مصرف غذای مانده خطرناک است؟ غذای مانده سکته قلبی

Myocardial Infarction(آنفارکتوس میوکارد)یا سکته قلبی و یا حمله قلبی به مرگ سلولی در بخشی از عضله قلب میگویند که قابل بازگشت نیست.ام آی اصطلاحی است که پزشکان از آن برای سکته قلبی استفاده میکنند.در خیلی از خانه ها غذاهایی که میمانند را در یخچال میگذارند و دوباره آن را داغ میکنند اما آیا این کار درستی است؟

در غذای از شب مانده ، مواد مضری تولید می‌شود که پس از خوردن غذا و راهیابی به چرخه گردش خون می‌توانند باعث تشکیل لخته های خونی بسیار کوچک شوند.

سید مهدی میر غضنفری مدیر کارگروه طب سنتی اداره بهداشت ودرمان ستادکل نیروهای مسلح و متخصص طب سنتی با بیان اینکه بر خلاف تصور بسیاری از افراد حفظ دمای پاها مهمترین عامل پیشگیری از سکته های قلبی و مغزی به شمار می‌رود، افزود: در هنگام شب و یا در حین استراحت های نسبتا طولانی ،بیشتر دمای بدن از طریق پاها از بدن بیرون می رود که این موضوع منجر به کاهش دماهای پاها می شود.
وی تاکید کرد: در صورت سرد شدن پاها، تمام مواد سنگین و زائد بدن در پا تجمع می کنند که در این هنگام کاهش دما منجر به ایجاد لخته های خونی در نواحی تحتانی پا یا ساق شده که پس از شروع تحرک و یا آغاز فعالیت های بدن بعد از خواب، به کنده شدن این لخته ها و حرکت آنها در عروق و حتی شریان ها می انجامد، عاملی که خطر گیر کردن لخته در رگهای اصلی قلب، مغز و یا ریه هارا به همراه دارد.
متخصص طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی آجا، یاد آور شد: به منظور پیشگیری از سکته، گرم نگهداشتن پاها حین استراحت و بعد از انجام فعالیت های مختلف و حتی استفاده از کرسی، میتواند با حفظ دمای بدن ، چنین خطری را از افراد به طرز قابل ملاحظه ای دور کند.
میر غضنفری اظهار داشت : علاوه بر موارد فوق، آلودگی هوا، استرس های مداوم، بدخوری یا پرخوری، مصرف غذاهای سنگین یا بسیار پرکالری، و علی الخصوص خوردن غذاهای مانده از دیگر عوامل مهم بروز سکته به شمار می روند که می‌توانند به آرامی ولی با تاثیر یکباره، منجر به سکته قلبی یا مغزی در فرد شوند.
وی یادآور شد: در غذای از شب و یا حتی چند ساعت مانده ، مواد مضری تولید می‌شود که پس از خوردن غذا و راهیابی به چرخه گردش خون می‌توانند باعث  تشکیل لخته های خونی بسیار کوچک شوند.
منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

5 1000
ارسال شده در 12 دی 1395 توسط با موضوع تغذیه | 106 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • افت کیفیت و عدم رضایت جنسی دو طرف
  • گرم شدن کره زمین و سقط جنین
  • اشتراکات بین هپیوگلیسمی با استرس
  • پرتو درمانی چه زمانی کاربرد دارد؟
  • علل اصلی سرگیجه کدامند؟ روش های درمان آن چیست؟
  • چه نوع جوش صورتی خطرناک می باشد؟
  • خانه تکانی در دوران حاملگی
  • خوددرماني و مصرف خودسرانه دارو در كشورافزايش يافته است
  • محبوبترین ها

  • دارویی که ترامپ برای تحریک رویش موهایش از آن استفاده می کند
  • توجيه بيمار براي دريافت داروي مورد نياز از سوي مسوولان مراكز الزامي است
  • داروهای چاقی
  • داروهاي جديد ضدصرع درصد عقب ماندگي ناشي از صرع را کاهش مي دهد
  • ساخت واكسن مننژیت
  • تست آنفولانزا استفاده از آنتي بيوتيك را كاهش مي‌دهد
  • دسفوناك از لحاظ اثربخشي و ايمني تفاوتي با دسفرال ندارد
  • نجات قلب با آسپیرین
  • رپورتاژ

  • بهترین راه حل برای افراد پرمشغله جهت تناسب اندام
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • پوستی به لطافت و درخشندگی ابریشم
  • طعم چهره ای نو را بچشید
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    دکتر هومن عشقی
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما