اگر علاقه مند به تهیه خوراکی های ساده با نان تست هستید  کروستینی پیشنهاد امروز ما به شماست این غذا با نان تست کوچک تهیه می شود این غذای لقمه ای مناسب با هر نوع سلیقه ای خواهد بودکروستینی با سس پستو و کروستینی با سس تاپناده از پیشنهادات تغذیه ای امروز ما به شما هستند .

 کروستینی در زبان ایتالیایی به معنی تست کوچک است که شامل یک ورقه نان تست یا گریل شده است. برای تهیه کروستینی اغلب نان چاپاتا به کار می رود و با روغن زیتون، نمک و فلفل مزه دار می شود.

کروستینی با سس پستو
مواد مورد نیاز:
  • ریحان سبز و بنفش: 200 گرم
  • گردو (خردشده): 100 گرم
  • پنیر سفت: 75 گرم
  • سیر (له شده): 4 حبه
  • نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
  • نان جو: 4 عدد
  • فلفل دلمه ای و روغن زیتون: به میزان لازم
روش تهیه:
1- برای تهیه سس پستو؛ ریحان، گردو، پنیر، سیر، نمک و فلفل قرمز را در دستگاه غذاساز بریزید تا به صورت خمیر درآید. سپس روغن زیتون را به تدریج به آن اضافه و مخلوط کنید (مقدار آن باید تا حدی باشد که سطح مواد را بپوشاند).
2- سس آماده شده را درون ظرف درداری به مدت 30 دقیقه در بخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
3- نان جو را برش دهید، مقداری روغن زیتون روی آن بمالید. سپس یک حلقه فلفل دلمه ای در وسط نان قرار داده و از سس داخل آن بریزید.

کروستینی با سس تاپناده

مواد مورد نیاز:
  • کنسرو ماهی تن: 1 قوطی
  • آب لیمو ترش: به میزان لازم
  • زیتون (بدون هسته): 2 پیمانه
  • سیر (له شده): 2 حبه
  • موسیر: 5 حبه
  • روغن زیتون: 5 ق س
  • فلفل دلمه ای (حلقه ای خردشده): به میزان لازم
  • نان جو: 2 عدد
روش تهیه:
1- روغن زیتون و ماهی تن (از قبل روغن آن خارج و با استفاده از چنگالی خردشده) را به تدریج به مخلوط مواد افزوده و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید. بعد آن را به مدت 60 دقیقه در یخچال قرار دهید.
2- برای تهیه سس تاپناده: آب لیموترش، زیتون، سیر و موسیر را داخل دستگاه غذاساز ریخته و مخلوط کنید تا به صورت خمیر درآید.
3- نان را برش دهید، سپس مقداری روغن زیتون و مخلوط مواد را روی آن بمالید. بعد مقداری فلفل دلمه ای در وسط آن قرار داده و مقداری سس روی آن ریخته و سرو کنید.
ماهنامه سرآشپز

ارسال شده در 3 دی 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • مخالفت و تضاد در زندگی زناشویی
  • با آخرین روش های نوین برای لاغری آشنا شوید
  • خطرناک ترین عوامل ایجاد کننده آلزایمر
  • تهیه دو مدل سوپ ویژه زمستانی
  • خوشمزه کردن رژیم غذایی بیماران دیابتی با استفاده از ادویه ها
  • برای رسیدن به اهدافتان بخوانید
  • داروهاي ضدچربي جلوي سكته مغزي را هم مي گيرند
  • بی تاثیری محصولات روشن کننده ثابت شد
  • شناخت درمان های تپش قلب
  • بازگرداندن شادی با این روش ها
  • درمان واریس با حلقه های گوجه فرنگی
  • مایعات مفید بی نظیر برای گلو درد
  • تشخیص سن دقیق ماه
  • زیانها و شیوه های کاهش کلسترول
  • نکات مهم و جالب درباره ی غذاهای بی خاصیت
  • محبوبترین ها

  • آموزش چاق شدن عروسها در چند روز
  • درباره رژیم آب چه می دانید
  • دانستنی های مهم درمورد تغذیه در فصل سرما
  • اسنک کم کالری و خوشمزه با کدو حلوایی
  • وقوع ناگهانی هیپوگلیسمی
  • توصیه های کلی جهت مادران شیرده
  • خوراکی هایی که هر خانمی باید از آن استفاده کند
  • ترشی‌، چه بیماریهایی را بدتر می کند
  • قارچی مفید برای رفع احساسات منفی
  • در سرطان پستان ماهی تا چه حد تاثیر دارد
  • با خواص معجزه آسای این میوه آشنا شوید
  • مراقبت از سلامت بدن با این روغن
  • قبل از وزش چه چیزی بخوریم ؟ بعد از ورزش چه چیزی ؟
  • درمان پارکینسون با رژیم غذایی مناسب
  • چرا گوشت پردازش شده ضرر دارد؟
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است