دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد

 

بسیاری از افراد استفاده از لبنیات و محصولات سنتی را به سایر محصولات صنعتی ترجیح می دهند زیرا بر این باورند که لبنیات سنتی سالم تر هستند. زهرا مجدی به عنوان یکی از مدیران نظارت بر مواد غذایی اظهار داشته است: سنتی بودن هر فرآورده دلیل بر سلامت و بهداشتی بودن آن نیست و ضرورت دارد در صورت تمایل به استفاده از محصولات سنتی از نوع مطمئن و دارای مجوز بهداشتی آن ها استفاده شود.

 

وی افزود: امروزه با توجه به گرایش و اشتیاق مردم به مصرف لبنیات سنتی، ایمنی و سلامت این دسته از محصولات از دغدغه‌های دست اندرکاران بهداشتی کشور است.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تسنیم، مجدی با اشاره به طرح ارزیابی محصولات لبنی سنتی بر روی سه فرآورده ماست، پنیر و دوغ توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی فسا اظهار داشت: متاسفانه نتایج آزمایشگاهی حاکی از آن است که اکثر این فرآورده‌ها از بهداشت و ایمنی چندانی برخوردار نیست.

این مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی تاکید کرد: تمام شهروندان می‌بایست در هنگام خرید انواع لبنیات به شماره پروانه بهداشتی ساخت، نام و آدرس تولید کننده و تاریخ تولید مصرف فرآورده توجه کنند و از خرید فرآورده‌هایی که فاقد پروانه بهداشتی است اجتناب کنند.

مجدی در خاتمه متذکر شد: در صورت تمایل به مصرف لبنیات سنتی از نوع مطمئن و دارای مجوز بهداشتی استفاده شود، زیرا سنتی بودن هر فرآورده دلیل بر سلامت و بهداشتی بودن آن نیست.

منبع:خبرپو

5 1000
ارسال شده در 21 دی 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • صرع در حاملگی و این تاثیرات منفی
  • دندان هایی سفید با استفاده از نمک
  • تاثیرات نخوردن صبحانه بر روی دندان
  • مفهوم و معنای عشق از نظر اندیشمندان
  • آتلکتازی چه نوع اختلال ریوی است؟
  • نکات مهمی که باید در فصل زمستان رعایت کنید
  • سودمندی مسكن ها در پیشگیری از آلزایمر
  • با یک پروتئین کلیدی ازارگانها محافظت کنید
  • محبوبترین ها

  • مشکلات مو با کم کاری تیروئید
  • هر آنچه که باید درباره داروهای بیهوشی بد انیم
  • آلودگی هوای خانه ایمنی ریه ها را ضعیف می کند
  • دلایل بزرگ شدن و تورم بيضه
  • مشکل سوء هاضمه با این عوامل محیطی
  • درمان های مختلف برای کم آب شدن بدن
  • کرخت شدن دست و پا
  • آیا باورتان میشود که سرما خوردگی فایده دارد
  • رپورتاژ

  • شامپوهای ضد ریزش و رویش مجدد مو حاوی کافئین
  • معرفی تمام محصولات سان‌سی در نمایشگاه بین‌المللی (25 تا 28 اردیبهشت‌ماه)
  • خداوند متعال مو را برای زیبایی بندگانش قرار داده است
  • دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دیبا
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x