ابتلا به افسردگی به دلیل فشارهای روحی و استرس ناشی از کار در بین جوانان بسیار رایج شده است به همین دلیل متخصصان روش گفتار درمانی که روشی موثر است را برای درمان افسردگی پیشنهاد می کنند. به گزارش ایسنا، در یک مطالعه جدید در این خصوص آشکار شد در نوجوانان مبتلا به افسردگی که نمی‌توانند قرص‌های افسردگی مصرف کنند یا آن‌ را قطع کرده‌اند گفتار درمانی روشی کارآمدتر و مفیدتر است.

متخصصان آمریکایی اظهار داشتند: به طور معمول برای درمان این اختلال خُلقی داروهای افسردگی تجویز می شوند اما نیمی از خانواده‌ها مخالف تجویز این داروها برای فرزندانشان هستند.

علاوه بر این نزدیک به نیمی از نوجوانان که شروع به مصرف داروهای افسردگی می‌کنند مصرف آن را به دلیل عوارض جانبی، ناکارآیی یا بالا بودن هزینه‌ها کنارمی‌گذارند.

این در حالیست که از سوی دیگر عدم درمان افسردگی نیز فشار جدی را به بسیاری از نوجوانان و خانواده‌هایشان وارد می‌کند و تاثیر آن حتی سال‌ها پس از تشخیص بیماری احساس می‌شود.

در این بررسی متخصصان آمریکایی به مطالعه روی مقرون به صرفه بودن روش‌ گفتار درمانی که رفتار درمانی شناختی نامیده می‌شود میان ۲۱۲ نوجوان افسرده پرداختند.

به گزارش هلث دی‌نیوز، آنها مشاهده کردند در یک بازه زمانی دو ساله هزینه‌های مراقبتی مربوط به افسردگی در افرادی که تحت روش گفتار درمانی قرار گرفته‌اند نسبت به نوجوانانی که درمان‌های معمول را دریافت کرده‌اند دست‌کم ۵۰۰۰ دلار کمتر بوده است و بدیهی است که این هزینه کمتر به سود بیمار، خانواده او و در عین حال به سود سیستم مراقبت بهداشتی است.

منبع/ایسنا