نان چاپاتا کروستینی با سس تاپناده کروستینی با سس پستو تست کوچک

 اگر علاقه مند به تهیه خوراکی های ساده با نان تست هستید  کروستینی پیشنهاد امروز ما به شماست این غذا با نان تست کوچک تهیه می شود این غذای لقمه ای مناسب با هر نوع سلیقه ای خواهد بودکروستینی با سس پستو و کروستینی با سس تاپناده از پیشنهادات تغذیه ای امروز ما به شما هستند .

 کروستینی در زبان ایتالیایی به معنی تست کوچک است که شامل یک ورقه نان تست یا گریل شده است. برای تهیه کروستینی اغلب نان چاپاتا به کار می رود و با روغن زیتون، نمک و فلفل مزه دار می شود.

کروستینی با سس پستو
مواد مورد نیاز:
  • ریحان سبز و بنفش: 200 گرم
  • گردو (خردشده): 100 گرم
  • پنیر سفت: 75 گرم
  • سیر (له شده): 4 حبه
  • نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
  • نان جو: 4 عدد
  • فلفل دلمه ای و روغن زیتون: به میزان لازم
روش تهیه:
1- برای تهیه سس پستو؛ ریحان، گردو، پنیر، سیر، نمک و فلفل قرمز را در دستگاه غذاساز بریزید تا به صورت خمیر درآید. سپس روغن زیتون را به تدریج به آن اضافه و مخلوط کنید (مقدار آن باید تا حدی باشد که سطح مواد را بپوشاند).
2- سس آماده شده را درون ظرف درداری به مدت 30 دقیقه در بخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
3- نان جو را برش دهید، مقداری روغن زیتون روی آن بمالید. سپس یک حلقه فلفل دلمه ای در وسط نان قرار داده و از سس داخل آن بریزید.

کروستینی با سس تاپناده

نان چاپاتا کروستینی با سس تاپناده کروستینی با سس پستو تست کوچک   نان چاپاتا کروستینی با سس تاپناده کروستینی با سس پستو تست کوچک

مواد مورد نیاز:
  • کنسرو ماهی تن: 1 قوطی
  • آب لیمو ترش: به میزان لازم
  • زیتون (بدون هسته): 2 پیمانه
  • سیر (له شده): 2 حبه
  • موسیر: 5 حبه
  • روغن زیتون: 5 ق س
  • فلفل دلمه ای (حلقه ای خردشده): به میزان لازم
  • نان جو: 2 عدد
روش تهیه:
1- روغن زیتون و ماهی تن (از قبل روغن آن خارج و با استفاده از چنگالی خردشده) را به تدریج به مخلوط مواد افزوده و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید. بعد آن را به مدت 60 دقیقه در یخچال قرار دهید.
2- برای تهیه سس تاپناده: آب لیموترش، زیتون، سیر و موسیر را داخل دستگاه غذاساز ریخته و مخلوط کنید تا به صورت خمیر درآید.
3- نان را برش دهید، سپس مقداری روغن زیتون و مخلوط مواد را روی آن بمالید. بعد مقداری فلفل دلمه ای در وسط آن قرار داده و مقداری سس روی آن ریخته و سرو کنید.
ماهنامه سرآشپز

ارسال شده در 3 دی 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • جلوگیری از بیماری کبد چرب با این پروتئین
  • برخی از نکاتی که بعد از عمل سینوس و بینی باید رعایت کرد
  • بخورید اما لاغر بمونید
  • تاثیر فرآورده های پروبیوتیکی در سلامتی
  • کدام خوراکی با کدام روغن
  • 5 راز شاد بودن
  • با این روش ها کمتر خرج می کنید
  • پاستایی شفابخش
  • محبوبترین ها

  • کیک مارمالاد با طعم پرتقال و طرز تهیه آن
  • بیسکویت موز توپی
  • چگونه سالاد الویه را رژیمی درست کنیم
  • پیتزای پر ملات
  • رژیم سه روزه کدو حلوایی
  • سوپ سبزیجات بدون روغن
  • سوپ جو و سبزیجات برای تقویت قلب
  • برشهایی از نان و پنیر برای صبحانه
  • رپورتاژ

  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • الو دکتر

    لاغر شو
    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    مزایای استفاده از هل

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است