food11

مواد لازم:

به 1 عدد

هویج 1 عدد

بلغور 2 لیوان

پیاز 1 عدد

روغن مایه 1.5 لیوان

آب 4 لیوان

رب 1 قاشق

نمک 1 قاشق مربا

طرز تهیه:

به و هویج را پوست کنده و خرد میکنیم

در تابه روغن می ریزیم اول هویج را سرخ میکنیم 5 دقیقه بعد به را می ریزیم

5 دقیقه بعد پیاز ریز خرد شده را می ریزیم

وقتی پیازها نرم شد رب را ریخته و چند دقیقه هم میزنیم

سپس بلغور و نمک را ریخته کمی که تفت دادیم آب میریزیم دربش را گذاشته  وقتی جوشید حرارت را کم کرده و 10 دقیقه بعد آماده سرو کردن است

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.