مشاوره زیبایی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک

استیک مرغ

افرادی که علاقمند به غذاهای مرغی هستند، حتما استیک مرغ را امتحان کنند تا عاشق این غذا شوند. دستور تهیه استیک مرغ که اصلی ترین مواد تشکیل دهنده آن مرغ می باشد را در این بخش از سایت دکتر سلام آماده کرده ایم. با ما همراه شوید.

مواد لازم استیک مرغ:

سینه مرغ بی‌استخوان و پوست: 1عدد

روغن ذرت (زیتون): 2قاشق غذاخوری

رنده پوست لیموترش: 2عدد

آب‌لیمو: 4 قاشق غذاخوری

گشنیز تازه خردشده: 2 قاشق غذاخوری

دانه فلفل سیاه آسیاب‌شده: به مقدار لازم

روغن ذرت اضافی: برای چرب‌کردن روی مرغ‌ها

طرز تهیه استیک مرغ:

1 – سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید. با بیفتک‌کوب کمی گوشت‌ها را بکوبید. برای رنده‌کردن پوست لیمو فقط قسمت زرد لیمو را رنده کنید.

2 – مواد را با هم مخلوط کنید و به‌همراه مرغ‌ها داخل کیسه فریزر بریزید و بگذارید به مدت 1 تا 2ساعت داخل یخچال بماند تا مرغ‌ها مزه‌دار شود.

3 – گریل را بدون هیچ‌گونه روغنی برای 2 تا 3دقیقه روی دمای متوسط بگذارید تا گرم شود. حالا شیارهای گریل را با کمی روغن چرب کنید و مرغ‌ها را اریب کنار هم روی گریل بچینید.

4 – مرغ‌ها را تا قبل از این که بخواهید برگردانید، حرکت ندهید، در غیر این صورت خطوط گریل روی آن‌ها مشخص نمی‌شود. اجازه دهید برای 3 تا 4دقیقه مرغ‌ها گریل شود.

5 – لبه یکی از قطعات مرغ را بگیرید و به آرامی بلند کنید، اگر دیدید به ظرف نچسبید؛ یعنی آماده برگرداندن است، اما اگر مرغ به‌سختی جدا شد، بهتر است حدود یک‌دقیقه دیگر هم صبر کنید و بعد برگردانید و مجددا برای 3 تا 4دقیقه دیگر بگذارید تا گریل شود.

منبع: ایده آل

5 1000
ارسال شده در 3 تیر 1396 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x