مشاوره زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک ره یا
دکتر امید رحمانی
پزشک پوست مو زیبایی كاسمتولوژيست از فرانسه
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
متخصص جراح پلاستیک و زیبایی
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
پیرایه
پوست، مو و زیبایی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی

علل ابتلا به سرطان سرطان و تغذیه سرطان رژیم غذایی سالم پیشگیری از سرطان‌

سرطان یکی از خطرناک ترین بیماری هایی است که هر فردی ممکن است به آن مبتلا شود. علل ایجاد سرطان متفاوتند اما از اصلی ترین عللی که برای ابتلا به انواع سرطان ها می توان نام برد سبک زندگی و نوع تغذیه افراد است. در این مطلب قصد داریم تا شما را با روش هایی برای جلوگیری و مقابله با سرطان آشنا کنیم. با دکتر سلام همراه باشید.

با اضافه کردن برخی مواد مغذی به ترکیب سالاد روزمره می‌توانید از این خوراکی خوشمزه مانند داروی مکمل برای تقویت بدن و درمان برخی بیماری‌ها استفاده کنید.

براساس جدیدترین پژوهش‌ها افزودن ترکیب متنوعی از سبزی و صیفی‌ها به سالاد می‌تواند سبب دریافت ویتامین هایی همچون K، A و E شود که همگی نقشی موثر در حفظ سلامت بدن و جلوگیری از ابتلا به سرطان دارند.

بسیاری افراد از سس‌های آماده برای طعم دار کردن سالاد خود استفاده می‌کنند که در این مواد نمک و سایر افزودنی‌ها وجود دارد که می‌تواند سبب بالا رفتن فشارخون شود، همچنین افراد مبتلا به آلرژی امکان دارد با مصرف سس‌های آماده دچار حمله‌های آلرژیک شوند.

اما اضافه کردن روغن‌های طبیعی به سالاد می‌تواند اثربخشی این پیش غذای خوش طعم را افزایش دهد.

از جمله بهترین روغن‌ها می‌توان کنجد، زیتون، هسته انگور و یا سس سویا را نام برد.

افزون بر روغن، اضافه کردن موادی، چون دانه‌های آجیل و پنیر به ترکیب سالاد سبزیجات همراه با گوجه فرنگی و خیار می تواند سبب تقویت قوای بدن و نیز افزایش بینایی افراد شود.

روغن به جذب چربی محلول در سالاد می‌پردازد و به این ترتیب باعث مغذی‌تر شدن آن می‌شود.

از جمله دیگر مواد غذایی مفید که مانع از بروز مسمومیت غذایی در افراد می‌شوند و توصیه می‌شود در مسافرت‌ها مصرف آنها فراموش نشود، باید به دانه گردو و روغن زیتون اشاره کرد که از فعال شدن باکتری لیستریا یکی از عامل‌های اصلی اسهال و استفراغ جلوگیری می‌کند.

این یافته‌ها توسط دانشمندان دانشگاه جنوبی دانمارک (the University of Southern Denmark) انجام شده است و افزودن روغن را راهکاری مفید برای از بین بردن باکتری‌های خطرناک معرفی کرده است.

کارشناسان امیدوار هستند از این پژوهش برای پیدا کردن راهکار درمانی جدید مقابله با باکتری‌های مقاوم به درمان و آنتی بیوتیک در آینده استفاده کنند.

 

منبع: برنا

5 1000
ارسال شده در 27 مهر 1396 توسط با موضوع عمومی
پيلتن شاپ
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x