whitebreadssg
 

بارها و بارها به شما گفته شده است که  باید نان سفید نخورید و نان قهوه ای را جایگزین نانهای سفید کنید اما چرا ؟ چه چیز باعث می شود نان سفید  ناسالم باشد؟ در این مقاله ما دلایل بد بودن نان سفید را رمز گشایی میکنیم

نان سفید باعث سیری نمی شود
فیبر ماده ای ضروری در آرد  است که  سطح کلسترول را پایین  نگه می دارد  و به  دستگاه گوارش برای سیر نگه داشتن به مدت طولانی کمک میکند. اما بر خلاف نان گندم، نان سفید از آرد تصفیه شده است که باعث گرسنگی بیشتر می شود

سطح قند خون  را بالا می برد
نان سفید از غلات تصفیه شده  است   که به راحتی در طول هضم جذب می شود .   علت افزایش شدید در میزان قند خون و انسولین است. نان سفید  جزو مواد غذایی است  که شاخص قند خون  بالایی دارد  که باعث می شود بیشتر مستعد ابتلا به بیماری هایی مانند دیابت، بیماری قلبی، چاقی و غیره است

فاقد مواد مغذی
در طی فرایند های تصفیه، آرد سفید  فاقد  فیبر و دیگر مواد مغذی مانند ویتامین B6 و E، منیزیم، اسید فولیک، روی و کروم است . همین عوامل  باعث می شود نان سفید یکی از گزینه های ناسالم باشد.

 هضم آن مشکل است
نان سفید نیز حاوی گلوتن است که به سختی هضم می شود. جدای از آن،این  نان فاقد هر نوع آنزیم  است که به طور طبیعی اتفاق می افتد و  پانکراس  نیاز به ترشح آنزیم ها برای تجزیه چربی ها، کربوهیدرات ها و پروتئین ها دارد . این نیز می تواند در طول زمان مشکلاتی را در پانکراس بوجود آورد

آرد تصفیه شده برای سلامت کلی  بد است
آرد سفید از آرد تصفیه شده ساخته شده است. در حالی که این آرد فاقد فیبر و مواد مغذی ضروری است. این نان مواد مغذی کمتر  دارد  ، در واقع آرد تصفیه شده  یکی از دلایل اصلی برای بیماری هایی مانند چاقی و دیابت است
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد