دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک

با این اسموتی‌های خوشمزه و سالم می‌توانید ضمن لذت بردن از مزه از خواص سلامتی آنها نیز بهره مند شوید.

به گزارش دکتر سلام به نقل از مجله اینترنتی؛ اسموتی یک نوشیدنی ترکیبی از چند ماده غذایی است که میتواند سرشار از مواد مغذی و ویتامین های ضروری برای بدن باشد.

نکته: تمام دستورالعمل‌ها در حدود ۲ فنجان اسموتی، تهیه می‌کنند. قبل از شروع برای دوستانی که نمی‌دانند اسموتی در واقع چه نوعی از نوشیدنی است :

در این مقاله به طرز تهیه این نوشیدنی‌های فصلی خوشمزه می‌پردازیم :

روش تهیه اسموتی جو دو سر

۱ فنجان شیر ارگانیک ۲٪

نصف فنجان آب

۱ موز کوچک قطعه قطعه و منجمد شده

یک چهارم فنجان جو پوست کنده

۲ قاشق غذاخوری کشمش

یک هشتم قاشق چایخوری دارچین

یک چهارم قاشق چایخوری عصاره وانیل

همه مواد تشکیل دهنده را در یک مخلوط کن پر قدرت مخلوط کنید و تا زمانیکه صاف و یکدست شود، آن را بصورت پوره در آورید.

ارزش تغذیه ای: ۳۵۰ کالری، ۱۳ گرم پروتئین، ۶۳ گرم کربوهیدرات، ۵ گرم فیبر، ۳۵ گرم قند، ۷ گرم چربی، ۳ گرم چربی اشباع شده، ۱۲۰ میلی گرم سدیم

چگونه اسموتی زغال اخته و موز درست کنیم

  • 1 فنجان آب
  • نصف فنجان زغال اخته منجمد
  • ۱موز کوچک قطعه قطعه و منجمد شده
  • ۱قاشق غذاخوری عسل

همه مواد تشکیل دهنده را در یک مخلوط کن پر قدرت مخلوط کنید و تا زمانیکه صاف و یکدست شود، آن را بصورت پوره در آورید.

ارزش تغذیه‌ای: ۲۱۰ کالری، ۴ گرم پروتئین، ۵۲ گرم کربوهیدرات، ۶ گرم فیبر، ۳۲ گرم قند، ۱ گرم چربی، ۰ گرم چربی اشباع شده، ۳۵۵ میلی گرم سدیم

روش تهیه اسموتی زنجبیل

یک چهارم فنجان موز قطعه قطعه و منجمد شده

  • ۷اونس(حدود ۱ فنجان)ماست یونانی ساده ۲٪
  • ۲قاشق غذاخوری کره بادام زمینی خام
  • ۱قاشق غذاخوری ملاس
  • 1 قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده
  • یک چهارم قاشق چایخوری دارچین
  • یک هشتم قاشق چایخوری جوز
  • یک هشتم قاشق چایخوری هل
  • ۱فنجان تکه‌های یخ

همه مواد تشکیل دهنده را در یک مخلوط کن پر قدرت مخلوط کنید و تا زمانیکه صاف و یکدست شود، آن را بصورت پوره در آورید.

ارزش تغذیه‌ای: ۴۴۱ کالری، ۲۷ گرم پروتئین، ۳۹ گرم کربوهیدرات، ۵ گرم فیبر، ۳۰ گرم قند، ۲۰ گرم چربی، ۴ گرم چربی اشباع شده، ۷۹۹ میلی گرم سدیم

آموزش تهیه اسموتی کدو تنبل

  • نصف فنجان کدو تنبل کنسروی منجمد شده
  • ۷ اونس(حدود ۱ فنجان) ماست یونانی ۲٪
  • نصف فنجان آب
  • یک چهارم آووکادوی رسیده
  • ۲ قاشق غذاخوری پودر بذر کتان
  • ۱ قاشق غذاخوری شربت افرا
  • نصف قاشق چایخوری ادویه پای کدو تنبل

همه مواد تشکیل دهنده را در یک مخلوط کن پر قدرت مخلوط کنید و تا زمانیکه صاف و یکدست شود، آن را بصورت پوره در آورید.

ارزش تغذیه‌ای: ۳۶۱ کالری، ۲۶ گرم پروتئین، ۳۸ گرم کربوهیدرات، ۱۱ گرم فیبر، ۲۶ گرم قند، ۱۴. ۵ گرم چربی، ۳. ۵ گرم چربی اشباع شده، ۷۹۹ میلی گرم سدیم

دستور تهیه اسموتی کره بادام زمینی

  • نصف فنجان شیر ارگانیک ۲٪
  • نصف فنجان آب
  • یک موز کوچک قطعه قطعه و منجمد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی طبیعی
  • ۲ قاشق غذاخوری دانه چیا
  • یک هشتم قاشق چایخوری نمک

همه مواد تشکیل دهنده را در یک مخلوط کن پر قدرت مخلوط کنید و تا زمانیکه صاف و یکدست شود، آن را بصورت پوره در آورید.

ارزش تغذیه‌ای: ۳۶۰ کالری، ۱۴ گرم پروتئین، ۲۲ گرم کربوهیدرات، ۹ گرم فیبر، ۸ گرم قند، ۲۵ گرم چربی، ۴ گرم چربی اشباع شده، ۴۷۰۰ میلی گرم سدیم

طرز تهیه اسموتی موز و نعناع

  • 1 موز کوچک قطعه قطعه و منجمد شده
  • یک چهرم فنجان بادام هندی(یک شب در آب بخیسانید و آب بکشید)
  • ۱ فنجان شیر سویای ارگانیک ساده
  • یک سوم فنجان توفوی نرم
  • یک چهارم فنجان برگ نعناع
  • یک چهارم قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص

همه مواد تشکیل دهنده را در یک مخلوط کن پر قدرت مخلوط کنید و تا زمانیکه صاف و یکدست شود، آن را بصورت پوره در آورید.

ارزش تغذیه‌ای: ۴۱۰ کالری، ۱۸ گرم پروتئین، ۴۶ گرم کربوهیدرات، ۵ گرم فیبر، ۲۵ گرم قند، ۱۹. ۵ گرم چربی، ۳ گرم چربی اشباع شده، ۱۳۶۶ میلی گرم سدیم

منبع: اسموتی

ارسال شده در 20 خرداد 1396 توسط دکتر سلام با موضوع رپرتاژ
ویزیت یاب

مطالب پیشنهادی


کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x