دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)

رفیکا بیرگول بقچه گوشت و بادنجان آشپزی مدیترانه ای آشپزی آسیای مرکزی

 این غذاهای خوشمزه پیشنهاد آشپزهای ترکیه ای هستند رفیکا بیرگول و بقچه گوشت و بادنجان نام دارند که می خواهیم در این بخش شما را با نحوه تهیه آن ها  آشنا کنیم این دو غذای خوشمزه بسیار لذیذ هستند پیشنهاد می کنیم با سبک تغذیه و آشپزی مدیترانه ای آشنا شوید .

رفیکا بیرگول (Refika Birgul) زاده 19 ماه مه 1980 در استانبول ترکیه سرآشپز، نویسنده کتاب های آشپزی و شخصیت تلویزیونی معروفی است. او آشپزی مدیترانه ای را از مادر قبرسی خود و آشپزی آسیای مرکزی را از پدرش آموخت. علاقه او به آشپزی در طی ملاقات با خویشاوندانش در لندن بیشتر شد. در اینجا این سرآشپز معروف طرز تهیه دو غذای خوشمزه را در اختیار شما عزیزان قرار می دهد.

خوراک بادنجان
مواد لازم:
  • بادنجان (اسلایش شده): 5 الی 6 عدد
  • گوجه فرنگی (پوست کنده و رنده شده): 4 عدد
  • سیر (خردشده): 4 الی 5 حبه
  • فلفل سبز (باریک برش داده شده): 2 عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازم
  • روغن مایع: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. بادنجان ها را به خوبی بشویید و به ضخامت 2.5 سانتی متر برش دهید. آنها را به مدت 10 الی 15 دقیقه در آب و نمک قرار دهید. پس از گذشت این مدت آب برش های بادنجان را کاملا گرفته و با دستمال خشک کنید.
2.روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و بادنجان را در آن سرخ کنید.
3. برای تهیه سس سیر خردشده را در مقدار کمی روغن تفت دهید. گوجه فرنگی های پوست کنده و رنده شده را اضافه کرده و تفت دهید. سپس نمک و فلفل سیاه پودر شده بیفزایید.
4. بادنجان سرخ شده را به ظرف مناسب فر انتقال داده و سس را روی آن بریزید و برش های فلفل سبز روی آن بچینید. ظرف را حدود 15 الی 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید.

بقچه گوشت و بادنجان

رفیکا بیرگول بقچه گوشت و بادنجان آشپزی مدیترانه ای آشپزی آسیای مرکزی   رفیکا بیرگول بقچه گوشت و بادنجان آشپزی مدیترانه ای آشپزی آسیای مرکزی

مواد لازم:
  • گوشت گوسفندی: 2 کیلوگرم
  • بادنجان (پوست کنده و نگینی خردشده): 5 عدد
  • سیب زمینی (پوست کنده و نگینی خردشده): 3 عدد
  • پیاز (ریز خردشده): یک عدد
  • فلفل سبز (خردشده): یک عدد
  • سیر: یک بته
  • رب گوجه فرنگی: یک ق س
  • سس چیلی: یک ق س
  • آب جوش: یک پیمانه
  • خمیر یوفکا: به مقدار لازم
  • زرده تخم مرغ: یک عدد
  • روغن مایع: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. گوشت را به ابعاد کوچک برش داده و در ظرف مناسبی روی حرارت تفت دهید تا برشته شده و رنگ آن تغییر کند. بادنجان و سیب زمینی را پوست کنده و نگینی خرد کنید و سپس هر یک را جداگانه در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. پیاز خردشده را در یک قاشق سوپ خوری روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. فلفل سبز خردشده را اضافه کرده و تفت دهید.
2. رب گوجه فرنگی و سس چیلی را اضافه و مخلوط کنید. یک پیمانه آب جوش به مواد اضافه کرده و هم بزنید. گوشت تفت داده شده، حبه های سیر، نمک و فلفل سیاه پودرشده را اضافه کنید و اجازه دهید مواد بپزند و آب آن کاملا گرفته شود. سیب زمینی سرخ شده و بادنجان سرخ شده را اضافه و مخلوط کنید و مواد را تفت دهید.
3. خمیر یوفکار را به چهار قسمت برش دهید. یک برش آن را در پیاله یا کاسه کوچکی قرار دهید و داخل ظرف را با آن بپوشانید (می توانید اضافه های خمیر را جدا کنید.) برش دیگری از خمیر داخل ظرف قرار دهید. مقداری از مخلوط گوشت را در آن بریزید، طوری که پر شود.
4. سپس با لبه های خمیر آویزان دور ظرف روی آن را کاملا بپوشانید. ظرف را به آرامی برگردانید و بقچه خمیر را در یک سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی قرار دهید. این کار را با بقیه مواد تکرار کنید.
5. زرده تخم مرغ و 2 قاشق سوپ خوری روغن مایع را با هم مخلوط کرده و با برس روی بقچه های خمیر بمالید. آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند، سپس سرو کنید.
ماهنامه سفره ایرانی
5 1000
ارسال شده در 20 دی 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • بهبود کمر درد با انجام این نرمش های ساده
  • بدترين مدل های خوردن غذا
  • دعوای زن و شوهر و بالا رفتن فشار خون
  • علائم ،پیشگیری و درمان اختلال افسردگی در کودکان
  • قهوه و مضرات آن برای سلامت دندان
  • از دیورتیکولیت غافل نشوید!
  • علت به وجود آمدن تنش در اطفال
  • هشدارهای رفتاری مهم برای عصبانیت افراد
  • محبوبترین ها

  • سادومازوخیسم، پدیده ای پیچیده در روانشناسی
  • یک رابطه موفق و کامل چه ویژگیهای دارد؟
  • عادات نامناسب در اجتماع
  • هر حس دوست داشتنی عشق نیست! چگونه این حس را تشخیص دهیم؟
  • کنترل و پیشگیری از بروز مشاجرات خانوادگی
  • ابتلا به بی اشتهایی عصبی بخاطر زیبایی
  • مشاوره گرفتن در زمان های خاص
  • لزوم الگوبرداری از نکات مثبت زندگی زوجین خوشبخت
  • رپورتاژ

  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • ارائه پیشرفته ترین خدمات دندانپزشکی توسط دکتر راه انجام
  • دندانپزشک زیبایی- ایمپلنتولوژیست – لمینیت
  • خدمات دندانپزشکی دکتر فريال حاجی زاده
  • خدمات دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دکتر حاجی زاده
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x