ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا

مواد لازم استیک مرغ طرز تهیه استیک مرغ روش تهیه استیک مرغ دستور تهیه استیک مرغ چگونه استیک مرغ تهیه کنیم؟ استیک مرغ آموزش تهیه استیک مرغ

افرادی که علاقمند به غذاهای مرغی هستند، حتما استیک مرغ را امتحان کنند تا عاشق این غذا شوند. دستور تهیه استیک مرغ که اصلی ترین مواد تشکیل دهنده آن مرغ می باشد را در این بخش از سایت دکتر سلام آماده کرده ایم. با ما همراه شوید.

مواد لازم استیک مرغ:

سینه مرغ بی‌استخوان و پوست: 1عدد

روغن ذرت (زیتون): 2قاشق غذاخوری

رنده پوست لیموترش: 2عدد

آب‌لیمو: 4 قاشق غذاخوری

گشنیز تازه خردشده: 2 قاشق غذاخوری

دانه فلفل سیاه آسیاب‌شده: به مقدار لازم

روغن ذرت اضافی: برای چرب‌کردن روی مرغ‌ها

طرز تهیه استیک مرغ:

1 – سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید. با بیفتک‌کوب کمی گوشت‌ها را بکوبید. برای رنده‌کردن پوست لیمو فقط قسمت زرد لیمو را رنده کنید.

2 – مواد را با هم مخلوط کنید و به‌همراه مرغ‌ها داخل کیسه فریزر بریزید و بگذارید به مدت 1 تا 2ساعت داخل یخچال بماند تا مرغ‌ها مزه‌دار شود.

3 – گریل را بدون هیچ‌گونه روغنی برای 2 تا 3دقیقه روی دمای متوسط بگذارید تا گرم شود. حالا شیارهای گریل را با کمی روغن چرب کنید و مرغ‌ها را اریب کنار هم روی گریل بچینید.

4 – مرغ‌ها را تا قبل از این که بخواهید برگردانید، حرکت ندهید، در غیر این صورت خطوط گریل روی آن‌ها مشخص نمی‌شود. اجازه دهید برای 3 تا 4دقیقه مرغ‌ها گریل شود.

5 – لبه یکی از قطعات مرغ را بگیرید و به آرامی بلند کنید، اگر دیدید به ظرف نچسبید؛ یعنی آماده برگرداندن است، اما اگر مرغ به‌سختی جدا شد، بهتر است حدود یک‌دقیقه دیگر هم صبر کنید و بعد برگردانید و مجددا برای 3 تا 4دقیقه دیگر بگذارید تا گریل شود.

منبع: ایده آل

5 1000
ارسال شده در 3 تیر 1396 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
سیب سرخ

مطالب پیشنهادی

کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x