این پاستا به دلیل بزرگ بودن وحجیم بودن قابل پرشدن با انواع موادغذایی می باشد می توانید این پاستای شکم پر را با انواع سلیقه های تغذیه ای تهیه کنید این غذای مجلسی می تواند در میهمانی ها با انواع تزئینات سرو شود پیشنهاد می کنیم در ادامه با روش تهیه پاستا صدفی مرغ و اسفناج آشنا شوید .

 جامبو شلز یا پاستای صدفی یکی از انواع پاستاست که بدلیل ظاهر جالبی که دارد برای مجالس و میهمانی بسیار مناسب است. داخل پاستای صدفی را با مواد مختلفی میتوان پر کرد. پاستا صدفی مرغ و اسفناج یکی از انواع محبوب این پاستاست.

مواد لازم:

  •     پاستا صدفی حدود 18 عدد یا 450 گرم
  •     پنیر ریکوتا 400 گرم
  •     پنیر پارمزان رنده شده 1/4 فنجان
  •     تخم مرغ 1 عدد
  •     اسفناج درشت خرد شده 2 فنجان
  •     مرغ پخته و خرد شده 1 فنجان
  •     پنیر پیتزا 2 فنجان
  •     سس مارینارا 3 فنجان

طرز تهیه:

1. فر را روی 176 درجه سانتیگراد قرار دهید. پاستا را طبق دستور روی بسته به مدت 10 دقیقه در آب جوش بپزید تا آل دنته شود. سپس با آب سرد آبکشی کنید و کنار بگذارید. تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و کمی هم بزنید. سپس پنیر ریکوتا، پنیر پارمزان، اسفناج خرد شده و مرغ پخته را به تخم مرغ اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.

2. یک ظرف مستطیلی پیرکس یا سرامیک آماده کنید. 1 فنجان از سس مارینارا را کف ظرف بریزید. حدود 2 قاشق غذاخوری از ترکیب ریکوتا را داخل هر پاستا بریزید. پاستاهای صدفی را داخل ظرف روی سس ها بچینید. باقیمانده سس مارینارا را روی پاستاها بریزید.

3. روی ظرف را با فویل بپوشانید. سپس ظرف را به مدت نیم ساعت داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. بعد از نیم ساعت فویل را از روی ظرف بردارید. روی پاستاها پنیر پیتزا بپاشید و بدون فویل به مدت 5 الی 10 دقیقه بپزید تا پنیر کاملا آب شود. سپس این پاستای شکم پر خوشمزه را همراه با عزیزانتان نوش جان کنید.

نکته:

  • سس مارینارا نوعی سس گوجه ایتالیایی است و مخصوص انواع پاستا، پیتزا و … است. طرز تهیه سس مارینارا بسیار راحت است. در صورتی که وقت تهیه این سس را ندارید از انواع سس گوجه آماده نیز می توانید استفاده کنید.
  • آل دنته، اصطلاحی است در زبان ایتالیایی که برای پختن پاستا، سبزیجات، برنج یا حبوبات به کار می رود. این اصطلاح (به دندان یا دندان گیر) اشاره به میزان پختن غذا کرده و میگوید نباید غذا بیش از اندازه پخته شود و باید در هنگام گذاشتن بین دندان ها کمی سفت باشد.
  • وب‌سایت ایران کوک

ارسال شده در 13 دی 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • با نشانه های اوتیسم آشنا شوید
  • سبیل خود را نزنید تا از فواید آن بهره ببرید
  • آیا احتمال انتقال بیماری مقاربتی از رابطه جنسی دهانی هست؟
  • مختصری درباره CVP
  • روش های موثر در کاهش درد رشد
  • علائم مهم برای سرطان پوست
  • در بدنسازی کورتیزول چه اثراتی دارد؟
  • بهتر است بجای چیپس و پیتزا از این مواد خوراکی استفاده کنید
  • انواع شوک و علائم آن ها‎
  • تصمیم گیری در مورد سزارین اورژانسی
  • علت ناخوانا بودن نوشته متخصصین چیست؟
  • این نوع کدو را از یاد نبرید
  • درمان عفونت های چشمی چقدر طول میکشد؟چه علائمی دارند؟
  • با خوردن کلم بروکلی از سرطان پیشگیری کنید
  • چرا دچار آروغ می شویم
  • محبوبترین ها

  • عوارض محصولات زیبایی برای پوست
  • عمل جراحی کمر و عدم بهبود بیماران
  • 9 کلید طلایی برای جلوگیری از ابتلا به سرطان
  • کلیه دانشگاه های آزاد اسلامی 2 روز تعطیل شدند
  • متداولترین دلیل زمین خوردن در افراد سالخورده
  • مزایای دریافت سلنیوم
  • اهمیت دادن به کیفیت خواب
  • عوارض و آسیب های ناشی از فیبرومیالژی
  • مضرات پیرسینگ
  • نکات ساده ولی مهم در ارتباط با افراد عینکی
  • چطوری در طول شب نخوابیم
  • هر نوع کفشی بپوشید
  • شیوه هایی برای کاستن عارضه های تلفن همراه
  • چرا اسپری و عطر برای خانمهای حامله زیان آور است؟
  • کاهش وزن نوجوانان چاق
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است