تن ماهی یک غذایی است که افراد با هر سلیقه غذایی طرفدارش هستند. با این حال، بسیاری از افراد از تاثیرات و تغییراتی که بعد از خوردن تن ماهی در بدن ایجاد می‌شود، آگاه نیستند. اگر شما هم از این غذای خوشمزه لذت می‌برید، حتماً این مطلب را تا انتها مطالعه کنید.

افزایش سطح پروتئین

اضافه کردن پروتئین به رژیم غذایی کاری فوق العاده ارزشمند است که از طریق مصرف تن ماهی هم این اتفاق خواهد افتاد. تن ماهی حدود ۴۶ گرم پروتئین دارد که مقدار زیادی محسوب می‌شود.

افزایش سلامت چشم و مغز

اسید چرب امگا ۳ در تن ماهی باعث تقویت مغز و عملکرد چشم می‌شود. می‌توانید برای رساندن این اسید به بدن تان یک عدد ساندویچ تن ماهی بخورید تا به اندازه کافی التهابات را کاهش دهید و علائمی مانند خشکی چشم را هم برطرف کنید.

کمک به افزایش وزن

خیلی از افرادی که لاغر هستند؛ می‌توانند تن ماهی را همراه با روغنِ آن استفاده کنند که باعث افزایش وزن می‌شود. یک عدد تن ماهی کالری و چربی بالایی دارد و به چاق شدن کمک می‌کند؛ البته قطعا برای افرادی که چاق هستند، این ویژگی مزیت محسوب نمی‌شود.

احساس نفخ

تن ماهی سرشار از سدیم است که باعث نفخ و ورم خواهد شد؛ بنابراین باید مراقب باشید که در مصرف آن زیاده روی نکنید و حتما در کنارِ تن از مایعات هم استفاده کنید.

احتمال ابتلا به مسمومیت جیوه

تن ماهی کنسروی جیوه کم تری نسبت به تن ماهی تازه دارد و از طرفی خیلی از افراد به طور منظم و به دفعات زیاد از آن استفاده می‌کنند. باید دقت کنید که اگر در مصرف تن ماهی زیاده روی کنید، احتمال ابتلا به مسمومیت در شما افزایش پیدا می‌کند؛ پس باید مراقب باشید.