بر اینها از گذشته برای افرادی که دوره نقاهت را می گذراندند توصیه شده است.

  • گلپر:

نام علمی آن هراکلئوم اسفندیلیوم است و به فرانسه برس و به آلمانی گمین بیرنکلو نامیده می شود. پیشینیان برای آن خواص بی شماری برشمرده اند و چنین پنداشته اند که موجب افزایش نیروی تن می شود و به همین جهت آن را به هرکول پهلوان افسانه ای یونان (که همان هرکول رومی است) نسبت داده اند و نامگذاری کرده اند، این ماده غذایی در برانگیختن اشتها و تقویت هاضمه بسیار مفید است.

  • عسل:

در عسل املاح و ویتامین های بسیاری وجود دارد، از آن جمله آهن، کلسیم، اسید فسفریک و ویتامین ث است، و به شرطی که به طور مرتب مصرف شود دارای خواص معجزه گر است، همچنین در افزایش وزن بسیار سودمند است. بنا به تجربه ثابت شده است که عده زیادی از مبتلایان به بیماری های عفونی و سخت مثل سل پس از مصرف عسل بهبود یافته اند که به دلیل زیادی ویتامین ها و مینرال های موجود در آن است.

  • انار :

وجود انار و لیمو ترش می تواند برای ما نه تنها شفابخش بوده بلکه در حفظ سلامتی و جلوگیری از اینگونه بیماری ها موثر باشد. این خاصیت شفابخش انار به دلیل وجود ویتامین C ، B۱ ، B۲،B۶ ،PP، فسفر، آهن و منگنز است که عمل تنظیم کننده و تعادل دهنده مایعات بدن به خصوص خون را داراست. نکته جالب اینجاست که بسیاری از مردم معتقدند که انار شیرین درمان کننده تر است و علم هم این را ثابت می کند زیرا انار شیرین اناری است کاملاً رسیده و ترکیبات شیمیایی آن کامل گردیده است و تاثیرات آن بهتر است. انار سموم را دفع می کند و نشاط آور است.

  • شکلات:

در شکلات، آنتی اکسیدان های فلاونوئید وجود دارد و مصرف این آنتی اکسیدان ها در تندرستی کارآمد است. در آزمایشات انجام شده نتیجه به دست آمده حاکی از این بود که شکلات خالص تقریباً ضد و برابر مقدار شیرشکلات دارای آنتی اکسیدان است، که این نتیجه به دست آمده در افراد غیرسیگاری و با چربی های طبیعی خون، نشان دهنده این موضوع بوده است که میزان ظرفیت آنتی اکسیدان پلاسما فقط در کسانی که از شکلات تیره خالص استفاده کرده بودند. افزایش یافت نه کسانی که شیر شکلات تیره همراه شیر مصرف کرده بودند. (به طور کلی مصرف شکلات یا قهوه همراه با شیر موجب عدم جذب کلسیم شیر توسط بدن می شود.)

  • عرق شاه تره:

یکی از عرقیاتی است که مصرف آن به شکل شربت شاه تره علاوه بر تامین مایعات بدن، اشتها آور است و در حل مشکلات اشتها کمک میکند.

 

5 1000
ارسال شده در 28 آذر 1395 توسط با موضوع تغذیه

ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x