وقتی پای شکم وسط باشد دیگر سلبریتی و مردم عادی چندان تفاوتی ندارند و ممکن است رفتارها و عادت های غذایی عجیبی از خود نشان بدهند. در این مطلب برخی عادات غذایی عجیب و چندش سلبریتی ها را آورده ایم که برق از سرتان می پراند.
به درستی نمی‌دانیم برای معروف شدن نیاز است که آدم عجیب و غریبی باشی یا اینکه شهرت از تو یک آدم عجیب و غریب می‌سازد. به هر حال کافی است اندکی به زندگی شخصی سلبریتی‌های بسیار مشهور دنیا علاقه داشته باشید تا قبول کنید عادات غیرعادی در زندگی این افراد به وفور دیده می‌شود.

در این مقاله البته قرار نیست تمام رفتارهای عجیب سلبریتی‌ها را بررسی کنیم و در عوض قرار است نگاهی بیندازیم به عادات غیر معمولِ غذایی این افراد مشهور و ببینیم وقتی پای شکم که به وسط می‌آید این سلبریتی‌ها چگونه رفتار می‌کنند.

کاترین زِتا جونز
بعید است علاقمند به سینما باشید و ستاره فیلم شیکاگو را به خوبی نشناسید. بر اساس صحبت‌های اطرافیان ظاهرا کاترین زتا جونز عادتی دارد که بعید است جامعه دندانپزشکی چندان از آن استقبال کند. زتا جونز ظاهرا بعد از هر وعده غذایی دهان و دندان‌هایش را با پوره توت فرنگی شست و شو می‌دهد.

اندی وارهول
هنرمند بصری آمریکایی و یکی از بزرگ‌ترین هنرمندان معاصر دنیا ظاهرا بر خلاف ظاهرش حسابی شکمو بوده است. بر اساس صحبت‌های اطرافیان، وارهول ظاهرا هرازچندگاهی یک کیک تولد کامل را به تنهایی می‌خورده و وقتی برای صرف استیک دعوت می‌شده، قبل از وعده اصلی غذا شکمش را با نان و مربا پر می‌کرده است.

ماریا کری
این خواننده خوش صدای آمریکایی از یک برنامه غذایی عجیب پیروی می‌کند. ماریا کری سه روز در هر هفته را تنها به خوردن خوراکی‌های بنفش اختصاص می‌دهد مانند بادمجان، کلم و آلو.

مارک زاکربرگ
حتما در جریان علاقه سلبریتی‌ها به گیاه‌خواری قرار دارید، مدیرعامل فیسبوک در اقدامی بر خلاف جریان در سال 2011 تصمیم می‌گیرد فقط و فقط گوشت مصرف کند. زاکربرگ ظاهرا آن‌قدر بر روی رژیم عجیبش پافشاری می‌کند که نزدیک بوده به همین دلیل جانش را از دست بدهد

الویس پریسلی
همان‌طور که احتمالا می‌توانید حدس بزنید پادشاه حسابی روی غذا حساس بوده و در خانه‌اش آشپزها و عوامل آشپزخانه باید در 24 ساعت شبانه روز و هفت روز هفته آماده سرویس‌دهی می‌بودند. جالب است بدانید پریسلی در همین آشپزخانه دوربین‌های مداربسته هم کار گذاشته بود تا بتواند کار آشپزها را تماشا کند.

جسیکا آلبا
این بازیگر و کارآفرین آمریکایی ظاهرا پس از امتحان کردن نمکِ دریاییِ صورتیِ هیمالیایی، آن‌قدر به این ماده علاقمند می‌شود که بعد از آن این نمک را حتی به آبِ آشامیدنی مصرفی‌اش هم اضافه می‌کند.