ژله

امروز یک ژله متفاوتی را برایتان آموزش میدهم که خوبست این ژله را برای شب یلدا درست کنید شاید کمتر کسی باشد که طرز تهیه این ژله را بلد باشد اسم این ژله که آموزش میدهیم ژله به است که خوشمزه است و به امتحان کردنش می ارزد

 

مواد لازم:

به 5 کیلو

آب

شکر

آب لیموی تازه 1عدد

طرز تهیه :

به ها را خوب می شوئیم و با پوست  ریز خرد میکنیم  دانه هایش را هم میریزیم   و در قابلمه ریخته   مقداری آب می ریزیم تا حدی که کمی بالاتر از به ها بایستد در حرارت کم تا وقتی به ها له شوند میپزیم و از حرارت برمیداریم و میگذاریم سرد شوند سپس از یک کیسه یا آبکش خیلی ریز رد میکنیم فقط هسته ها بماند مقدار آب بدست آمده را اندازه میگیریم برای هر 2  اندازه  آب  1  اندازه شکر می ریزیم مثلا اگر 2 لیوان آب به باشد 1 لیوان شکر میریزیم  سپس آب لیمو می ریزیم حالا در یک ظرف می ریزیم  سپس در کاسه میریزیم وقتی کاملا سرد شد رویش کاغذ محافظ میکشیم  به همین شکل میتوانید چند ماه نگهداری کنید با چاقو برش میزینم و سرو میکنیم نیازی ندارد که در یخچال نگهداری کنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد