مصرف غذای مانده خطرناک است؟ غذای مانده سکته قلبی

Myocardial Infarction(آنفارکتوس میوکارد)یا سکته قلبی و یا حمله قلبی به مرگ سلولی در بخشی از عضله قلب میگویند که قابل بازگشت نیست.ام آی اصطلاحی است که پزشکان از آن برای سکته قلبی استفاده میکنند.در خیلی از خانه ها غذاهایی که میمانند را در یخچال میگذارند و دوباره آن را داغ میکنند اما آیا این کار درستی است؟

در غذای از شب مانده ، مواد مضری تولید می‌شود که پس از خوردن غذا و راهیابی به چرخه گردش خون می‌توانند باعث تشکیل لخته های خونی بسیار کوچک شوند.

سید مهدی میر غضنفری مدیر کارگروه طب سنتی اداره بهداشت ودرمان ستادکل نیروهای مسلح و متخصص طب سنتی با بیان اینکه بر خلاف تصور بسیاری از افراد حفظ دمای پاها مهمترین عامل پیشگیری از سکته های قلبی و مغزی به شمار می‌رود، افزود: در هنگام شب و یا در حین استراحت های نسبتا طولانی ،بیشتر دمای بدن از طریق پاها از بدن بیرون می رود که این موضوع منجر به کاهش دماهای پاها می شود.
وی تاکید کرد: در صورت سرد شدن پاها، تمام مواد سنگین و زائد بدن در پا تجمع می کنند که در این هنگام کاهش دما منجر به ایجاد لخته های خونی در نواحی تحتانی پا یا ساق شده که پس از شروع تحرک و یا آغاز فعالیت های بدن بعد از خواب، به کنده شدن این لخته ها و حرکت آنها در عروق و حتی شریان ها می انجامد، عاملی که خطر گیر کردن لخته در رگهای اصلی قلب، مغز و یا ریه هارا به همراه دارد.
متخصص طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی آجا، یاد آور شد: به منظور پیشگیری از سکته، گرم نگهداشتن پاها حین استراحت و بعد از انجام فعالیت های مختلف و حتی استفاده از کرسی، میتواند با حفظ دمای بدن ، چنین خطری را از افراد به طرز قابل ملاحظه ای دور کند.
میر غضنفری اظهار داشت : علاوه بر موارد فوق، آلودگی هوا، استرس های مداوم، بدخوری یا پرخوری، مصرف غذاهای سنگین یا بسیار پرکالری، و علی الخصوص خوردن غذاهای مانده از دیگر عوامل مهم بروز سکته به شمار می روند که می‌توانند به آرامی ولی با تاثیر یکباره، منجر به سکته قلبی یا مغزی در فرد شوند.
وی یادآور شد: در غذای از شب و یا حتی چند ساعت مانده ، مواد مضری تولید می‌شود که پس از خوردن غذا و راهیابی به چرخه گردش خون می‌توانند باعث  تشکیل لخته های خونی بسیار کوچک شوند.
منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال شده در 12 دی 1395 توسط سلمان آرین با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • سردرد های فصلی تان را با این روش ها درمان کنید
  • نکاتی در ارتباط با کفش کودکان
  • آیا میتوان خواستگار را از روی چین و چروک صورت شناخت؟
  • تحلیل انواع خواب از لحاظ علم روانشناسی
  • دمنوش گوجه برای مشکلات سینوسی
  • استاندارد کاهش وزن در هفته، چقدر است؟
  • چرا باید در محل کار به مدت دو ساعت بایستید؟
  • برنج قهوه ای میل کنیم یا برنج سفید؟
  • دسر لیوانی کیک و خامه
  • آیا مشکلی در کم بودن اسپرم وجود دارد؟
  • مشکل عصبی و روحی به نام سرخوردگی
  • تصاویر انواع میکروسکوپ دیجیتال
  • هوش احساسی و فواید آن
  • تاثیر چکاپ های دوره ای بر سرطان
  • برای حرکت انسانهای معلول وسیله ای اختراع شد+ تصاویر
  • محبوبترین ها

  • بالابردن هوش و حافظه
  • چه عواملی در بروز تصمیم درست و یا اشتباه موثر است
  • انتقال این بیماری حتی با لباس!
  • کم خونی چه عوارضی به همراه دارد
  • میزان آلودگی هوای خانه های ایرانی ۳ برابر فضای بیرون
  • فضاهای خانه هم آلرژی زا هستند
  • مشکل در عضلات کمر
  • بررسی انواع مختلف اعتیاد و درمان هرکدام
  • شیوه های جالب لاغری بهمراه دوستان
  • 3 روز عزای عمومی به علت مرگ آیت الله هاشمی رفسنجانی
  • نشستن صحیح و این موارد مهم
  • با تلفن همراه در اتاق خواب خداحافظی کنید
  • مردم در رابطه با افزایش قد چه تفکرات اشتباهی دارند
  • مضرات پیرسینگ
  • مناسب ترین زمان برای گرفتن فشار خون کدام است؟
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است