پسته یکی از محصولات آجیل محبوب است، از آنجا که علاوه بر طعم خوشایند، این مغذی برخاسته از طبیعت دارای مزایای به‌سزایی نیز می‌باشد. پسته نه تنها به عنوان یک میان‌وعده خوشمزه مطرح است، بلکه سرشار از مواد مغذی حیاتی است که می‌توانند به کاهش وزن، پیشگیری از آسیب‌های سلولی، و حتی کاهش احتمال ابتلا به برخی از انواع سرطان کمک کنند. پسته به عنوان یکی از آجیل‌ها، دارای کمترین میزان کالری می‌باشد، که در هر ۱۰۰ گرم پسته، حدود ۵۶۰ کالری قرار دارد. همچنین، این میوه خشک حاوی حدود ۲۰ گرم پروتئین، ۴۵ گرم چربی و ۱۰۵ میلی‌گرم کلسیم است. این ویژگی‌ها باعث می‌شود پسته به‌عنوان یک منبع غنی از انرژی و مواد مغذی برجسته باشد.

محتوای غذایی این آجیل چیست؟

به گزارش جی پلاس، به گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA)، یک اونس پسته بو داده نشده و نمک نخورده حاوی:

پروتئین: ۵.۷ گرم

چربی: ۱۲.۸ گرم

کربوهیدرات: ۷.۷ گرم

فیبر: ۳.۰ گرم

شکر: ۲.۲ گرم

منیزیم: ۳۴.۳ میلی گرم

پتاسیم: ۲۸۹.۰ میلی گرم

فسفر: ۱۳۹ میلی گرم

تیامین: ۰.۲۵ میلی گرم

ویتامین B۶: ۰.۵ میلی گرم

فواید پسته برای سلامتی

پسته کم کالری‌ترین مغز‌ها در مقایسه با سایر مغز‌ها است؛ بنابراین می‌تواند برای کنترل وزن عالی باشد.

غنی از آنتی اکسیدان ها: پسته همچنین حاوی آنتی اکسیدان‌هایی است که نقش حیاتی در بدن دارند و به کاهش خطر ابتلا به سرطان و کاهش التهاب در بدن کمک می‌کنند.

برای سلامت چشم مفید است: طبق گفته انجمن بینایی سنجی آمریکا، پسته حاوی لوتئین و زآگزانتین است که احتمال ابتلا به بیماری‌های مزمن چشم مانند آب مروارید را کاهش می‌دهد.

برای سلامت روده مفید است: همه آجیل‌ها به طور کلی سرشار از فیبر هستند که به کنترل مشکلات سلامت روده مانند سوء هاضمه و یبوست کمک می‌کند. بر اساس برخی تحقیقات، خوردن پسته ممکن است میزان باکتری‌های مفید روده را افزایش دهد.

سلامت قلب: مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۶ انجام شد نشان داد که خوردن پسته فواید مختلفی برای قلب دارد، زیرا به کاهش فشار خون و سطح کلسترول در بدن کمک می‌کند و از بدن در برابر ابتلا به هر گونه بیماری قلبی عروقی محافظت می‌کند.