دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی

مواد لازم برای آبگوشت طرز تهیه آبگوشت روش تهیه آبگوشت دستور تهیه آبگوشت چگونه آبگوشت درست کنیم؟ آموزش تهیه آبگوشت

آبگوشت یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی ها می باشد. برای تهیه این نوع غذا به گوشت و دنبه گوسفند، گوجه فرنگی (یا رب)، نخود و لوبیای سفید احتیاج دارید. حتما لذت طبخ آبگوشت و میل کردن آن در کنار خانواده را تجربه کنید.

مواد لازم آبگوشت:

نخود و لوبياي سفيد: 1 ليوان

گوشت گوسفند با استخوان و چربي: 500گرم

گوجه‌فرنگی: 3عدد

پياز: 2عدد

سير: 3حبه

سیب‌زمینی: 5عدد

رب گوجه‌فرنگی: 1 قاشق غذاخوری

فلفل سبز: 3عدد

نمك، فلفل و آب‌لیمو: به مقدار لازم

طرز تهیه آبگوشت:

1 – گوشت را همراه چربی و استخوان به‌همراه نخود و لوبیا و 1عدد از پیازها، 3حبه سیر و گوجه‌فرنگی‌های که پوست گرفته‌اید، در ظرف مناسبی بریزید و 6برابر حجم آن‌ها آب از قبل جوشیده سرد را اضافه کنید.

2 – بعد از حدود یک‌ساعت‌و‌نیم فلفل‌سبزها را به دیزی اضافه کنید، در تمام مراحل پخت دقت کنید که شعله زیر ظرف ملایم باشد تا غذا آرام‌آرام جا بیفتد. یک‌ساعت بعد از اضافه‌کردن فلفل، سیب‌زمینی‌ها را داخل غذا بریزید.

3 – پیازی را که اول به غذا اضافه کردید، از ظرف خارج کنید و دور بیندازید، سپس چربی گوشت را نیز از ظرف خارج‌کرده و به‌همراه یک عدد پیاز باقیمانده خوب بکوبید و داخل غذا بریزید. وقتی گوشت، نخود و لوبیا نرم و پخته شدند، می‌توانید نمک و فلفل سیاه را به غذا اضافه کنید.

4 – درصورتی‌که غذای شما رنگ دلخواه را نداشت، می‌توانید از یک قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی سرخ‌شده داخل غذا استفاده کنید. هرچه زمان پخت دیزی طولانی‌تر باشد، غذایی جاافتاده‌تر و خوش‌رنگ‌تر خواهید داشت.

منبع: ایده آل

5 1000
ارسال شده در 3 تیر 1396 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • غذاهایی که خوردن آنها برای ما سرشار از منفعت است
  • آیا به مکمل های غذایی احتیاج دارید یا خیر؟
  • اصلی ترین علائم سرطان در آقایان
  • مصرف قرص های روان گردان و اثرات مخرب آنها
  • استفاده از کانسیلر هم فوت و فن دارد
  • سرطان مری و معده در ایران نتیجه ی چیست
  • ترشیجات تهدیدی برای سلامتی
  • کاهش چربی اضافی بدن با خوردنی های سالم
  • محبوبترین ها

  • استفاده از این سه نوع رژیم غذایی برای سلامتی ممنوع!
  • اینگونه آبزیان تازه را از کهنه تشخیص دهید
  • با این میوه ها به طور معجزه آسا لاغر شوید
  • اسهال را با مکمل روی کنترل کنید
  • اضافه وزن پس از تعطیلات را چه کنیم ؟
  • اگر فشار خون دارید ، زالزالک بخورید
  • توصیه هایی جهت پیشگیری از چاقی کودکان
  • رعایت تعادل در مصرف نوشیدنی
  • رپورتاژ

  • طرز تهیه اسموتی های خوشمزه و چربی سوز
  • ایمپلنت،لمینت و زیبایی دکتر نوروز علی
  • كلينيك تخصصى دندانپزشکی سعادت آباد
  • پوستی به لطافت و درخشندگی ابریشم
  • درمان های زیبایی دندان توسط دکتر مجید فر
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x