موضوعات

  • پنل اس ام اس
  • سلامت
  • خرید شارژ ایرانسل
  • شارژ همراه اول با کارت بانک
  • شارژ مستقیم ایرانسل
  • شارژ رایتل
  • خرید شارژ مستقیم همراه اول
  • پزشکی و سلامتی
  • پنل اس ام اس
  • خرید اینترنتی
  • پزشکی و سلامت
  • اولین علائم ایدز و نشانه هایی از این بیماری

    بيماري ايدز مي تواند علائم اوليه خود را در دهان بروز دهد که توجه به آنها در تشخيص به موقع اين بيماري موثر است . هر چند افراد آلوده به ويروس HIV ممکن است از آلودگي خود به اين ويروس بي اطلاع باشند ، ولي دوره نهفته اين بيماري ، در بعضي افراد مي تواند علائم دهاني خاصي داشته باشد.

    علايم بيماري ايدز به صورت عفونت هاي قارچي با ايجاد خطوط سفيد در کناره زبان ، آفت هاي متعدد ، تبخال هاي مزمن و طولاني مدت ظاهر مي شود که فرد با مشاهده اين علائم مي بايست به متخصص بيماريهاي دهان مراجعه کند.
    پس از ورود ويروس HIV به بدن فرد، بتدريج قدرت دفاع بدن وي ضعيف شده و در برابر انواع بيماري ها و عفونت ها آسيب پذير مي شود.
    با کاهش قدرت سيستم دفاعي و به مرور زمان، بدن آماده ابتلا به عفونت ها و سرطان هايي مي شود که به طور معمول در مردم عادي ديده نمي شوند.
    اين بيماري ها به صورت بيماري هاي ريوي، اسهال هاي شديد و مزمن، تب هاي طولاني، کاهش وزن، اختلالات شخصيتي، بيماري هاي مغزي و پوستي خود را نشان مي دهند که درنهايت منجر به مرگ فرد مبتلا خواهد شد.
    گفتني است علائم آلودگي با HIV بسيار پيچيده است و داراي مراحل چندي است که الزاما همه آنها در افراد آلوده مشاهده نمي شود.
    اين مراحل شامل مرحله زير است:
    – مرحله عفونت اوليه HIV: (مرحله اول)
    اين مرحله چند هفته طول مي کشد و معمولا با يک حالت شبيه سرماخوردگي که بلافاصله بعد از عفونت رخ مي هد همراه است. اين حالت شبيه سرماخوردگي گاهي اوقات تحت عنوان حالت seroconversion ياد مي شود. (علائمي نظير تب، گلودرد، بزرگي غدد لنفاوي، درد مفاصل و عضلات، سر درد، ضعف و بي حالي، بي اشتهايي، تهوع و استفراغ، کاهش وزن، اسهال و گاهي دانه هاي جلدي يا تظاهرات عصبي).
    در حدود20درصد موارد علائم به گونه اي است که فرد به پزشک مراجعه مي کند، ولي معمولا تشخيص داده نمي شود و حتي اگر تست HIV آنتي بادي در اين موقع انجام شود ممکن است هنوز مثبت نباشد.
    طي اين مرحله مقدار زيادي HIV در خون محيطي فرد وجود دارد و سيستم ايمني با توليد پادتن ها (آنتي بادي ها) و لنفوسيت هاي سلول کش (لنفوسيت هاي سيتوتوکسيک) شروع به پاسخ در برابر ويروس مي کنند.
    از هنگام ورود ويروس ايدز تا مثبت شدن نتيجه آزمايشگاهي که نشانگر آلودگي فرد است حدود دو تا 12 هفته و گاه تا 16 ماه به طول مي انجامد.
    – مرحله بدون علامت باليني (مرحله دوم)
    اين مرحله به طور متوسط 10 سال طول مي کشد و همانطور که از نام اين مرحله پيدا است، خالي از هر علامتي است. هرچند ممکن است غدد متورم لنفاوي هم وجود داشته باشند (لنفادنوپاتي). سطح HIV در خون محيطي به سطح بسيار پاييني کاهش مي يابد، ولي بيماري همچنان مسري است و آنتي بادي HIV در خون قابل ارزيابي است.تحقيقات نشان داده است که HIV طي اين مرحله غيرفعال نيست و در غدد لنفاوي بسيار فعال است.
    تعداد زيادي از سلول هاي T- helper آلوده شده و مي ميرند و ويروس فراواني توليد مي شود. تست آزمايشگاهي جديدي وجود دارد که مقدار ناچيز HIV که از غدد لنفاوي آزاد مي شود را اندازه مي گيرد.
    اين تست HIV-RNA را اندازه مي گيرد (RNA ماده ژنتيکي HIV مي باشد) اين تست را تست بارگيري ويروس (viral load test) مي گويند که نقش بسيار مهمي در درمان آلودگي با HIV دارد.
    – مرحله علامت دار عفونت HIV (مرحله سوم):
    با گذشت زمان، سيستم ايمني توان خود را از دست مي هد که به 3 دليل عمده زير است.
    1 – بافت ها و غدد لنفاوي به دليل سال ها فعاليت، آسيب مي بينند.
    2 – HIV جهش پيدا مي کند و آلوده کنندگي اش تشديد مي شود. به عبارت ديگر براي تخريب سلول هاي،T- helper قوي تر و متنوع تر مي شود.
    3 – بدن توانايي جايگزيني سلول هاي T – helper از دست رفته را ندارد.
    با ايجاد نقص در سيستم ايمني، علائم به وجود مي آيند که در آغاز بسياري از علائم خفيف بوده که با تحليل سيستم ايمني، علائم تشديد مي شوند.

    دکتر سلام
    14 اردیبهشت 1391

    مطالب مرتبط

    پربازدیترین مطالب

    داغ ترین مطالب و مقالات

    پیشنهاد سردبیر

    اشکان در یکشنبه 12 آذر 1391 گفته :

    بسیار عالی است دستتان درد نکند

    ابراهيم در پنج شنبه 26 بهمن 1391 گفته :

    ba salam va ehteram
    man hodode 2 sale pish bimari qarche barfake dahan gereftam va xeyli tarsidam ke bimari hiv dashte basham ama ba azmayshati ke anjam dadim motavjeh shodam ke xone salemi daram hata 4 baram khon ehda karam ke natIje ona ham in bud ke khone salemi daram
    ama hanuz in bimari ro darAM HATA AZ NISTAT HAM ESTEFADE KARDAM
    AMA ALAN MAHI YE BAR YE GHARCHE KOCHIK ZAHER MISHE
    ALAN MAN BAYAD CHIKAR KONAM? ba tashakor az site khubetun

    دکتر سلام در پنج شنبه 26 بهمن 1391 گفته :

    سلام، تست ایدز بدهید ان شا الله موردی نخواهد بود. البته قبل از هر تست یا کاری امیدتان به خداوند بخشنده و مهربان باشد.

    ابراهيم در پنج شنبه 26 بهمن 1391 گفته :

    ba salam mojadad
    hatman dobre azmaysh midam ama ta onjaie ke man midunam fek konam to sazman enteqal khone iran hiv va hepatit ham morede azmayesh va baresi qarar migiran
    aya natijye azmayeshe una motabar nist? faqt afradi ke hiv daran in bimari ro migiran? mamnun

    دکتر سلام در پنج شنبه 26 بهمن 1391 گفته :

    سلام
    بله در بانک های خون، بعد از دریافت خون، خون را مورد آزمایش قرار می دهند و اگر موردی باشد با شما در میان می گذارند اما جهت اطمینان بیشتر عرض کردم در مراکز بهداشت و ایدز، تست بدهید تا مطمئن شوید. ما هم برای شما و دیگر عزیزانمان دعا می کنیم که آزمایش منفی باشد.

    …. در شنبه 5 اسفند 1391 گفته :

    با سلام و احترام
    اگر در ناحيه مقعد دانه هايي زده باشد آيا نشانگر بيماري ايدز است ؟

    دکتر سلام در یکشنبه 6 اسفند 1391 گفته :

    سلام، در جایی خواندم یکی از علائم این است اما وجود دانه ها در ناحیه مقعد می تواند علت های دیگر نیز داشته باشد و فقط نشانه ایدز نیست.
    به متخصص مراجعه نمایید و برای اطمینان آزمایش بدهید.

    تهمینه در دوشنبه 7 اسفند 1391 گفته :

    با سلام و تشکر از زحمات شما.
    من 2سال پیش 1 رابطه جنسی داشتم با پسر ترکیه ای. که از کاندوم استفاده نکرد. بعد از اون هیچ علایمی نداشتم اما الان 6 ماهه که 3 بار تبخال زدم. یعنی تقریبا هر 2 ماه. اولین بارش بعد از 1 تب طولانی بود و گلو درد و کلا علایمی که شبیه 1 عفونت بود. می ترسم برم آزمایش بدم. میشه به من بگبن اینا علایم ایدز هست یا نه؟

    دکتر سلام در دوشنبه 7 اسفند 1391 گفته :

    سلام، این علائم شبیه به علائم ایدز است. جهت اطمینان تست ایدز بدهید و از رابطه جنسی خودداری کنید.

    تهمینه در دوشنبه 7 اسفند 1391 گفته :

    با سلام مجدد. دکتر من ازدواج کردم و اون عفونتی که بعدش تبخال زدم بعد از بارداری و سقط جنین بود.الان اگه ایدز باشه همسرم چی میشه. خدای من.

    mehran در چهارشنبه 9 اسفند 1391 گفته :

    salam.khaste nabashid.man ba khone alode dar tamad bodam.bad az 3 mah teste eliza manfi bod.bad az 5 mah eliza manfi bod.bad az8 mah eliza manfi bod.bad az9 mah rt-pcr dadam ke onam manfi bood.ama az hamon mahe aval zabonam sefide nemidonam chera?taklifam chie???

    دکتر سلام در شنبه 12 اسفند 1391 گفته :

    سلام، آزمایش بدهید

    دکتر سلام در شنبه 12 اسفند 1391 گفته :

    سلام، اگر شما هم مشکلی داشتید با این آزمایشتات حتما نشان می داد. در ضمن سفیدی روی زبان را همه ی افراد دارند که می توانید مشاهده بفرمایید.

    پانیذ در جمعه 25 اسفند 1391 گفته :

    با عرض سلام و خسته نباشید
    من خرداد پارسال بیمارشدم که علائم تب و لرز و بدن درد رو داشتم همزمان با بیماری برای اولین بار تبخال زدم که دکترپوست گفت به علت ضعیف شدن ایمنی بدنمه از اون روز مرتبا هر دو ماه یک بار تبخال میزنم ایا ایدز دارم؟

    دکتر سلام در جمعه 25 اسفند 1391 گفته :

    سلام، ان شا الله که ایدز نیست. جهت اطمینان تست ایدز بدهید. لازم به ذکر است که تبخال، فقط برای ایدز نیست.

    saba در شنبه 26 اسفند 1391 گفته :

    من یک ماه بعد از یک رابطه خطرناک آزمایش دادم وجواب منفی بود،میخواستم بدونم که زمان خوبی بوده یا نه و نیاز به تکرار آزمایش هست؟واین ویروس چقد زمان میخاد تا علائم خودش رونشون بده یا خودش رو توآزمایشات نشون بده؟ الان یکساله که از اون ماجرا میگذره.

    م در دوشنبه 5 فروردین 1392 گفته :

    سلام
    بنده قبلا چندین بار سکس داشتم
    برفک دهانی اول صبح دارم همیشه . مقدارش باید چقدر باشه که مشکوک بشم؟

    چند ماه پیش هم بیماری شدید مثل آنفولانزا گرفتم که 3 هفته تب و لرز داشتم. ولی مثلا اسهال و استفراغ نداشتم.

    آیا اینا دلیل میشه که داشته باشم؟

    در اصفهان کجا باید آزمایش بدم؟ شماره تلفن؟

    م در چهارشنبه 28 فروردین 1392 گفته :

    من نمیتونم برم ازمایش بدم ایاازطریق دیگه ای میتونم متوجه شوم که ایا ایدزدارم ؟

    دکتر سلام در جمعه 30 فروردین 1392 گفته :

    نه متاسفانه

    ali در سه شنبه 3 اردیبهشت 1392 گفته :

    سلام

    آیا کسی که HIV داره، حتما بعد از یکسال دچار عفونت میشه؟ و یا دچار بیماری ایی که خوب نشه یا دائم تکرار بشه میشه؟ (منظورم اینکه که فرد بیمار حتما بعد حدودا 6-12 ماه این علائمو داره؟)

    یه سوال دیگه، آیا زیگیل یا تبخال روی آلت تناسلی هم از عوارض کسی که زیاد خود ارضایی میکنه هست؟ آیا ممکنه بعدا حتی وقتی زیاد سکس طبیعی (شرعی) میکنم بروز کنه؟

    تشکر

    دکتر سلام در چهارشنبه 4 اردیبهشت 1392 گفته :

    سلام، ممکنه تا چندین ماه هیچ علائمی نداشته باشه و فقط با تست ایدز مشخص بشه.
    زیگیل یا تبخال تناسلی هم می تواند یکی از عوارض خود ارضایی و رعایت نکردن بهداشت فردی باشه. اگر بهداشت فردی رعایت شود بروز نمی کند.

    nazgol در دوشنبه 9 اردیبهشت 1392 گفته :

    سلام خسته نیاشید
    ببخشید من 1خرداد91 رابطه جنسی پیشگیری نشده داشتم و مقعدی بود و مایع هم وارد شد
    بعد از سه ماه به ازمیشگاه های معمولی مراجعه کردم و منفی بود و بعد از 9 ماه از رابطه هم به مرکز مشاوره ایدز زاهدان مراجعه کردم و بازم منفی بود
    علایم اولیش هم که مشابه سرماخوردگیه نداشتم
    الان در استانه ازدواجم خیلی نگرانم که ایا امکانش هست که اشتباه شده باشه و نیاز به ازمایش مجدد هست؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید نگرانم
    جوابم رو به ایمیلم بفرستید
    ممنون

    دکتر سلام در سه شنبه 10 اردیبهشت 1392 گفته :

    سلام، نه اگر بعد از 9 ماه، تست ایدز منفی باشد مشکلی نخواهد بود.

    nasir در چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392 گفته :

    هیچ گاهی مقاربت غیر شرعی واخلاقی نداشته ام ولی اسهال دوام دار و، بواسیر، خرابی دندان ها و شاریدگی بیره دارم . آیا اینها علایم ایدز است؟

    سامان در جمعه 13 اردیبهشت 1392 گفته :

    با درود دکتر جان

    من 5 سال پیش در کنار کشاله پا قارچ زدم اما غدد لنفاوی کشاله پام متورم شد و دردناک ف به سختی خوب شد و غدد هم به حلت اول برگشتند ولی هر سال من به این بیماری مبتلا می شوم و غدد نیز متورم تا حا 4 مرتبه ازمایش نیز داده ام ، سالم بوده همه موارد ، اما مدام من این قارچ فقط ذر همان جا می زند نه جای دیگر و غدد هم دردناک ، اگر مقدور هست راهنمایی کنید با تشکر

    دکتر سلام در جمعه 13 اردیبهشت 1392 گفته :

    بعد سه ماه باید آزمایش بدهید. تا یکسال علائم خاصی ممکن است نداشته باشد. تست ایدز بدهید

    دکتر سلام در جمعه 13 اردیبهشت 1392 گفته :

    سلام، حتما تست ایدز بدهید

    مهرداد در شنبه 14 اردیبهشت 1392 گفته :

    با سلام من جندين بار رابطه محافظت شده باكاندوم بصورت دهانى داشتم الان بعد إز يك هفته تعريق شبانه دارم قبل إز ان نيز ازمايش داده كه منفى بوده أيا باز همنياز به ازمايش هست

    دکتر سلام در شنبه 14 اردیبهشت 1392 گفته :

    سلام، بهترین زمان برای تست ایدز، سه ماه بعد از رابطه محافظت نشده است. شما که رابطه محافظت شده داشته اید نمی تواند خطری تهدیدتان کند. باز هم جهت اطمینان در آینده تست بدهید و از رابطه جنسی خودداری کنید.

    علی در جمعه 20 اردیبهشت 1392 گفته :

    سلام , من هفته پیش با یک خانومی ناشناس رابطه بدون کاندوم داشتم , الان بعد گذشت یک هفته سرما خوردم , آب دهن قورت میدم گلوم درد می گیره , ولی نه زیاد , خیلی فکر و خیال میکنم , جوری که انقدر حرس می خورم معدم گاهی اوقات درد می گیره , یعنی من الان ایدز گرفتم؟؟
    ترو خدا بگین , تن و بدنم داره می لرزه

    علی در جمعه 20 اردیبهشت 1392 گفته :

    سلام , یعنی هر کسی بعد رابطه بدون کاندوم , یک هفته بدش سرما بخوره و گلو درد بگیره ایدز داره ؟

    دکتر سلام در جمعه 20 اردیبهشت 1392 گفته :

    سلام، مشخصا هرکسی که بعد رابطه جنسی سرما خوردگی بگیره ایدز نیست.

    دکتر سلام در جمعه 20 اردیبهشت 1392 گفته :

    سلام، تا حدودی این علائم می تواند علائم ایدز باشد اما صد در صد نمی توان گفت ایدز است. احتمال هم دارد سرماخوردگی باشد. تست ایدز بدهید

    علی در جمعه 20 اردیبهشت 1392 گفته :

    سلام الان یک هفته گذشته از رابطه بدون کاندومم , کی برم تست ایدز بدم ؟

    اميد در شنبه 21 اردیبهشت 1392 گفته :

    با سلام ؛من 4روز پيش با خانمی كه نميشناختم سكس داشتم؛ابتدا از اسپری ليكودايين به عنوان تاخيري استفاده كردم وبعد از اسپري از كاندوم استفاده كردم بعد از مدتي ديدم ‏(با عرض پوزش)‏ آلتم سر شده و تحريك نشده و شل شده و كاندوم تا وسط آلتم جمع شده ولی سر آلتم درون كاندوم بود؛چون از كارم ناراحت شدم ديگر ادامه ندادم چون عذاب وجدان گرفته بودم.و هيچ اسپرم يا ترشح يا با پوزش منی از من خارج نشد؛ البته با اب بزاق يه كم مرطوب كرد ولی من بازم نزاشتم؛ بعد 1ساعت از اين ماجرا به پزشك مراجعه كردم و شرح دادم دكتر ميگفت احتمال ايدز 1 به 10000هستش با اسرار من آزمايش نوشت برای 4 هفته ديگر و گفت تا جواب ازمايش نزديكی با كاندوم بكن؛سوالم از شما يكيش اينه كه آيا ويروس از نوک الت وارد ميشود يا از پوست الت هم ميتواند وارد بشود 2از راه بزاق دهان ميشود گرفت بدون ترشح يا خروج منی؛3چقدر به اين حرف دکتر اعتماد كنم كه احتمال خيلی كم برای ابتلا شدنم ميداد؛4الان دارويي هست بخورم؛البته قرص آسيكلو وير 200 به پيشنهاد يه داروخانه هر 5ساعت میخورم آلان 36 ساعت هست كه میخورم؛ باز هم از اينكه رک حرف زدم پوزش ميخوام

    دکتر سلام در یکشنبه 22 اردیبهشت 1392 گفته :

    سلام، از راه پوست ایدز منتقل نمی شود. از راه دهان هم احتمال انتقالش بسیار ضعیف است. ایشان درست فرموده اند.

    دکتر سلام در یکشنبه 22 اردیبهشت 1392 گفته :

    سلام، چهار هفته بعد از رابطه جنسی برید تست ایدز بدهید

    اميد در یکشنبه 22 اردیبهشت 1392 گفته :

    سلام مجدد به شما من باتوضيحاتی كه دادم چند وقت ديگه آزمایش بدم؛و جواب ازمايش رو پيش چه متخصصی ببرم؛٠باسپاس

    دکتر سلام در یکشنبه 22 اردیبهشت 1392 گفته :

    سلام، 4 هفته بعد از رابطه جنسی

    حیسن در سه شنبه 24 اردیبهشت 1392 گفته :

    با سلام و عرض خسته نباشید
    من ۳ روز پیش با یک خانمی هم بستر شدم ولی با رعایت تمام نکات ایمنی ( کاندوم ) و بعد از ۳ روز من تست ایدز و بیماری های دیگر رو انجام دادم که خدا رو شکر گفتند منفی هستش و سالمی ولی یکی از دوستان گفت ممکن است بعد از ۶ ماه خودش رو نشان دهد میخواستم ببینم حرف ایشان صحت داره ایا مجدد نیازی به تست هستش ؟
    و سوال دومی که داشتم میخواستم ببینم ایدز از راه عرق بدن یا جوش هم منتقل میشه ؟

    دکتر سلام در سه شنبه 24 اردیبهشت 1392 گفته :

    سلام، بعد سه روز امکان تشخیص درست وجود ندارد. شما باید بعد از 4 هفته تست دهید. دوباره بعد سه ماه نیز اگر تست دهید کاملا قابل تشخیص خواهد بود.
    در مورد سوال دوم شما باید عرض کنم که خیر از طریق عرق منتقل نمی شود ولی اگر از جوش خون بیاید و به جایی از بدن شما که زخم است ممکن است منتقل شود. ولی اگر جایی از بدن شما زخم نباشد مشکلی نیست.

    amir در سه شنبه 24 اردیبهشت 1392 گفته :

    با سلام، من با خانومی هم بستر بودم و فقط آلتم با دهانش تماس داشته و این تماس در حد 5 الی 6بار بوده.سکس آنال یا واژینال نداشتیم.پوست آلتمم سالم و بدون خراش بود.میخواستم بدونم اگه خدای نکرده اون فرد ایدز داشته باشه بیماری از بزاق اون میتونه با تماس با آلت من منتقل شه؟؟ نمیدونم دقیق دهانش زخم داشته یا نه.ولی خونریزی واضح من ندیدم و دهانش در ظاهر سالم بود. ممنون میشم کمکم کنین.. از فکر و خیال خواب ندارم..

    دکتر سلام در چهارشنبه 25 اردیبهشت 1392 گفته :

    سلام، احتمال انتقال بسیار ضعیف است. جهت اطمینان تست ایدز بدهید.

    amir در چهارشنبه 25 اردیبهشت 1392 گفته :

    اگه دهان اون فرد زخم کوچیکی داشته باشه و من متوجه نشده باشم با وجود سالم بودن پوست آلت من آیا احتمال انتقال افزایش پیدا میکنه یا باز ضعیف هستش؟؟ممنون از شما.

    علی در پنج شنبه 26 اردیبهشت 1392 گفته :

    ایا در صورت وجود این بیماری بزرگ شدن غدد لنفاوی در ( زیرکتف، کشاله ران و گلو ) اتفاق می افتد؟
    در هر 3 تا

    دکتر سلام در جمعه 27 اردیبهشت 1392 گفته :

    این احتمال ضعیف است. تا زمانی که تست ایدز می دهید از نزدیکی بدون کاندوم خودداری کنید.

    اميد در شنبه 28 اردیبهشت 1392 گفته :

    باسلام خدمت دكترعزيز ؛دو سوال دارم از خدمت شما؛1آيا خون خشگ شده و يا مايعاتي كه از مرد يا زن بعد يا حين سكس ترشح ميشود خشگ شود قدرت انتقال ايدز را دارد؛2ايا جواب ازمايش بعد از 4هفته اعتبار دارد يا نه؟ با سپاس از شما

    sahar در شنبه 28 اردیبهشت 1392 گفته :

    سلام من الان 20 سالمه حدود 10 سال پیش لوزمو عمل کردم و همون سال تو بیمارستان دستم خورد به یه سطل و نوک سرنگی رفت تو دستم
    من از بچکی زیاد سرما میخوردم وتا پنی سیلین نمیزدم خوب نمیشدم بعد از اون عمل هم سرما خوردگی هرچند کمتر شد ولی سالی یک بار داشتم
    الان یک ماه زیاد افت دهان میزنم و زبانم صبح ها سفید میشه و حدود 2 ساله یه نوع زگیل کف پام زده که بیشتر شده کمی واسه افت ها چند بار دکتر رفتم که میگن طبیعی هست دهنت حساس شدی و افت ها هم 3 تا 4 روزه خوب میشن و میگن استرس کنکوره
    به نظر شما من مبتلا شدم؟ خیلی میترسم
    ممنون میشم راهنمایی کنید در ضمن من هیچ رابطه ای هیچ وقت نداشتم فقط دندان پزشکی واسه اتودنسی میرم

    sahar در شنبه 28 اردیبهشت 1392 گفته :

    ببخشید باز سوال میپرسم من واسه افت های دهنم دهان شویه کلروهگزدین مصرف میکردم که خیلی زبونم سفید شد بعد که ولش کردم بعد از چند روز کمتر شد یعنی اصلا طبیعی شد دهنم بعد دهان شویه سدیم کلراید مصرف کردم که الان بعد از یک هفته باز سفیدی برگشته ولی خیلی کم اونم صبح ها میشه عوارض دهان شویه باشه؟؟؟؟؟ یا بعد از 10 سال ایدز خودشو نشون داده؟ خیلی میترسم تو رو خدا زود راهنمایم کنید ممنون

    دکتر سلام در شنبه 28 اردیبهشت 1392 گفته :

    زمانی که زبان یا پوست با ماده ای در ارتباط باشد که به آن حساسیت داشته باشد علائم این آلرژی نمایان می شود. ممکن است زبان شما به دهان شویه کلروهگزدین و سدیم کلراید حساس باشد. پیشنهاد میکنم به مراکز بهداشت رفته و تست ایدز دهید تا خیال خودتان هم راحت شود.

    دکتر سلام در شنبه 28 اردیبهشت 1392 گفته :

    سلام، سفیدی زبان بخصوص صبح ها امری طبیعی است. با مراجعه به مراکز بهداشت و انجام تست ایدز خیال خودتان راحت می شود.

    دکتر سلام در دوشنبه 30 اردیبهشت 1392 گفته :

    سلام، در پاسخ به سوال اول شما باید بگم خیر قدرت انتقال ندارد. بله بعد چهار هفته معتبر است ولی بهتر است بعد سه ماه هم تست ایدز داده شود.

    دکتر سلام در دوشنبه 30 اردیبهشت 1392 گفته :

    فکر نکنم

    دکتر سلام در دوشنبه 30 اردیبهشت 1392 گفته :

    بیشتر استحمام کرده و بهداشت فردی را رعایت کنید. از لباس های زیر نخی استفاده کنید.

    دکتر سلام در دوشنبه 30 اردیبهشت 1392 گفته :

    می تواند علائم ایدز باشد اما مربوط به بیماری های گوارشی و داخلی نیز می شود

    mehran در چهارشنبه 1 خرداد 1392 گفته :

    salam.mer30 az javabet.vaghean sefidie zaban afrade dgam daran???man ba tamame in azmayeshat 1 mahe ghabl baz azmayesh dadam ke manfi bod khoda ro shokr yani bade 2 salo 5 mah…negarane sefidi nabasham???

    ashkan در جمعه 3 خرداد 1392 گفته :

    باسلام من بعداز 4ماه جواب تست من منفی بود واسه ایدز آزمایش دادم آیا به نظر شما ج تست کافی است؟

    دکتر سلام در شنبه 4 خرداد 1392 گفته :

    سلام، بله

    رويا در شنبه 11 خرداد 1392 گفته :

    با سلام و خسه نباشيد:من دختري 23 ساله هستم كه چندين بار آميزش از پشت داشتم خيلي نگرانم كه ايدز گرفته باشم و امكان آزمايش دادنو هم ندارم خيلي تبخال ميزنم و دو بار افت دهان گرفتمو هميشه هم بي حالم چندين بارم موقع اميزش از مقعدم خون اومده زياد نه ها بخاطر پارگي مقعدم و چند باري مني رفته داخل مقعدم الان نميدونم چيكار كنم.2تا سؤال داشتم:1-اگه طرف مقابل به ايدز مبتلا نباشه بازم امكان مبتلا شدن هم هست؟2-آيا وارد شدن مني داخل مقعد باعث ميشه كه آدم به ايدز مبتلا بشه؟يكي هم اينكه اگه از مقعد خون بياد ولي از مرد
    ؟هيچ خوني نياد بازم ابتلا شدن به ايدز هست
    توروخدا زود جواب بدين

    رويا در شنبه 11 خرداد 1392 گفته :

    شرمنده يه سؤال ديگه هم داشتم:آزمايشاي خوني كه واس كم خوني اينا ميديم تو اونا مشخص ميشه كه به ايدز مبتلا هست يا نه؟يا آزمايش ايدز فرق ميكنه؟

    ب در سه شنبه 14 خرداد 1392 گفته :

    سلام خیلی معذرت میخوام ولی معمولا بعد چهار هفته جوابا درست در میاد یا نمیشه ب اون اکتفا کرد حتما باید دوباره ازمایش داد خواهش میکنم جواب بدبد من خیلی نگرانم

    آ در سه شنبه 14 خرداد 1392 گفته :

    سلام من ی جایی خوندم آزمایش اول رو بعد از هشت هفته و تکرارش رو بعد شش ماه باید انجام داد ولی شما گفتین بعد سه ماه کفایت میکنه ایا بعد سه ماه جواب قابل اطمینان هست یا بازم لازمه ازمایش بدیم

    دکتر سلام در شنبه 18 خرداد 1392 گفته :

    سلام، من هم پیشنهاد می کنم بعد سه ماه و برای اطمینان بیشتر بعد 6 ماه هم تست ایدز انجام شود.

    دکتر سلام در شنبه 18 خرداد 1392 گفته :

    سلام، بعد 6 ماه نیز آزمایش بدهید جهت کسب اطمینان بیشتر

    منصور در شنبه 18 خرداد 1392 گفته :

    سلام اقای دکتر، من الان دو هفته است که پیش دندون پزشک رفتم و دندون نهفته در بافت رو جراحی کردم و خیلی می ترسم که ایدز گرفته باشم چون مطب دکتر خیلی کثیف بود! آیا امکان داره من اینجوری ایدز بگیرم؟ الان چند مدته هی واسم فکر شده؟!؟ لطفا بگین امکانش هست من مبتلا شده باشم؟ یا دارم وسواس بخرج می دم؟

    دکتر سلام در یکشنبه 19 خرداد 1392 گفته :

    سلام، به نظرم وسواس شدید. جهت اطمینان تست ایدز بدهید تا این نگرانی برطرف شود

    بهنام در یکشنبه 19 خرداد 1392 گفته :

    من حدود 6 ماه پیش چند مرتبه با یه خانومی رابطه داشتم الان یه ماهه که بعضا سرم درد میکنه.بعد 6 ماه سوزش گرفتم که رفتم دکتر قرص داد خوب شدم .داخل بدنم طرف قلبم میسوزه.ولی نه تب خال گرفتم نه گلودرد و اینا؟
    اگه چکاب کامل بدم مشخص میشه یا باید آزمایش ایدز بدم؟

    داود در دوشنبه 20 خرداد 1392 گفته :

    با سلام ایا رفتن سوزن خیاطی یا سوزن های دیگر به بدن باعث ایدز میشود؟ و در چه صورت سوزن الوده میشود؟?

    دکتر سلام در دوشنبه 20 خرداد 1392 گفته :

    سلام، اگر سوزن آلوده به ایدز باشد بله، ولی فکر نمیکنم سوزن خیاطی آلوده باشد! سوزن یا آمپول اگر برای کسی دیگر نیز مورد استفاده قرار گرفته باشد و او دارای بیماری ایدز، هپاتیت و … باشد و همین سوزن برای شما مورد استفاده قرار بگیرد یا اینکه دستتان به آن آمپول یا سوزن بخورد امکان ابتلا به ایدز وجود دارد.

    دکتر سلام در دوشنبه 20 خرداد 1392 گفته :

    باید آزمایش ایدز بدهید

    داود در جمعه 24 خرداد 1392 گفته :

    با سلام در عفونت مرحله اول ایا تمام علایمی که گفته شده با هم اتفاق می افتد؟

    دکتر سلام در شنبه 25 خرداد 1392 گفته :

    سلام، خیر ممکن است با هم اتفاق نیفتد

    بهنام در دوشنبه 27 خرداد 1392 گفته :

    سلام خسته نباشید
    یه سوال داشتم سفیدی زبان و تب داشتن می تونه نشانه ایدز باشه اونم بعد 6 ماه چون تب خال و گلو درد و اسهال نگرفتم ولی زبونم سفید شده

    دکتر سلام در چهارشنبه 19 تیر 1392 گفته :

    سلام، سفیدی زبان تا حدی طبیعی است و در تمامی افراد روی زبان سفید است

    دکتر سلام در چهارشنبه 19 تیر 1392 گفته :

    سلام، بله متاسفانه

    دکتر سلام در چهارشنبه 19 تیر 1392 گفته :

    نه آزمایش ایدز فرق میکنه

    sahar در سه شنبه 25 تیر 1392 گفته :

    سلام من ,2سال بارفیقم سکس از مقعد و واژنداشتم الان حس میکنم ایدز دارم اما علایمی ندارم.فقط افت زدم ایا ممکن ایدز باشه؟

    دکتر سلام در پنج شنبه 27 تیر 1392 گفته :

    سلام، ایدز می تواند علائمی نداشته باشد. تست ایدز بدهید

    دختر دل خسته در پنج شنبه 27 تیر 1392 گفته :

    سلام و خسته نباشید .. ترخدا کمک کنید … پدر من حدود 64-5 سالشه .. سالیان سال که به تریاک اعتیاد داره و تریاک رو میخوره .. چندسالی هست که مصرفش زیاد شده و مدام خماری میره .. چیزی که خیلی منو ترسونده حالت عجبیه که توی ساق پاها و مچ پاهاش بوجود اومده … خون توی ساق تا مچ پاهاش مُرده و رنگ سرخ و سیاه و لکه های قهوه ای سوخته و خون مرده گرفته .. مثل پوست انار گندیده ! گه گاهی هم از ساق تا مچ پاهاش ورم میکنه … هرچی بش میگیم از چیه تفره میره و جواب سربالا میده یا میگه واریسه ! با اینکه ما شاهد تریاک خوردن و خماری و نئشگیش هستیم اعتیادش رو هم انکار میکنه و حاضر نیست با ما بره دکتر … من فقط از این میترسم که این علائمی که توی پاهاش هست ایدز باشه ! البته با تمام اینا قدرت بدنی بالایی داره و وسایل سنگین رو بلند میکنه و جابجا میکنه … و علائم دیگه ای آنچنان نداره .. جز گاهی درد معده که بعد از مصرف تریاک براش بوجود میاد … ترخدا به من بگید این علائمی که توی پاهاش هست از ایدزه یا نه ؟ بی صبرانه منتظر پاسختون هستم …
    یک دنیا تشکر …

    دکتر سلام در جمعه 28 تیر 1392 گفته :

    سلام، فکر نمی کنم ایدز باشه، به دکتر مراجعه کنند

    دختر در یکشنبه 30 تیر 1392 گفته :

    چه ازمایشی بدم مطمین بشم الان نزدیک سه ماهه سمت چپ بدنم مخصوصا دستم ازداخل دردمیکنه اشتهامم کم شده

    دختر در یکشنبه 30 تیر 1392 گفته :

    البته اجازه نمیدادم رابطه مثل زن وشوهری داشته باشیم چون هنوز دخترم فقط نزدیکی آلتها به هم بود

    دختر در یکشنبه 30 تیر 1392 گفته :

    الان تب طولانی مدت دارم

    دکتر سلام در دوشنبه 31 تیر 1392 گفته :

    تست ایدز، در مراکز بهداشت

    mamal در سه شنبه 1 مرداد 1392 گفته :

    سلام

    من 2 هفته قبل امیزش مقعدی داشتم و کاندم پاره شده بود که نفهمیدم روز بعد ان هر دو نفر ازمایش دادیم و منفی بود الان بعد از 2 هفته در فصل تابستان گلو درد کمی دارم
    ازمایش ما با در خواست خودمان بود با دستگاه ELECSYS 2010 و جواب بصورت HIV ab, P24 Ag و یک index بود که کمتر از 0.9 و منفی بود
    با این اوصاف ایا امکان ابتلا هست و ایا امکان زیاد است
    لطفا توضیح کامل دهید
    بسیار ممنون

    دکتر سلام در چهارشنبه 2 مرداد 1392 گفته :

    سلام، به این بستگی دارد که اگر یکی از شما مبتلا به ایدز باشید فرد دیگر نیز می تواند مبتلا شود. اگر هر دو سالم باشید مشکلی بوجود نخواهد آمد

    amir در یکشنبه 20 مرداد 1392 گفته :

    ba salam
    1hafte badaz nazdiki ba khumi motevaje khoruze cherk be sourate daem az dahaneye alate tanasoliam shodam aya mitavanad neshanee az hiv bashad mamnun.

    دکتر سلام در یکشنبه 20 مرداد 1392 گفته :

    سلام، آلت تناسلی شما دچار عفونت شده است و حتما باید به متخصص اورولوژی مراجعه کنید. اما لازم به ذکر است که در یک رابطه فقط یک بیماری منتقل نمیشود.

    setare در پنج شنبه 24 مرداد 1392 گفته :

    salam doctor. shoma inghad az in jor harfa mizanid k adam be khodesham shak mikone yani che agha adam sarma mikhore tabieiye ke galo dard migire sardard tab mikone ya esterer dashte bashi fasle emtehanat ya khaste bashim tab khal mizanim in che tosifiye ke adamo mitarsonid v adam be khodesh shak mikone man enteghad kardam aghaye doctor

    sarina در پنج شنبه 24 مرداد 1392 گفته :

    شمارو به خدا جواب منم بدید من بیچاره تا 4 هفته دیگه که برم آزمایش بدم هر روز میمیرم و زنده میشم

    دکتر سلام در پنج شنبه 24 مرداد 1392 گفته :

    سلام، کاربر گرامی، علائم ایدز اینگونه است به نظر شما هیچ علائمی از ایدز نباید منتشر کنیم؟؟؟

    sina در سه شنبه 7 آبان 1392 گفته :

    سلام دکتر خسته نباشید . آقای دکتر من چند روز پیش با خانومی نزدیکی داشتم و از کاندوم هم استفاده کردیم اما به طرف مقابل مشکوک بودم آیا ممکنه ویروس منتقل بشه ؟

    ClY در پنج شنبه 9 آبان 1392 گفته :

    سلام خسته نباشید
    یه سوال داشتم
    یکی از دوستام یه جوش رو صورتش داشته که زیاد بهش دست زده زخمش کرده و سر جوشرو باز کردهدر همون حین یه نفر روی اون زخم الکل یا استون(دقیقا نمیدونه کدوم اما میگه بوش معلوم بوده که الکله) مالیده
    حالا خواستم بینم ممکنه این الکل آلوده به ویروس ایدز باشه؟
    آخه چند جا خوندم الکل ویروس رو از بین میبره
    با تشکر

    دکتر سلام در پنج شنبه 9 آبان 1392 گفته :

    سلام
    خیر انتقال ویروس ایدز از الکل امکان پذیر نیست

    دکتر سلام در پنج شنبه 9 آبان 1392 گفته :

    سلام اگر کاندوم سالم باشد مشکلی نخواهد بود

    CLY در پنج شنبه 9 آبان 1392 گفته :

    ممنون آقای دکتر
    یه سوال دیگه هم داشتم
    مثلا اگه یه نفر یه شلوارک پاش باشه و زیر اون شلوارک(با عرض معذرت)شورتی نپوشیده باشه
    بعد ما هم همون شلوارک رو بلافاصله استفاده کنیم (با فرض اینکه طرف ایدز داشته باشه و ما هم شورت پامون باشه) ممکنه ویروس ایدز به ما منتقل شود؟؟؟
    بدجور مغزمون رو مشغول کرده .با تشکر.

    محسن در پنج شنبه 9 آبان 1392 گفته :

    اگه پشت گوش سمت چپم احساس عفونت و یک ذره تورم وبینی گرفتگی داشته باشم میتونه ازعلایم ایدز باشه؟

    CLY در جمعه 10 آبان 1392 گفته :

    دکتر اینم به عنوان آخرین سوال که دیگه خیالم راحت شه
    شما فرمودید که از طریق الکل منتقل نمیشه
    از طریق استون چطور؟
    حقیقت اطلاعات شیمی من جالب نیست
    با تشکر

    دکتر سلام در یکشنبه 12 آبان 1392 گفته :

    خیر، فرفی نمیکند

    دکتر سلام در یکشنبه 12 آبان 1392 گفته :

    خیر، این علائم بیشتر شبیه عفونت هست و باید به دکتر مراجعه کنید و به شما آنتی بیوتیک می دهد

    دکتر سلام در یکشنبه 12 آبان 1392 گفته :

    خیر؛ این احتمال بسیار ضعیف است

    بهروز در شنبه 25 آبان 1392 گفته :

    سلام،خسته نباشید!
    آیا درد زانو و قوزک پا(در هر دو پا)میتونه از علایم بیماری Hivباشه؟

    دکتر سلام در شنبه 25 آبان 1392 گفته :

    سلام، خیر. اینجوری هیچوقت نمیشه گفت این علائم ایدز هست یا خیر. فقط تست ایدز باید بدهید. از علائم هیچگاه نمی توان بطور دقیق گفت که دچاری بیماری ایدز شده اید یا خیر.

    بهروز در شنبه 25 آبان 1392 گفته :

    مرسی دکتر!

    رامین در چهارشنبه 29 آبان 1392 گفته :

    سلام این بیماری درمان هم داره؟

    دکتر سلام در چهارشنبه 29 آبان 1392 گفته :

    سلام، در حال حاضر دارویی کشف نشده است. اما دانشمندان در حال تحقیقات هستند

    رضا در جمعه 1 آذر 1392 گفته :

    سلام من رابطه مقعدی و لبی داشتم بعد 3 ماه تست دادم منفی بود لازمه که الان که 2 سال میگذره بازم تست بدم یکم نگرانم ممنون

    ashkan در جمعه 1 آذر 1392 گفته :

    خود فرد مذكر اگر آلوده نباشد و زن آلوده باشد ، بعد از انجام عمل جنسي ، چه وقت آزمايش خون نتيجه صحيح رو نشون ميده ؟؟؟

    علی در جمعه 8 آذر 1392 گفته :

    سلام دکتر می خواستم بدونم برای تست ایدز به کجا باید مراجعه کنم؟

    دکتر سلام در پنج شنبه 5 دی 1392 گفته :

    سلام، جهت اطمینان پیشنهاد میشود دوباره تست بدهید

    دکتر سلام در پنج شنبه 5 دی 1392 گفته :

    حدود سه ماه

    مجید در دوشنبه 9 دی 1392 گفته :

    علائم اولیه ایدز بعد چه مدت ابتلا به بیماری خودشونو نشون میدن؟

    مجید در دوشنبه 9 دی 1392 گفته :

    با لب گرفتن هم دچار این بیماری میشیم؟

    شاهین در دوشنبه 9 دی 1392 گفته :

    باسلام
    من تقریبا 7ماه پیش یک رابطه جنسی محافظت نشده داشتم که چند مدت بعد تو قسمت تناسلیم جوش و زخم مشاهده شد.امکان مبتلا شدن من چقدر هست؟

    دکتر سلام در دوشنبه 9 دی 1392 گفته :

    در صورتی که دهان هیچیک زخم نداشته باشد منتقل نمی شود

    دکتر سلام در پنج شنبه 12 دی 1392 گفته :

    سلام، بدون انجام تست ایدز نمی شود تشخیص داد

    دکتر سلام در دوشنبه 23 دی 1392 گفته :

    سلام، مراکز بهداشت و تست ایدز

    faezeh در سه شنبه 15 بهمن 1392 گفته :

    سلام دکتر من می ترسم برم ازمایش خون بدم و داشته باشم و تازه ناامید بشم داروی قطغی برای ایدز نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟همه سرماخوردگی ها نشانه اولیه ایدز است؟

    علی در پنج شنبه 24 بهمن 1392 گفته :

    سلام ایا با خود ارضایی هم ایدز مبتلا میشویم

    علی در شنبه 3 اسفند 1392 گفته :

    سلام دکتر.رابطه ی جنسی از پشت(مقعد) امکان مبتلا شدن به ایدز رو داره؟ دوماه و نیم پیش رابطه ی جنسی محافظت نشده داشتم بعد از اون معده درد گرفتم و اسهال داشتم.با مراجعه به پزشک خوب شدم و تب و استفراغ و تبخال و سردرد و قارچ و عرق کردن شبانه واز این جور چیزا نداشتم تا هفته ی قبل که سرما خوردم و شروع به سرفه کردم ایا امکانش هست به ایدز مبتلا شده باشم؟

    دکتر سلام در یکشنبه 4 اسفند 1392 گفته :

    سلام، بله نزدیکی از مقعد هم می تواند باعث ابتلا به بیماری های مقاربتی شود از جمله ایدز. با علائم نمیشود تشخیص داد. تست ایدز بدهید

    دکتر سلام در یکشنبه 4 اسفند 1392 گفته :

    سلام، خیر

    دکتر سلام در یکشنبه 4 اسفند 1392 گفته :

    سلام، بدون انجام آزمایش هیپ علائم خاصی را نمی توان گفت 100 درصد ایدز است. در ضمن سرماخوردگی ها زمانی که بدن شما ضعیف باشد مستعد است و نمی شود اینگونه بیان کرد که اگر حالت سرماخوردگی دارید یعنی ایدز دارید!

    کیان در دوشنبه 5 اسفند 1392 گفته :

    س دکتر من 8 ماه پیش رابطه جنسی داشتم هیچ علامتی ندارم نه تب ونه اسهال سرما خوردگی هم نداشتم حالا رو بدن خانم 4روزه جوشهای قرمز زود جوش میزنه سر سفید روبدن خودم دو تا بیشتر نیست تازگی و خارش دار نه شدید البته رابطه جنسی 8 ماه پبش من با کاندم بوده از راه لب هم سرایت میکنه ایدز لطفا راهنمایی کنید .باتشکر

    پرناز در یکشنبه 25 اسفند 1392 گفته :

    سلام..بوسیدن نیز سبب مبتلا به ایدرز را دارد؟؟حدودا پارسال این کارو انجام دادم…خطوط سفید روی زبانم دیده میشه…توی دهانم آفت میزنم..ولی تپخال تابحال نزدم..تعرق گهگاگی دارم…ولی یادم نمیاد تب یا استخوان درد داشته باشم…ممنون

    امین در یکشنبه 3 فروردین 1393 گفته :

    سلام دکتر تو رابطه جنسی از پشت ک گفتید احتمال مبتلا شدن ب بیماری ایدز داره برای مرد احتمال داره یا زن یا هر دو؟؟

    هادی در چهارشنبه 6 فروردین 1393 گفته :

    سلام دکتر آیا سرماخوردگی طولاني مدت نشانه ایدز است؟

    44444 در جمعه 8 فروردین 1393 گفته :

    من شب ها عرق میکنم تو خواب نشان ایز است
    ولی دیگر علایم خاصی ندارم

    محمد در جمعه 15 فروردین 1393 گفته :

    با سلام لطفا یک توضیح مختصری از تست ایدز بدهید هر چه سریع تر بهتر ایمیل هم ندارم.

    دکتر سلام در دوشنبه 18 فروردین 1393 گفته :

    سلام، ممکن است ایدز در سال های اول هیچ علامت خاصی نداشته باشد. از راه دهان هم امکان انتقال وجود دارد در صورتی که دهان زخم داشته باشد.

    دکتر سلام در جمعه 22 فروردین 1393 گفته :

    سلام، برای هر دو

    دکتر سلام در جمعه 22 فروردین 1393 گفته :

    سلام، یکی از علائم ایدز است اما نه 100 درصد. بهترین راه تشخیص ایدز، آزمایش است.

    دکتر سلام در جمعه 22 فروردین 1393 گفته :

    خیر، آزمایش ایدز بدهید. هیچ فردی بدون تست ایدز نمی تواند تشخیص دهد که فردی ایدز دارد یا خیر!

    دکتر سلام در جمعه 22 فروردین 1393 گفته :

    سلام، خیر بوسیدن سبب ابتلا به ایدز نمی شود

    بابک در دوشنبه 25 فروردین 1393 گفته :

    سلام من سرما خوردم و نشانه های ایدز را خوندم دیدم کنار زبانم خطهای سفید هست …اگر ازمایش مثبت باشد چه کاری باید انجام بدهم

    دکتر سلام در دوشنبه 25 فروردین 1393 گفته :

    سلام، در مراکز ایدز شما را حمایت و راهنمایی می کنند.

    حورا در چهارشنبه 3 اردیبهشت 1393 گفته :

    سلام یکی از دوستای من توی مدرسه تیغ پخش میکرد منم چند بار نوک انگشتمو باهاش بریدم چندتا از این علایم ایدز هم دارم چیکار کنم??

    sahar در پنج شنبه 4 اردیبهشت 1393 گفته :

    با سلام من 3 هفته پیش رابطه جنسی داشتم…و فقط خوردن الت شریکم بود….قبل رابطه خودم یکم سرما خورده بودم….الان 2 روزه دوباره گلو درد دارم (بقیه نشانه هارو ندارم) یعنی احتمال ایدز وجود داره؟؟؟توروخدا جواب بدبد….

    پارسا… در پنج شنبه 4 اردیبهشت 1393 گفته :

    سلام من چند وقتی که فکرم مشغول این بیماری 2-3 روزم اسهال بدون دلیل شدم ولی خوب شد الانم پشتم پر جوش شده. احتمال داره اینا از تلقین باشه؟ ممنون

    متین در جمعه 5 اردیبهشت 1393 گفته :

    سلام دکتر لطفا بگید چه آزمایشی بدیم تا ببینیم که ایرز داریم یانه؟؟

    دکتر سلام در جمعه 5 اردیبهشت 1393 گفته :

    سلام، تست الیزا – تست ایدز در مراکز بهداشت. در تمام شهرها وجود دارد

    دکتر سلام در جمعه 5 اردیبهشت 1393 گفته :

    سلام، بله ممکن است. اما بدون تست ایدز هیچ وقت نمی توان تشخیص صحیح داد

    دکتر سلام در جمعه 5 اردیبهشت 1393 گفته :

    سلام، باید تست ایدز بدهید بدون انجام تست مشخص نمی شود. در ضمن، تا شش ماه، تشخیص 100 درصد نمیشه با تست ایدز داد. بعد از 6 ماه تست بدهید

    دکتر سلام در جمعه 5 اردیبهشت 1393 گفته :

    سلام، بعد از 6 ماه تست ایدز بدهید

    mina در چهارشنبه 17 اردیبهشت 1393 گفته :

    سلام..5 سال پیش رابطه های خطرناکی داشتم…الان ازدواج کردم و بچه دارم..
    از کجا بدونم ایدز ندارم؟؟ از ازمایش دادن میترسم….
    اگر مبتلا بودم میتوانم کنترل کنم

    mina در چهارشنبه 17 اردیبهشت 1393 گفته :

    تب های طولانی برفک دهان و اسهال طولانی هم ندارم…کاهش وزن هم نداشته ام….ایا مبتلا هستم

    دکتر سلام در پنج شنبه 25 اردیبهشت 1393 گفته :

    سلام، فقط با تست ایدز قابل تشخیص است.

    محمدرضا در جمعه 11 مهر 1393 گفته :

    سلام با عرض خسته نباشید.میخواستم بدونم که ایدز به غیر از شیر مادر و خون از راه های دیگری انتقال داده میشه؟
    مرسی

    ت2 در دوشنبه 14 مهر 1393 گفته :

    البته وسواسم واسه اینه که من بعد یه ماه بعد از رابطه تو اذر ماه سرما خوردم و بعد سه ماه استفراغ داشتم .تو ماهه 10 یدونه آفت پشته لبم تو دهان زدم

    ت2 در دوشنبه 14 مهر 1393 گفته :

    عدد ازمایش ویداز اینه >>>>> 0.04

    مجيد در شنبه 19 مهر 1393 گفته :

    خوردن داروي سرما خوردگي براي مبتلايان ايدز مضر است؟؟
    در کل مصرف چه دارويي براي اين بيماران مضر است

    نسی در یکشنبه 20 مهر 1393 گفته :

    سلام خسته نباشی
    من تقریبا 2 سال پیش از دستگاه اپیلیدی دوستم برای برداشتن موهای زائد دستم استفاده کردم الن تقریبا از اون موقع سه تا زگیل روی دستم زد و هر بار من از اون دستگاه استفاده میکنم هنوزم حالا تعداد زگیل های دستم خیلی زیاد شده حتی روی پاهامم زده. یکبار سوزوندمشون بازم دراومد حالا میخوام بدونم علائم ایدزه؟دیگه هیچ علائم دیگه ای ندارم.همون اولم اون دستگاهو ضد عفونی کردم ولی نمیدونم قبل اولین استفادم بود یا نه. تورو خدا جوابو ب ایمیلمم بفرستید خواهشا

    نسی در یکشنبه 20 مهر 1393 گفته :

    با عرض معذرت یه سوال دیگه داشتم
    میخوام بدونم ویروس ایدز تا چه مدت وقتی وارد بدن شخص دیگری نشه زنده میمونه.ایا امکانش هست از سر اون دستگاه وارد بدنم بشه؟

    فرزاد در شنبه 3 آبان 1393 گفته :

    سلام
    من چند ساله سرماخوردگیام دیر خوب میشه.امسالم بعد عفونت ریه دو پنی سیلین زدم عفونتم خوب شد ولی چون باز سرفه داشتم پیش متخصص رفتم گفت آلرژی بعد عفونته واسم دوا نوشت ولی بعد دو هفتههنوز خوب نشدم.یه ماهه سرماخوردگی دارم ولی دوباره دارم سرماخوردگی میگیرم.تاحالا هیچ رابطه جنسی هم نداشتم.میتونه ایدز باشه؟
    باتشکر

    دکتر سلام در سه شنبه 6 آبان 1393 گفته :

    سلام، بیماری مکرر تنها علتش بیماری ایدز نیست. ممکن است بدن شما به دلایل مختلفی ضعیف شده باشد. و همچنین تنها راه انتقال ایدز، رابطه جنسی نیست. برای اینکه خیالتان راحت شود آزمایش ایدز بدهید.

    … در پنج شنبه 8 آبان 1393 گفته :

    سلام
    من حدود سه چار سال پیش در سیزده به در داشتم بازی می کردم که خوردم زمین و دستم را بریدم با یه شیشه. سورنگ نبود و هیچ یک از این مورد ها رو تا الان نداشتم فقط هر از گاهی تبخال می زنم مثل دو ماهی یه با ر ایا من ایدز دارم؟؟البته بعد از این که برید سریع با ادکلن ضد عفونی کردم و شستم

    احمد در جمعه 9 آبان 1393 گفته :

    خسته نباشیدایاازمایش برای افراد کم خ ون فرقی هم می کندوبعدمن بعد5ماه تست دادم جواب درست است یانه باید 6 ماه باشدتا مطمن شویم

    sara در شنبه 8 آذر 1393 گفته :

    خسته نباشی. بخاطر شکی که داشتم 1 ماه و نیم 2ماه بعد از رابطه جنسی تست ایدز دادم اما جواب منفی بود و هیچ علائمی هم نداشتم اما به تازگی عفونت شدیدی در ناحیه تناسلی دارم که کمی من و به ترس و استرس انداخته یعنی اماکن داره جواب آزمایش اشتباه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تورو خدا زود تر جواب بدین دارم سکته میکنم

    حسن در یکشنبه 9 آذر 1393 گفته :

    سلام دكتر جان
    درصد اين ويروس درون بزاق دهان چقدر است؟ ايا اونقدري هستش كه بتونه ويروس رو منتقل بكنه؟
    رابطه دهان به دهان داشتم، ١٠ دقيقه قبل از رابطه زبونم رو گاز گرفتم و زخم شد و خون اومد، بعد از اون رابطه به يك هفته سرما خوردگي و تب خال زدم كه چند روز بعدش خوب شدم، چيكار كنم؟
    تاحالا تو زندگيم زيره زبونم افت نزده بود، قضيه چيه دكتر؟

    دیدگاه خود را ارسال کنید