در دنیای امروز سرطان به یکی از بیماری های شایع در بین افراد تبدیل شده و سالیانه افراد زیادی با این بیماری دست و پنجه نرم میکنند.این در حالی است که با کمی دقت در تغذیه می توانیم به مبارزه با سرطان برویم و از آن پیشگیری نماییم.کارشناسان دانشگاه “بوخوم” در کشور آلمان به تازگی دریافتند مصرف خوراکی‌های تند و حاوی ادویه می تواند باعث وقفه در رشد سلول های سرطانی سینه در زنان شود.

در این تحقیق کارشناسان با اضافه کردن ماده اصلی تشکیل دهنده فلفل که “کپسایسین” نام دارد به تومورهای سرطانی، متوجه کندی رشد آنها شده‌اند. این کاهش رشد تومور سرطانی همچنین باعث کندی فرآیند گسترش سلول های سرطانی به سایر قسمت های بدن و بروز متاستاز می شود.
بر این اساس، کارشناسان توصیه می کنند افراد به ویژه مبتلایان به سرطان سینه یا افرادی که در خانواده و اقوام درجه یک آنها مورد ابتلا به این بیماری وجود دارد حتما در وعده های غذایی خود مصرف فلفل و ادویه‌جات تند را قرار دهند.
کارشناسان اعتقاد دارند بوی تند فلفل و کپسایسین باعث نابودی سلول های سرطانی در مبتلایان می شود و نرخ ابتلا به این بیماری در کشورهایی که ادویه و فلفل در رژیم غذایی آنها وجود دارد پایین تر از سایر کشورها است.
همچنین مصرف فلفل می تواند باعث افزایش هورمون تستوسترون در مردها و افزایش شانس باروری در آنها و مبارزه با علائم پیری شود و کارشناسان مصرف این ماده غذایی مغذی را به آنها توصیه می کنند.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال شده در 6 دی 1395 توسط خانم انیسی با موضوع طب سنتی و گیاهان دارویی

پیشنهاد سردبیر

  • اینطوری از بیماریهای کبد پیشگیری کنید
  • به هم چسبیدگی این نوزادان پایان یافت
  • افزایش دریافت ویتامین دی بدن با این کارها
  • رفع بی اعتمادی زوجین
  • همه چیز در مورد خارش گوش
  • آموزش حفاظت از مغز
  • رابطه مستقیم میل جنسی با خواب بهتر
  • اهمیت و ارزش میان وعده برای اطفال
  • یائسگی سبب کاهش صمیمیت می شود
  • وسواس در انجام تمرین ورزشی
  • هدر ندهید وقتتان را برای دوستی های اجباری
  • تاثیر نگرش افراد بر زندگی آنان
  • شنا کردن در آب استخر و تهدید سلامت شما!
  • 50 روش آسان برای کاهش وزن
  • آیا چربی روغن کانولا مفید است؟
  • محبوبترین ها

  • تاثیر گذار ترین خوراکی ها برای رفع پوکی در استخوان
  • نمک های گوناگون و خاصیت های هر کدام
  • عارضه های ناخوشایند ناشی از غذاهای پرچرب
  • افسردگی و چای سبز چه ارتباطی باهم دارند
  • رسپی سوپ ضد یبوست با کالری کم
  • تغییر طعم قهوه به بهترین نحو
  • دل پیچه پس از افطار
  • ویتامین E و دستگاه ایمنی بدن
  • بهترین مواد غذایی قبل تمرین ورزشی
  • سنگ کلیه و راهکار هایی برای دفع راحت آن
  • بهتر است از مرغ های چند کیلویی استفاده کنیم
  • معجزه خوردن 6 حبه سیر پخته شده
  • درباره تغذیه و کوچک شدن مغز چه میدانید
  • علت اینکه زیاد گرسنه می شویم چیست؟
  • خنگ کننده ترین غذاها را بشناسیم
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است