دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو

بسکویت بستنی

در این مقاله می خواهیم بدترین مواد غذایی مصرفی در تابستان را برای شما عزیزان معرفی کنیم. طبق تحقیقی که صورت گرفته است در طول تابستان، به علت انتخاب رژیم غذایی ثابت و نادرست و بازی های ویدئویی کودکان خیلی سریع تر نسبت به بقیه روزهای سال دچار افزایش وزن می شوند. در تابستان خیلی باید حواستان به مواد غذایی که مصرف می کنید باشد تا دچار اضافه وزن نشوید.

بدترین مواد غذایی: ساندویچ بستنی

چه چیزی بهتر از یک بیسکویت بستنی وانیلی به خصوص زمانی که بیسکویت‌ها همراه ذره‌های شکلات رنده شده باشند؟ آیا چون آنها حاوی حدود 500 کالری انرژی هستند و بخش عظیم 60% از آب و طعم دهان را با چربی‌های اشباع می‌گیرند، بهترین چیز برای شما هستند؟ بهترین ایده این است که شما ساندویچ بستنی خود را با کمترین چربی درست کنید. با این حال بهترین راه حذف بستنی‌های ساندویچی و برگزیدن یکی از بستنی‌های سالم می‌باشد.

کورن داگ

ما از هر چیزی که کاملاً سرخ شده باشد باید تا حد امکان اجتناب کنیم، اما این میان وعده در رده گروه‌های غذایی‌ای قرار دارد که حاوی حدود 20 گرم چربی و مقادیر بالای سدیم می‌باشند. یک ایده بهتر انتخاب یک هات داگ با کالری کمتر از 150 و چربی 14 گرم و سدیم کمتر از 450 میلی گرم می‌باشد. در میان میان وعده‌های بر پایه غلات، نان کماج همه این موارد مورد نیاز بدن را دارد.

کورن داگ

خمیر سرخ شده

یک بخش اصلی از نمایشگاه‌های مواد غذایی و جشن‌های تابستانی، متعلق به خمیر سرخ شده است که حقیقتاً جز مواد غذایی ناسالم می‌باشد که جز لیست 50 تایی غذاهای چرب و از بدترین مواد غذایی می‌باشد. خمیر سرخ شده، شکر، و قند را در کنار غذاهایی که یکی دوبار در سال استفاده می‌کنید قرار دهید، اما این را به یاد داشته باشید که غذاهای خمیری و سرخ شده جزء بدترین منابع چربی‌های ترانس می‌باشند. در حالی که چربی‌های ترانس خوشمزه می‌باشند، آنها باعث افزایش سطوح کلسترول‌های ناسالم و کاهش کلسترول‌های سالم در خون شما می‌شود و می‌توانند باعث افزایش التهاب در بدن شوند. خمیر سرخ شده متعلق به هر رژیم غذایی نمی‌باشند.

دنده کباب

دنده درتمام شکل‌ها و اندازه‌ها وجود دارد و این بستگی به نظر شما برای استفاده از آن دارد، یک چهارم کیلو دنده گاو یا گوسفند 288 کالری انرژی دارد که مملو از چربی‌های اشباع شده می‌باشد، و این هنوز قبل از استفاده شما از سس کبابی می‌باشد. هنگام پخت دنده در خانه سس را به نفع ادویه و ترشیجاتی کم چرب مانند، خردل، سیر، و پودر فلفل قرمز حذف کنید. آنها طعم خوشمزه‌ای را بدون اضافه کردن کالری به شما می‌دهند. سعی کنید دستور درست کردن دنده کباب اشتها آور ما را انجام دهید. قبل از پختن، لازم است مطمئن شوید که همه‌ی چربی‌های قابل مشاهده از بین رفته است و سپس آن را به قطعات کوچک تبدیل کنید.

نوشیدنی های سرشار از شکر

این نوشیدنی ها دلپذیر و با طراوت است، اما مشخصات آن بزرگ و اغراق آمیز می‌باشد. برای مثال کالری یک ظرف 8 اونسی از این نوشیدنی ها از یک بسته دوتایی همبرگر که مملو از قند و چربی می‌باشد بیشتر است. اما درکنار آن بسیاری از نوشیدنی‌های سالم و بدون الکل و البته با کالری کمتر درکنار استخر برای لذت بردن وجود دارد.

نوشیدنی های شکری

پاستا و سالاد سیب زمینی

در حالی که ما همچنان عاشق ماکارونی و سالاد سیب زمینی هستیم، طعم و مزه این دو و سس‌ها در حال چاق کردن ما هستند. یک راه بهتر عوض کردن آنها با سس‌های کم چرب و یا چربی‌های اشباع نشده سالم برای قلب مانند روغن زیتون می‌باشد. ما در همه‌ی تفریحات خود بسیاری از گزینه‌های ناب سالاد پاستا، و سالادهای سیب زمینی قدرتمند و رنگارنگ کم چرب خود را پیشنهاد می‌دهیم و سالادهای لذیذ دیگر که همه‌ی آنها فاقد سس می‌باشند. هنوز هم مایل به مصرف مقداری از آن هستید؟ سعی کنید قسمت‌های غنی از خامه سیب زمینی را استفاده کنید. هر وعده غذایی 300 کالری دارد که اگر شما از تیکه‌های کوچک استفاده کنید می‌توانید از آن لذت ببرید.

حلقه‌های پیاز

در حالی که حلقه‌های پیاز شبیه انتخاب‌های بدی برای سلامتی شما نمی‌باشد ما می‌توانیم با آغشته کردن آن به آرد و تخم مرغ و قرار دادن آن در یک ماهی تابه پر از روغن و نمک آن را به یک ماده غذایی فاجعه بار تبدیل کنیم. در یک ایده بسیار بهتر شما از سرخ کردن مصنوعی استفاده کنید! تکه‌های پیاز را با سفیده تخم مرغ ترکیب کرده و برای ترکیب آن با پنیر رنده شده، آرد سبوس دار و پودر سوخاری پوششی ایجاد کنید و با اسپری‌های پخت در داخل فر با دمای 450 به مدت 15 دقیقه قرار دهید. آنها ترد و سالم می‌باشند و شما دیگر هرگز از حلقه‌های پیاز کاملاً سرخ شده در روغن استفاده نمی‌کنید.

منبع: مجله قرمز

5 1000
ارسال شده در 27 خرداد 1396 توسط با موضوع تغذیه
سیب سرخ
کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x