نحو مصرف ماهی ماهی فواید مصرف ماهی فسفر خواص ماهی پیشگیری از ابتلا به بیماری های مغزی

ماهی از جمله غنی ترین مواد خوراکی است که مصرف چند وعده آن در هفت بسیار توصیه شده است. گوشت ماهی به علت وجود مقادیر بالای فسفر تاثیر قابل توجهی در عملکرد مغز و همچنین پیشگیری از ابتلا به بیماری های مغزی بع عهده دارد. اما در نحو مصرف ماهی نکاتی وجود دارد که باید به آنها توجه کرد. در ادامه با دکتر سلام همراه باشید.

یک پژوهشگر طب سنتی گفت: افراد گرم مزاج ماده غذایی ماهی را با ادویه جات و سبزیجات تازه مصرف کنند.
اصغر عباسی پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه ماهی جزء مواد غذایی ساکنین شهرهای جنوبی و شمالی کشور است، گفت: آهن موجود در ماهی باعث تسریع گردش خون، افزایش هوش، بهبود عملکرد دستگاه گوارش و درمان کم خونی می شود.
این پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه ماهی از ارزش تغذیه ای بالا برخوردار است، اظهار داشت: چربی مواد غذایی حیوانات دریایی مانند ماهی، میگو، غیر اشباع است  و باعث افزایش کلسترول، تری گلیسرید و لیپوپروتئین های مضر و چربی خون نمی شود.
عباسی با بیان اینکه افراد گرم مزاج ماده غذایی ماهی را با ادویه و سبزیجات تازه مصرف کنند، تاکید کرد: استفاده از طعم دهنده هایی همچون آبلیمو، آب نارنج و شربت نعناع همراه با ماهی باعث افزایش آهن بدن می شود.
وی با بیان اینکه گوشت و ماهی در گرمای تابستان فاسد می شود، عنوان کرد: مصرف ماهی در هوای سرد و فصل زمستان باعث بی حسی پوست و سستی بدن و خواب آلودگی می شود.
این پژوهشگر طب سنتی به علائم کمبود ماهی در سلامت انسان اشاره کرد و افزود: کمبود مصرف این ماده غذایی باعث اختلال در رشد قد، سیستم عصبی و کاهش ید در مادران باردار می شود.
عباسی بابیان اینکه ماهی سرشار از  ویتامین های A و D است، تصریح کرد: مصرف این ماده غذایی باعث کاهش بیماری های پوستی، افزایش کلسیم، قدرت بینایی و مستحکم شدن استخوان های کودکان می شود.
وی با بیان اینکه ماده سلنیوم در ماهی باعث کاهش بیماری سرطان می شود، یاد آور شد: مواد مغذی و معدنی همچون پروتئین، ویتامین، ید و روی موجود در ماهی باعث بهبود سوخت و ساز  و سیستم ایمنی بدن می شود.
منبع: باشگاه خبرنگاران

5 1000
ارسال شده در 10 دی 1395 توسط با موضوع تغذیه | 417 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • درباره فلج بل در اطفال چه می دانید
  • در کنار یک ویتامین پوست خود را زیبا کنید
  • کاوازاکی را بیشتر بشناسید
  • تکنیکهای ماهرانه استفاده از ماتیک قرمز
  • بهترین داروهای خانگی برای سرمازدگی
  • تفاوت سنی با فرزندتان را اینگونه از میان بردارید
  • تغییرات مغزی در روان درمانی
  • کدامیک در درمان افسردگی بهتر است میوه ها یا سبزیجات
  • محبوبترین ها

  • دلایل بروز چاقی در کودک و راه های پیشگیری از آن
  • چرا نوشیدن آب قبل و بعد از غذا خطرناک است؟
  • مصرف همزمان این مواد غذایی سبب بروز عوارض گوارشی
  • به فکر کم کردن وزن به صورت اصولی باشید
  • دستور و روش تهیه پنیری برای سلامتی
  • وقتی گوشت چرخ‌کرده‌ صنعتی بو می دهد
  • چگونه حساسیت بدن به گلوتن موجود در نان را تشخیص دهیم
  • رایج ترین تفکرات اشتباه شما درباره تخم مرغ!
  • رپورتاژ

  • درمان افتادگی پلک به روش پلاسما
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • استفاده از لوازم آرایشی در بارداری
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما