مشاوره زیبایی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
پیرایه
پوست، مو و زیبایی
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
کلینیک ره یا
دکتر امید رحمانی
پزشک پوست مو زیبایی كاسمتولوژيست از فرانسه
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه

علل ابتلا به سرطان سرطان و چاقی سرطان زنان و سرطان تغذیه

امروزه سرطان را می توان یکی از جدی ترین تهدید ها برای سلامت انسان به شمار آورد. علل ابتلا به سرطان بسیار متعدد اند اما نقطه مشترک همه این عوامل نوع سبک زندگی فرد است. تغذیه از اصلی ترین عوامل در بروز سرطان است. آمار ها نشان می دهند سالانه تعداد زیادی از زنان در اثر تغذیه نا سالم به سرطان مبتلا خواهند شد. در ادامه با دکتر سلام همراه باشید.

محققان کالج ‘زوکرمن’ دانشگاه آریزونا در آمریکا در این مطالعه با بررسی وضعیت 92 هزار زن آمریکایی 50 تا 79 ساله متوجه شدند که خطر ابتلا به سرطان های مرتبط با چاقی در زنانی که طرفدار خوراکی های پر کالری بودند، 10 درصد بیشتر بود.
این خوراکی ها که عموما ارزش غذایی چندانی هم ندارند، شامل چیپس، فست فودها و شیرینی ها می شود.
چاقی از عوامل خطرساز ابتلا به بدخیمی هایی شامل سرطان های سینه، راست روده، تخمدان، کلیه و آندومتر است اما مطالعه جدید نشان داد که در میان زنانی نیز که وزن عادی دارند، مصرف درصدی از خوراکی های پر کالری با افزایش خطر ابتلا به سرطان مرتبط است.
محققان این یافته ها را ‘تازه’ و تا حدودی غیرمنتظره عنوان کردند. این نتایج نشان می دهد که لاغر ماندن برای مهار خطر ابتلا به سرطان های مرتبط با چاقی کافی نیست.

آنها خاطرنشان کردند که لاغر بودن ضرورتا به این معنی نیست که فرد از لحاظ سوخت و ساز در وضعیت سالم است و یا برای مثال سطح قند خون، کلسترول و تری گلیسرید او در سطح سالم قرار دارد.
به گمان محققان، افزایش خطر ابتلا به سرطان های مرتبط با چاقی در طرفداران لاغر اندام فست فودها احتمالا تا حدودی به دلیل اختلال در کنترل متابولیسم (سوخت و ساز) است.
با این حال محققان احتمال دیگری را مطرح کردند: افرادی که مقدار زیادی خوراکی های پر کالری مصرف می کنند، تمایل کمتری به مصرف خوراکی های پایه گیاهی از جمله میوه ها، سبزیجات، لوبیاها و غلات کامل دارند و خوراکی های پر کالری عموما به لحاظ برخورداری از فیبر، ویتامین و سایر مواد مغذی موثر در مهار خطر ابتلا به برخی سرطان ها، فقیر هستند.
یافته های این مطالعه در شماره 17 آگوست مجله Academy of Nutrition and Dietetics منتشر شده است.

 

منبع: ایرنا

5 1000
ارسال شده در 31 مرداد 1396 توسط با موضوع تغذیه
سیب سرخ
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x