براساس اعلام شرکت مایکروسافت 7 شرکت واکسن ساز در فرانسه، کانادا، هند، آمریکا و کره جنوبی مورد حمله هکرها قرار گرفتند.

به گزارش زددی نت، مایکروسافت 3 عملیات هک که به آن APT گفته می شود (APT نوعی حمله سایبری است که در آن مهاجمان برای دستیابی غیرمجاز به یک سیستم یا شبکه از تکنیک های پیشرفته ای استفاده می کنند.) را شناسایی کرده که طی آن حملات سایبری به حداقل هفت شرکت برجسته درگیر تحقیقات روی درمان و واکسن کووید-19 هستند، صورت گرفته است.

مایکروسافت این حملات را به یک گروه در روسیه و دو گروه هک در کره شمالی نسبت داده است. گروه روسی با نام “Strontium” معروف به گروه‌های جاسوسی APT28 یا خرس فانتزی با ورود به حساب های قربانیان اطلاعات حساس را به سرقت می برد و نخستین گروه هک کره شمالی معروف به Zinc یا گروه Lazarus با حملات فیشینگ ایمیل، قربانی را برای به دست آوردن اطلاعات مورد هدف قرار می دهد.

به نظر می رسد دومین گروه هکر کره شمالی معروف به “Cerium”، گروه جدیدی باشد که براساس اعلام شرکت مایکروسافت گروه سریم در حالی که وانمود می کند نماینده سازمان بهداشت جهانی است با استفاده از مضامین کووید- 19 با حملات فیشینگ ایمیل، قربانی را فریب می دهد.

مایکروسافت می گوید این حملات سازندگان واکسن کووید-19 را که در مراحل مختلف آزمایشات بالینی واکسن هستند و سایر سازمان های تحقیقاتی بالینی درگیر آزمایش ها را مورد حمله قرار داده است.

به گفته مایکروسافت این شرکت ها در کانادا، فرانسه، هند، کره جنوبی و ایالات متحده مستقر هستند.

بیشتربخوانید:خبر خوش درباره واکسن سینوفارم

این حملات در حالی که موسسات تحقیقاتی درگیر یکی از سخت ترین و پراسترس ترین پروژه های سال های اخیر خود هستند را هدف قرار داده است. این موسسات در دهه های اخیر با یکی از گسترده ترین بیماری های همه گیر روبرو شده اند و گروه های هکری هم از این بحران جهانی برای افزایش فعالیت خود سواستفاده می کنند و گاهی اوقات سازمان هایی را هدف قرار می دهند که برای مبارزه با این همه گیری کمک می کنند. بنابراین شرکت های داروسازی به جای تمرکز روی تحقیقات درباره واکسن و دارو مجبور می شوند زمان خود را برای مقابله با حملات باج افزار و نفوذ در شبکه هایشان صرف کنند.

مترجم:الهه زارعی