دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی

ماهی از جمله غنی ترین مواد خوراکی است که مصرف چند وعده آن در هفت بسیار توصیه شده است. گوشت ماهی به علت وجود مقادیر بالای فسفر تاثیر قابل توجهی در عملکرد مغز و همچنین پیشگیری از ابتلا به بیماری های مغزی بع عهده دارد. اما در نحو مصرف ماهی نکاتی وجود دارد که باید به آنها توجه کرد. در ادامه با دکتر سلام همراه باشید.

یک پژوهشگر طب سنتی گفت: افراد گرم مزاج ماده غذایی ماهی را با ادویه جات و سبزیجات تازه مصرف کنند.
اصغر عباسی پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه ماهی جزء مواد غذایی ساکنین شهرهای جنوبی و شمالی کشور است، گفت: آهن موجود در ماهی باعث تسریع گردش خون، افزایش هوش، بهبود عملکرد دستگاه گوارش و درمان کم خونی می شود.
این پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه ماهی از ارزش تغذیه ای بالا برخوردار است، اظهار داشت: چربی مواد غذایی حیوانات دریایی مانند ماهی، میگو، غیر اشباع است  و باعث افزایش کلسترول، تری گلیسرید و لیپوپروتئین های مضر و چربی خون نمی شود.
عباسی با بیان اینکه افراد گرم مزاج ماده غذایی ماهی را با ادویه و سبزیجات تازه مصرف کنند، تاکید کرد: استفاده از طعم دهنده هایی همچون آبلیمو، آب نارنج و شربت نعناع همراه با ماهی باعث افزایش آهن بدن می شود.
وی با بیان اینکه گوشت و ماهی در گرمای تابستان فاسد می شود، عنوان کرد: مصرف ماهی در هوای سرد و فصل زمستان باعث بی حسی پوست و سستی بدن و خواب آلودگی می شود.
این پژوهشگر طب سنتی به علائم کمبود ماهی در سلامت انسان اشاره کرد و افزود: کمبود مصرف این ماده غذایی باعث اختلال در رشد قد، سیستم عصبی و کاهش ید در مادران باردار می شود.
عباسی بابیان اینکه ماهی سرشار از  ویتامین های A و D است، تصریح کرد: مصرف این ماده غذایی باعث کاهش بیماری های پوستی، افزایش کلسیم، قدرت بینایی و مستحکم شدن استخوان های کودکان می شود.
وی با بیان اینکه ماده سلنیوم در ماهی باعث کاهش بیماری سرطان می شود، یاد آور شد: مواد مغذی و معدنی همچون پروتئین، ویتامین، ید و روی موجود در ماهی باعث بهبود سوخت و ساز  و سیستم ایمنی بدن می شود.
منبع: باشگاه خبرنگاران
5 1000
ارسال شده در 10 دی 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • مقابله با سرایت انواع هپاتیت به بدن
  • معرفی مواد غذایی خوشمزه ای که مضر هستند
  • بلعیدن کفگیر برای پیشگیری از مرگ
  • درباره خواص دارویی و فواید سبزه های عید چه می دانید؟
  • پودینگ آدم و حوا
  • سرمازدگی با بدن چیکار میکند؟
  • موارد زایمان سزارین به روش اورژانسی
  • هفت راهنمای پیاده روی برای کاهش وزن
  • محبوبترین ها

  • چگونه تند تند قدم برداریم تا کلسترول از بین برود
  • سن مجاز برای پیروی از ورزش بدنسازی
  • به حداکثر رساندن رشد عضلانی به چه طریقی است؟
  • آیا تردمیل واقعاً وسیله عذاب میباشد؟
  • کلید های موفقیت آرنولد در تمرین سینه
  • ورزشی جهت افزایش سلامتی
  • برنامه بدنسازی برای افراد چاق
  • ارزیابی بعضی باورهای رایج در ورزش
  • رپورتاژ

  • پروتز و طراحی لبخند تخصصی دکتر شعبان پور
  • دندانپزشک زیبایی- ایمپلنتولوژیست – لمینیت
  • عمل جراحى زيبايى بينى به روش جديد clacc
  • مریم جواهریان، متخصص روانشناسی سلامت و استادیار دانشگاه
  • کبد چرب خود را با گیاه ماریتیغال درمان کنید
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x