پرهیز از مصرف غذاهای التهابی می تواند خطر بیماری قلبی و سکته مغزی را کاهش دهد.

به گزارش ساینس دیلی، در یک مطالعه ارتباط بین التهاب و بیماری های قلبی و سکته مغزی را از طریق تاثیر مصرف مواد غذایی التهابی مورد بررسی قرار گرفت. رژیم های غذایی حاوی گوشت قرمز و فرآوری شده، غلات تصفیه شده و نوشیدنی های شیرین که با افزایش التهاب در بدن همراه هستند می توانند خطر ابتلا به بیماری قلبی و سکته مغزی را در مقایسه با رژیم های غذایی پر از خوراکی های ضد التهاب افزایش دهند. یک مطالعه جداگانه دیگر نیز اثرات مثبت مصرف گردو یک ماده غذایی ضد التهاب را در کاهش التهاب و خطر بیماری قلبی مورد ارزیابی قرار داد که این مطلب در مجله کالج قلب و عروق آمریکا به چاپ رسید.

مطالعات قبلی نشان داده اند رژیم غذایی می تواند بر سطح کاهش التهاب در بدن تاثیر بگذارد که از جمله آنها می توان به رژیم مدیترانه‌ای که سرشار از روغن زیتون، آجیل، غلات کامل، میوه ها و سبزیجات، غذاهای دریایی و مقدار کم لبنیات و گوشت قرمز و فرآوری شده است، اشاره کرد که با کاهش سطح برخی از نشانگرهای زیستی التهابی و در نتیجه کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی ارتباط دارد.

محققان بر این باور هستند استفاده از مواد غذایی با مقادیر بالای آنتی اکسیدان و فیبر مانند سبزی ها با برگ سبز (کلم پیچ، اسفناج، کلم)، سبزی های زرد (کدو تنبل، فلفل زرد، لوبیا، هویج)، غلات کامل، قهوه و چای می تواند بر کاهش التهاب نیز کمک کنند.

مترجم:الهه زارعی