طبخ پاستای صدفی جامبو شلز پاستای صدفی پاستا صدفی مرغ و اسفناج

این پاستا به دلیل بزرگ بودن وحجیم بودن قابل پرشدن با انواع موادغذایی می باشد می توانید این پاستای شکم پر را با انواع سلیقه های تغذیه ای تهیه کنید این غذای مجلسی می تواند در میهمانی ها با انواع تزئینات سرو شود پیشنهاد می کنیم در ادامه با روش تهیه پاستا صدفی مرغ و اسفناج آشنا شوید .

 جامبو شلز یا پاستای صدفی یکی از انواع پاستاست که بدلیل ظاهر جالبی که دارد برای مجالس و میهمانی بسیار مناسب است. داخل پاستای صدفی را با مواد مختلفی میتوان پر کرد. پاستا صدفی مرغ و اسفناج یکی از انواع محبوب این پاستاست.

مواد لازم:

  •     پاستا صدفی حدود 18 عدد یا 450 گرم
  •     پنیر ریکوتا 400 گرم
  •     پنیر پارمزان رنده شده 1/4 فنجان
  •     تخم مرغ 1 عدد
  •     اسفناج درشت خرد شده 2 فنجان
  •     مرغ پخته و خرد شده 1 فنجان
  •     پنیر پیتزا 2 فنجان
  •     سس مارینارا 3 فنجان

طرز تهیه:

1. فر را روی 176 درجه سانتیگراد قرار دهید. پاستا را طبق دستور روی بسته به مدت 10 دقیقه در آب جوش بپزید تا آل دنته شود. سپس با آب سرد آبکشی کنید و کنار بگذارید. تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و کمی هم بزنید. سپس پنیر ریکوتا، پنیر پارمزان، اسفناج خرد شده و مرغ پخته را به تخم مرغ اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.

2. یک ظرف مستطیلی پیرکس یا سرامیک آماده کنید. 1 فنجان از سس مارینارا را کف ظرف بریزید. حدود 2 قاشق غذاخوری از ترکیب ریکوتا را داخل هر پاستا بریزید. پاستاهای صدفی را داخل ظرف روی سس ها بچینید. باقیمانده سس مارینارا را روی پاستاها بریزید.

3. روی ظرف را با فویل بپوشانید. سپس ظرف را به مدت نیم ساعت داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. بعد از نیم ساعت فویل را از روی ظرف بردارید. روی پاستاها پنیر پیتزا بپاشید و بدون فویل به مدت 5 الی 10 دقیقه بپزید تا پنیر کاملا آب شود. سپس این پاستای شکم پر خوشمزه را همراه با عزیزانتان نوش جان کنید.

نکته:

  • سس مارینارا نوعی سس گوجه ایتالیایی است و مخصوص انواع پاستا، پیتزا و … است. طرز تهیه سس مارینارا بسیار راحت است. در صورتی که وقت تهیه این سس را ندارید از انواع سس گوجه آماده نیز می توانید استفاده کنید.
  • آل دنته، اصطلاحی است در زبان ایتالیایی که برای پختن پاستا، سبزیجات، برنج یا حبوبات به کار می رود. این اصطلاح (به دندان یا دندان گیر) اشاره به میزان پختن غذا کرده و میگوید نباید غذا بیش از اندازه پخته شود و باید در هنگام گذاشتن بین دندان ها کمی سفت باشد.
  • وب‌سایت ایران کوک

ارسال شده در 13 دی 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • دکتر مسعود جعفری پور – عمل زیبایی و بینی، جراحی پلاستیک
  • میزان ذخیره خون در ایام محرم
  • در مورد تاریخچه رشته ورزشی تکواندو و قدمت آن بدانید
  • آیا دوغ سنگ کلیه می آورد؟
  • لیموناد گریپ فروتی
  • عدم تقارن بیضه‌ ها، پایین تر بودن بیضه سمت چپ
  • شیردهی تاثیر بسیار زیادی در مبتلا نشدن مادر به افسردگی دارد
  • انتقال این بیماری حتی با لباس!
  • محبوبترین ها

  • کدام بیماریها شایع ترین بیماریهای شکم هستند؟
  • حساسیت به گرما و سرما و این بیماری
  • انگل و هشدارهای مهم برای آن
  • با سردرد های میگرنی چه کنیم؟
  • این موارد را از سنگ کلیه میدانید؟
  • ارتباط سرماخوردگی و خواب آلودگی
  • نورالژی عصب سه‌قلو چه نوع اختلالی است ؟
  • چطور بفهمم بیمارم؟
  • رپورتاژ

  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • لیزر درمانی راه حلی بدون تیغ برای دندانپزشکی
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • سالن زیبایی و عروس مریم رئوف
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    پرپین آلا

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است