Foods-That-Control-Cholesterol

کلسترول بالا یکی از علت اصلی  مشکلات مربوط به قلب و عروق است.  حتما میدانید  که کلسترول   دو نوع است : لیپوپروتئین با چگالی پایین (LDL) یا کلسترول بد که مستعد  ابتلا به بیماری های قلبی. لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL) یا کلسترول خوب است که  از قلب محافظت می کند.

هنگامی که سطح LDL افزایش می یابد و HDL کم می شود،شخص در معرض ابتلا به بیماری های قلبی مانند حملات، سکته مغزی و غیره قرار می گیرد. رژیم غذایی مناسب و ورزش منظم می تواند به حفظ سطح کلسترول نرمال کمک کند  و حتی ممکن است بدون دارو کنترل شود. برخی غذاها که  سطح کلسترول مفید را کنترل میکند در اینجا بیان میکنیم:
Olive-Oil-To-Control-Cholesterolروغن زیتون

روغن زیتون  غنی از اسیدهای چرب اشباع مونو-و ویتامین  E است مطالعات  نشان داده است که غذاهای با اسیدهای چرب اشباع شده بالا  کلسترول بد را پایین می آورد و کلسترول خوب را بالا می برد   یک یا دو قاشق غذاخوری روغن زیتون با اضافه کردن به  سالاد و یا در پخت و پز بسیار خوب است. همچنین می توانید خود  زیتون  را به سالاد ، ساندویچ و یا پیتزا اضافه کنید. مارگارین های ساخته شده از روغن زیتون نیز سرشار از اسیدهای چرب اشباع مونو است.

Legumes-To-Control-Cholesterolحبوبات

حبوبات دارای محتوای بالای فیبر در رژیم غذایی است که باعث کاهش کلسترول و انرژی دریافتی می شود . همچنین غنی از مواد مغذی است که قلب را سالم نگه می دارد  با شاخص گلیسمی پایین (GI) به طور طبیعی  چربی کم  دارند. در حالت  نرمال  شما باید  حداقل سه تا چهار بار در هفته  حبوبات بخورید  لوبیا، نخود فرنگی، عدس و محصولات سویا از حبوبات مفید هستند

High-Fiber-Diet-To-Control-Cholesterolرژیم غذایی  با فیبر بالا

 رژیم غذایی  با فیبر بالا برای کنترل رژیم غذایی کلسترول شامل غلات سبوس دار و حبوبات غنی از ویتامین B، مواد معدنی و فیبر هستند  چربی هم ندارند خوردن یک کاسه جو بسیار خوب است چون  جو حاوی فیبر محلول است که کلسترول بد را را کاهش می دهد.

Omega-3-Fatty-Acids-To-Control-Cholesterolماهی واسیدهای چرب امگا 3

اسیدهای چرب امگا 3   برای کنترل کاهش سطح تری گلیسرید  و کاهش سرعت رشد  پلاک در دیواره عروق است .  امگا 3 برای کاهش چربی ، تصلب شرایین، پلاک های آترواسکلروتیک و فشار خون مفید است. افرادی که در هفته  سه بار  ماهی مصرف میکنند کمتر مستعد ابتلا به بیماری های قلبی و مشکلات فشار خون می شوند. ماهی هایی که دارای  امگا 3 هستند ماهی آزاد، ماهی خال مخالی، شاه ماهی، ماهی تن و ساردین. امگا 3 نیز در روغن کانولا یافت می شود، تخم مرغ، کتان و برخی فراورده های غذایی به طور خاص با امگا 3 غنی شده است.

Dairy-Products-To-Control-Cholesterol فراورده های لبنی بدون چربی

محصولات لبنی برای کنترل کلسترول  محصولات  دارای محتوای بالای چربی اشباع شده است که به شدت باید اجتناب شود اگر کلسترول بالا داشته باشید. با این حال، این غذاها حاوی کلسیم برای کارکرد  سالم قلب و سایر اعضای بدن ضروری است. بنابراین  باید شیر بدون چربی، ماست و پنیر در رژیم غذایی خود بگنجانند. ماست بدون چربی  شامل میکروارگانیسم های لاکتوباسیلوس که برای  به کاهش سطح کلسترول خون کمک میکند

Pomegranate-Juice-To-Control-Cholesterolآنتی اکسیدان میوه و سبزیجات

 خوردن روزانه میوه  و سبزی به  کاهش سطح کلسترول خون کمک می کند و از قلب  محافظت  میکند .مصرف میوه ها و سبزیجات خام. میوه ها و سبزیجات غنی از ویتامین C و بتا کاروتن  بسیار سودمند است.آب انار کنترل کننده کلسترول است.آب انار یکی از مفید ترین نوشیدنی ها برای سلامت قلب است چون دارای آنتی اکسیدان بالایی است

 

Vitamin-C-Control-Cholesterol ویتامین C

میوه ها و سبزیجات غنی از ویتامین C شامل مرکبات مانند پرتقال، انگور و لیمو.  توت ها   زغال اخته،  انبه، انواع کلم،  و فلفل.

Mangoes-Control-CholesterolQ بتا کاروتن

میوه سرشار از بتاکاروتن و سبزیجات شامل میوه های زرد رنگ  مانند زردآلو، هلو زرد، و انبه. سبزیجات زرد مانند کدو تنبل، سیب زمینی شیرین، هویج . سبزیجات سبز تیره مانند  اسفناج، کلم

Nuts-Control-Cholesterol زردآلو و بادام یا  آجیل های دیگر

 زردآلو خشک و بادام یک  خوردنی  خوشمزه برای متوقف کردن کلسترول بد  است. علاوه بر بادام، خوردن آجیل های  دیگر مانند گردو، ، فندق و بادام زمینی  به کاهش کلسترول کمک کرده و  خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد چون  سرشار از اسیدهای چرب اشباع نشده است.

Onion-Family-To-Control-Cholesterol خانواده پیاز

مطالعات نشان داده اند که اعضای خانواده پیاز مانند سیر،  برای پایین آوردن کلسترول و محافظت از قلب مفید است.  از سیر در پخت و پز و سالاد استفاده کنید

Avoid-Fried-Foods-To-Control-Cholesterol
مواد غذایی مضر
اجتناب از مواد غذایی آشغال و مواد غذایی فرآوری شده مثل  گوشت قرمز شامل گوشت گوسفند، گوشت گاو . مواد غذایی کبابی که بیش از حد سرخ شده. اجتناب از مواد غذایی چربی بالا و مواد غذایی زیاد سرخ شده . این غذاها  کلسترول بد را افزایش میدهد

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد