index.jpg534354

اعتیاد در بانوان و به خصوص مادران چه تاثیرات منفی می تواند برای خانواده های آنان در پی داشته باشد و فرزندان آن ها متوجه چه آسیب هایی می شوند.

اشرف بهادری با تاکید بر استفاده از ظرفیت سمن‌ها در حوزه‌های مختلف، این نهادها را بازوان توانمندی در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی دانست.

وی با بیان اینکه سازمان‌های مردم نهاد در حوزه مباحث اجتماعی می‌توانند بازوان توانمند شهرداری باشند، افزود: در بحث اعتبارات ماده 17 شهرداری سازمان‌های مردم‌نهاد بسیار پررنگ و موثر دیده شده‌اند.

وی با اشاره به افزایش مصرف روانگردن‌ها، افزایش اعتیاد زنان و در دسترس بودن انواع مخدر، بر لزوم رسیدگی به معضل اعتیاد در جامعه تاکید و تصریح کرد: تشکل‌های مردمی در مباحث اجتماعی بویژه کاهش اعتیاد می‌توانند قدرتمند وارد شود. به همین دلیل 35 درصد اعتبارات از محل تبصره ذیل ماده 4 آیین‌نامه شورا را به این سازمان‌ها اختصاص داده‌ایم و 45 درصد از بودجه نیز برای ساخت گرمخانه با استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم اختصاص داده شده است.

این عضو شورای شهر افزود: در همین راستا جلسات متعددی با تشکل‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد فعال در این حوزه برگزار و مقرر شد که برای تجمیع این اعتبارات تحت عنوان یک صندوق طرحی از سوی این نهادهای مردمی ارائه شود تا براساس این طرح جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی با همه اعتباراتی که در این راستا در اختیار است، اقدامی موثر صورت گیرد.

وی با اشاره به اینکه علاوه بر ارائه چنین طرحی جهت تجمیع اعتبارات، فراوانی اعتیاد و همچنین کمبودهای موجود در این راستا نیز بررسی خواهد شد، گفت: آسیب‌های اجتماعی در جامعه همچون,و … در بین زنان آمار صعودی دارد و عدم رسیدگی به این شرایط مسلما وضعیت نگران‌کننده‌ای را به دنبال خواهد داشت.

بهادری تاکید کرد: افزایش اعتیاد در بین زنان خطر بیشتری برای جامعه به همراه دارد، چراکه با اعتیاد زن خانواده عملا از هم پاشیده خواهد شد و اعتیاد مادر نسبت به اعتیاد پدر تهدید جدی‌تری برای فرزندان محسوب می‌شود، به همین دلیل باید برنامه‌ریزی جدی و کاربردی در راستای رفع این معضل بویژه در میان بانوان صورت گیرد.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر اراک بر استفاده از ظرفیت سمن‌ها در این راستا تاکید کرد و سرمایه‌گذاری در عرصه فرهنگی را راهکار موثری برای کنترل آسیب‌های اجتماعی بویژه در بحث اعتیاد دانست.