این پاستا بسیار لذیذ و دلچسب است برای تهیه این پاستا نیاز به یک ماهیتابه دارید که در آن موادغذایی تان با هم مخلوط و آماده می شونددرون این پاستای پنیری از رنگ های مختلف استفاده شده است بد نیست برای فرزندانتان این پاستای لذیذ را تهیه کنید و با این کار  آن ها را غافلگیر کنید .

 پاستای چیزبرگر پاستایی خوشمزه و جدید است که تنها در نیم ساعت آماده می شود. بعلاوه کل مراحل پخت در یک ماهیتابه انجام می شود و طرز تهیه بسیار آسانی دارد.این پاستای خوشمزه را تهیه کنید و از طعم لذیذ و پنیری آن لذت ببرید.

مواد لازم:

  •     روغن زیتون بکر 1 قاشق غذاخوری
  •     گوشت چرخکرده 450 گرم
  •     پیاز خرد شده 1 عدد
  •     سیر رنده یا ریزی خرد شده 3 حبه
  •     رب گوجه فرنگی 200 گرم
  •     ماکارونی فرمی (آرنجی) 900 گرم
  •     پنیر چدار رنده شده 2 فنجان
  •     گوجه کوچک برای تزیین 1 عدد
  •     پیازچه مقداری برای تزیین
  •     آب گوشت(اختیاری) 1 فنجان
  •     آب 1 فنجان
  •     کچاپ 1/4 فنجان
  •     سس خردل 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:

1-یک قاشق روغن زیتون را داخل ماهیتابه بزرگی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. گوشت چرخکرده، سیر و پیاز خرد شده را اضافه کنید. حدود 5-6 دقیقه گوشت را تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و سرخ شود. با پشت قاشق گوشت را خرد کنید تا بهم نچسبد.

2-رب گوجه فرنگی، عصاره گوشت، آب، کچاپ، خردل و ماکارونی فرمی ( مدل آرنجی) را اضافه کنید و با مواد خوب ترکیب کنید. به میزان دلخواه کمی نمک و فلفل اضافه کنید.  سپس در ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید پاستا حدود 15 دقیقه بپزد.

3-پس از این مدت در قابلمه را بردارید و چند دقیقه پاستا را هم بزنید تا اگر هنوز سس حالت آبکی و شل دارد جذب و تبخیر شود. 2 فنجان پنیر چدار به پاستا اضافه کنید.

4-پاستای چیزبرگر را در ظرف مناسب بکشید. روی پاستا را می توانید با یک عدد گوجه خرد شده و کمی پیازچه خرد تزیین کنید. این پاستای خوشمزه را بلافاصله بصورت گرم سرو کنید.

نکته:

می توانید بجای رب از همان مقدار گوجه خرد شده نیز استفاده کنید.
وب سایت ایران کوک:

ارسال شده در 10 دی 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • پیش پرفشاری خون چیست و آیا خطر دارد؟
  • شیوع ناراحتی های گوارشی دوره سالمندی
  • کیک مارمالاد با طعم پرتقال و طرز تهیه آن
  • گراتن بادمجان طلایی برای دیابتی ها
  • درباره روش کویتیشن چه میدانید
  • مقابله با انواع سرطان ها
  • مکمل های مولتی ویتامین برای چشم مردان
  • فایده های دریافت ویتامین دی
  • دلایل سرد شدن مرد ها در رابطه جنسی
  • اهمیت انتخاب سفره یکبار مصرف مناسب
  • رفتارهای مضر اما در باطن مفید
  • آفت دهان را اینگونه برطرف کنید
  • روانشناسان در مورد شب امتحان چه می گویند؟
  • نوع موی هر فرد و روانشناسی وی
  • کالری ماهی پخته
  • محبوبترین ها

  • اشتهاآور بودن دوغ کفیر،درست یا غلط؟
  • ارمغان مشروبات الکلی ؛ هپاتیت و مشکلات کبدی
  • با این میوه ها به طور معجزه آسا لاغر شوید
  • کمک به عضله سازی با خوردن ماست
  • ورزشکاران والیبالیست چه بخورند بهتر است؟
  • افزایش گلتون همراه با افزایش التهاب
  • مغذی ترین میان وعده برای مدرسه ای ها
  • عادت های بد غذایی از علت تا درمان
  • نا گفته هایی که باید در باره مکمل و پودر های ورزشی بدانید
  • رژیم 21 روزه لاغری لاغرشو – روز هشتم
  • چرا مصرف آب میوه ها و سبزی ها از خوردن آن ها بهتر است؟
  • چاقی و ارتباط آن با سلامتی
  • ممنوعیت های غذایی در ماه سوم بارداری
  • کم کردن وزن با 11 جفت مواد غذایی-بخش دوم
  • بررسی فلفل تند و شیرین از لحاظ ارزش غذایی
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است