دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر

نان چاپاتا کروستینی با سس تاپناده کروستینی با سس پستو تست کوچک

 اگر علاقه مند به تهیه خوراکی های ساده با نان تست هستید  کروستینی پیشنهاد امروز ما به شماست این غذا با نان تست کوچک تهیه می شود این غذای لقمه ای مناسب با هر نوع سلیقه ای خواهد بودکروستینی با سس پستو و کروستینی با سس تاپناده از پیشنهادات تغذیه ای امروز ما به شما هستند .

 کروستینی در زبان ایتالیایی به معنی تست کوچک است که شامل یک ورقه نان تست یا گریل شده است. برای تهیه کروستینی اغلب نان چاپاتا به کار می رود و با روغن زیتون، نمک و فلفل مزه دار می شود.

کروستینی با سس پستو
مواد مورد نیاز:
  • ریحان سبز و بنفش: 200 گرم
  • گردو (خردشده): 100 گرم
  • پنیر سفت: 75 گرم
  • سیر (له شده): 4 حبه
  • نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
  • نان جو: 4 عدد
  • فلفل دلمه ای و روغن زیتون: به میزان لازم
روش تهیه:
1- برای تهیه سس پستو؛ ریحان، گردو، پنیر، سیر، نمک و فلفل قرمز را در دستگاه غذاساز بریزید تا به صورت خمیر درآید. سپس روغن زیتون را به تدریج به آن اضافه و مخلوط کنید (مقدار آن باید تا حدی باشد که سطح مواد را بپوشاند).
2- سس آماده شده را درون ظرف درداری به مدت 30 دقیقه در بخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
3- نان جو را برش دهید، مقداری روغن زیتون روی آن بمالید. سپس یک حلقه فلفل دلمه ای در وسط نان قرار داده و از سس داخل آن بریزید.

کروستینی با سس تاپناده

نان چاپاتا کروستینی با سس تاپناده کروستینی با سس پستو تست کوچک

مواد مورد نیاز:
  • کنسرو ماهی تن: 1 قوطی
  • آب لیمو ترش: به میزان لازم
  • زیتون (بدون هسته): 2 پیمانه
  • سیر (له شده): 2 حبه
  • موسیر: 5 حبه
  • روغن زیتون: 5 ق س
  • فلفل دلمه ای (حلقه ای خردشده): به میزان لازم
  • نان جو: 2 عدد
روش تهیه:
1- روغن زیتون و ماهی تن (از قبل روغن آن خارج و با استفاده از چنگالی خردشده) را به تدریج به مخلوط مواد افزوده و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید. بعد آن را به مدت 60 دقیقه در یخچال قرار دهید.
2- برای تهیه سس تاپناده: آب لیموترش، زیتون، سیر و موسیر را داخل دستگاه غذاساز ریخته و مخلوط کنید تا به صورت خمیر درآید.
3- نان را برش دهید، سپس مقداری روغن زیتون و مخلوط مواد را روی آن بمالید. بعد مقداری فلفل دلمه ای در وسط آن قرار داده و مقداری سس روی آن ریخته و سرو کنید.
ماهنامه سرآشپز
5 1000
ارسال شده در 3 دی 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • کشفیات جدید در مورد انواع سرطان روده
  • 10 کاری که باید قبل از بارداری انجام دهید
  • عشق واقعی اینگونه است!
  • جدیدترین ترفندها برای تمیز کردن وسایل خانه
  • خانم های باردار و این تغییرات نگران کننده
  • دفاع رییس جمهور از طرح تحول سلامت
  • درمان بیماری ها با سلول بنیادی
  • اهمیت ارگاسم برای سلامت جنسی همسران
  • محبوبترین ها

  • نکاتی بسیار مهم در رابطه با ازدواج
  • برخی نیازهای جنسی اقایان که به انها بی توجهید!
  • سن یائسگی و روشهای درمانی آن
  • اهمیت آموزش جنسی برای زوجین
  • قهوه و سرخ کردنی قبل از نزدیکی
  • تمامی جوانب و پیامدهای ازدواج با تفاوت سنی
  • چند ماده غذایی که شاید علت بدبو شدن واژن باشند
  • اطلاعاتی جامع راجع به اسپرموگرام
  • رپورتاژ

  • مرجع فروش انواع کیسه کلوستومی،کیسه یوروستومی و کیسه ایلئوستومی
  • محصولات پزشکی و بهداشتی شرکت رهاورد دانش پزشکی
  • ایمپلنت بهترین روش برای کاشت دندان و زیبایی صورت
  • خدمات پیشرفته پوست و مو گروه زیبایی برنا
  • جوان سازی و لیفت صورت بدون جراحی
  • ارکید
    کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x