یک تحقیق گسترده نشان داده است که افرادی که حداقل یک فلفل قرمز تند تازه یا خشک در ماه مصرف می‌کنند، احتمال مرگ خود به هر دلیلی را تا ۱۳ درصد کاهش می‌دهند. فلفل‌های چیلی به دلیل توانایی بهبود طعم و مزه وعده‌های غذایی، مورد توجه زیادی قرار گرفته‌اند. ماده شیمیایی معروف به “کپسایسین” که در فلفل تند یافت می‌شود، فواید فوق‌العاده‌ای برای سلامت بدن ارائه می‌دهد. به عنوان مثال:

بهبود علائم میگرن
اسپری بینی کپسایسین درد میگرن را متوقف می‌کند. استفاده از این اسپری عصب سه قلوی مغز را بی‌حس می‌کند، جایی که میگرن و سردردهای شدید از آنجا شروع می‌شوند.

افزایش طول عمر
یک مطالعه بزرگ نشان داده بزرگسالانی که حداقل یک فلفل قرمز تند تازه یا خشک در ماه به مدت تقریباً ۲۰ سال می‌خورند، احتمال مرگ خود به هر دلیلی را تا ۱۳ درصد کاهش می‌دهند.

افزایش سرعت متابولیسم
کپسایسین سرعت متابولیسم بدن را بیش از پیش افزایش می‌دهد. همچنین یک نورون حسی به نام TRPV۱ را فعال می‌کند که به جلوگیری از تجمع چربی و کنترل اشتهای شما کمک می‌کند. این ترکیب تسریع‌کننده متابولیسم، ممکن است به کاهش وزن کمک کند.