دندانپزشکی هیراد/ساختمان پزشکان
دندانپزشکی هیراد
ارائه کلیه خدمات دندانپزشکی(ایمپلنت، لمینیت،عصب‌کشی و....)
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر فلاح/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی دکتر فلاح
دندانپزشک
دکتر فراهانی/ ساختمان پزشکان
دکتر مهدی فراهانی
متخصص جراحی
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر شاهین کریمیان
دکتر شاهین کریمیان
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر خرازی
دکتر محمدرضا خرازی
کلینیک کاشت مو و ابرو
دکتر فراهانی/ ساختمان پزشکان
دکتر مهدی فراهانی
متخصص جراحی
کلینیک جوان
کلینیک جوان
پوست، زیبایی و لیزر
دندانپزشکی هیراد/ساختمان پزشکان
دندانپزشکی هیراد
ارائه کلیه خدمات دندانپزشکی(ایمپلنت، لمینیت،عصب‌کشی و....)
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر احمدی لاریجانی/ساختمان پزشکان
دکتر احمدی لاریجانی
دندان پزشک
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دندانپزشکی زیبایی دکتر نظری
دندانپزشکی دکتر داوود سید نظری
جراح- دندانپزشک ترمیمی،زیبایی، ایمپلنتولوژیست
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق‌تخصصی آندوسکوپی و کولونوسکوپی
دکتر فلاح/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی دکتر فلاح
دندانپزشک
دکتر شاهین کریمیان
دکتر شاهین کریمیان
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی

186057_637

وقتی آدامس می خریم آنقدر تنوع زیاد است که نمی دانیم چه آدامسی بخریم .مخصوصا، آدامس های ترکیه رقیب سرسخت آدامس های ایرانی شده اند و بسیار پر طرفدارتر هستند. در این بخش برای شما توضیح می دهیم که آدامس از چه موادی  تشکیل شده است و رنگ های  متنوع آن  از چه  رنگهایی تشکیل شده است. انواع مختلف آدامس هارا معرفی می کنیم . کدام آدامس بهتر است و وقتی آدامس می خوریم  برای بدن مفید است یا مضر

آدامس به شکل ها و رنگ های مختلف به عنوان پرعرضه ترین محصول تجاری در میان مردم جهان خرید و فروش می شود. در کشورهای جهان کشور ترکیه بالاترین تعداد شرکت های تولیدکننده آدامس را داراست که شامل 60 شرکت تجارتی هستند. بعد از این کشور آمریکا با چند شرکت بزرگ، تولید آدامس در جهان را در دست دارد. کارخانه های تولید آدامس سالانه چیزی بالغ بر 560 میلیون تن آدامس را به مردم می فروشند و کشور ما هم یکی از رکوردداران مصرف کننده های آدامس در جهان محسوب می شود.

اما آدامس از چه مواد اولیه ای تشکیل شده است. پایه و اساس آن 30 درصد صمغ های طبیعی، لاتکس ها، پارامین جامد یا موم زنبور عسل است که هنگام جویدن حل نمی شوند. پایه دوم آن 59 درصد شکر و رکستروز است که هم باعث شرینی و هم حجم دهنده آدامس محسوب می شود. دو درصد هم گلیسیرین، لسیتین، سوریتول مایع و شیره مالیتول که باعث نرمی و بافت آدامس می شود. 10 درصد بعدی شیره ذرت است به عنوان نگهدارند و جذب رطوبت و حفظ تازگی آن می شود. چهار درصد طعم دهنده ها که نعناع، دارچین، اکالیپتوس، شیرین بیان و انواع میوه ها هستند و پنج درصد سفید کننده و تمیز کننده دندان ها ، خوشبو کننده دهان و بهبود سلامتی دندان ها در ساخت آدامس های استاندارد مورد استفاده قرار می گیرد. البته رنگ های غذایی و خوراکی هم در این میان سهمی دارند.

186058_160

آدامس های ویژه

1- آدامس های نیکوتینی

حاوی نیکوتین هستند و باعث می شوند هوس کشیدن سیگار در کسانی که تمایل به ترک سیگار دارند تا حدی کاهش پیدا کند.

2- آدامس الکل شکر

ذهن خود را مشوش نکنید، این نوع آدامس حاوی الکل شکر است که یک نام صنعتی برای محصولات شکر است و علاوه بر شیرین بودن دارای کالری پایینی است که به دندان ها آسیب نمی رساند.

3- آدامس بدون قند

توصیه می شود بعد از مصرف غذا از این آدامس استفاده شود زیرا به دندان ها آسیب نمی رساند. در آدامس های بدون قند به جای استفاده از گلوکز از قندهای مصنوعی و بی ضرر استفاده می شود. آدامس های بدون قند می توانند با تحریک ترشح بزاق باعث خنثی شدن اثر این اسیدها شوند و عوامل دفاعی موجود در آنها نیز خاصیت میکروب کشی دارند. به علاوه قدرت پاک کنندگی مکانیکی آدامس باعث کند شدن روند پوسیدگی دندان می شود. در واقع جویدن آدامس می تواند نوعی عادت مثبت برای دستیابی به بهداشت مناسب دهان و دندان باشد اما باید توجه داشت که جویدن آدامس هرگز نمی تواند جایگزین روش های مرسوم بهداشت دهان یعنی استفاده از مسواک و نخ دندان شود.

4- آدامس بادکنکی

به طور معمول نسبت به آدامس های دیگر کش آمدنی است و برای ساختن حباب از دهان استفاده می کنند.

5- آدامس های حاوی مواد مخدر

حاوی مواد مخدری به نام ناس است که پزشکان اعتقاد دارند در طول زمان باعث سرطان دهان، لثه و زبان می شود.


چرا آدامس بجویم؟

جویدن آدامس به مدت 30 دقیقه بعد از صرف غذا باعث بهبود سوزش و ترش کردگی می شود. خوردن آدامس در طول روز اشتها را کاهش می دهد و در کنار رژیم گرفتن به شما کمک می کند. بوی بد دهان را از بین می برد و موجب تمیزی لثه و دندان ها می شود. بعد از صرف وعده های غذایی به مدت 10 دقیقه به هضم بهتر آن کمک می کند.


چرا آدامس نجویم؟

در هنگام خوردن آدامس دهان مکرر باز و بسته می شود و هوای زیادی وارد معده و باعث نفخ معده می شود. جویدن زیاد آدامس باعث درد و ناراحتی در دهان و دندان ها می شود.

باعث تحریک بیشتر بزاق دهان می شود و این برای چند ساعت متوالی طبیعی نیست و باعث می شود عملکردهای متابولیسم بدن اثری نامطلوب داشته باشد. جویدن آدامس در بیماران قلبی موجب افت فشار خون و افزایش ضربان قلب می شود.

5 1000
ارسال شده در 10 مرداد 1392 توسط با موضوع تغذیه
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام) است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی