Onions

طبق آخرین پژوهشها  کشف شده است که مواد موجود در پیاز عین خاصیت انسولین است که برای کسانیکه بیماری قند دارند جای انسولین را میدهد و بخوبی قند خون را پایین می آورد. این ماده موجود در پیاز که خاصیت انسولین دارد گلوکزین است که خاصیت های دیگری نیز دارد و برای سلامتی نقش بسیار اساسی دارد

پیاز جزء سبزی‌هایی است که در قرآن نیز به آن اشاره شده است و میزان انرژی پایینی در حدود ۳۸ کیلو کالری در ۱۰۰ گرم دارد. نقیایی افزود: پیاز حاوی گوگرد است که به کاهش عفونت‌ها کمک شایانی می‌کند. همچنین حاوی ویتامین c، کلسیم و فسفر به مقادیر متوسط است که می‌تواند در رشد استخوان‌ها و سلامت آن‌ها نقش خوبی داشته باشد.

ماده‌ای به نام گلوکزین در پیاز وجود دارد که خواصی شبیه انسولین دارد و می‌‍تواند در افراد دیابتی کمک بسیار خوبی در کاهش گلوکز خون یا قندخون داشته باشد. همچنین کاهش دهنده کلسترول و چربی‌های خون است.

 

 

پیاز حاوی آنتی اکسیدان‌های بسیار موثر و مفید بوده که مهمترین آن‌ها مواد فنولی و پلی فنولی است که خاصیت ضد میکروبی، ضد ویروسی و ضد قارچ دارند و کمک بسیار موثری بر سیستم ایمنی بدن در از بین بردن مواد عفونت زا می‌کند. وی خاطرنشان کرد: این سبزی، همچنین حاوی مقدار کمی آنتی اکسیدان از نوع فلاونوئید مانند آنچه در چای سبز و سویا وجود دارد، می باشد که می تواند از این طریق خواص ضد سرطانی خود را اعمال کند.