bogche14اگر مایلید شیوه درست کردن بقچه پنیر و جعفری  را یاد بگیرید  بهتر است در ادامه مطلب خمیر آن را یادگرفته و سپس به شکل تصویری شیوه بستن خمیر را ببینید

مواد لازم:

شیر ولرم نصف لیوان

آب ولرم نصف لیوان

روغن مایع نصف لیوان

تخم مرغ 1 عدد( زرده برای رویش)

نمک 2 قاشق چای

شکر 3 قاشق

مایه خمیر نصف پاکت

آرد 3.5-4 لیوان

مواد داخلی:

پنیر سفید 150 گرم

جعفری دو دسته

رویه:

زرده تخم مرغ

bogche

bogche2

bogche3

bogche4

bogche5

bogche6

 

طرزتهیه :

 

دریک کاسه نصف لیوان شیر ولرم می ریزیم رویش مایه خمیر ریخته خوب مخلوط میکنیم تا مایه خمیر حل شود سپس آب ولرم, روغن مایع , سفیده تخم مرغ , نمک و شکر را می ریزیم دوباره مخلوط میکنیم  سپس آرد را کم کم می ریزیم  و هم میزنیم تا به دست نچسبد و یک ساعت استراحت می دهیم . در یک ظرف دیگر پنیر سفید را رنده کرده و جعفری ریز شده را می ریزیم و مخلوط میکنیم سپس  از خمیر به اندازه یک گردو برداشته  و با وردنه باز میکنیم مثل تصاویر دو طرف خمیر را برش داده و در وسط پنیر و جعفری را قرار داده و محل های بریده را می بندیم

در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و در آن می چینیم دوباره 15-20 دقیقه استراحت می دهیم  سپس رویش زرده تخم مرغ مالیده و در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم گرم سرو میکنیم

bogche7

bogche8

bogche9

bogche10

 

bogche11

bogche12

bogche13این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.